én még csak 65-nél tartok, mert eddig az orkámra, meg az odysseusomra kuporgattam.
Amit most szeretnék elérni, az a következő.
Szeretnék minden fajnál elérni a max rangot. konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy pl egy Argan Hero of the federation rangnál, ha elérem a 99%-ot, és utána érek el reputációnövekedést, akkor mi történik. emelkedik e még valahova, vagy marad ott, ahol van. Esetleg extra kedvezményeket/információkat kapok.
Ehhez sok pandúrküldetést, meg családsegítést és egyéb ilyesfajta küldit kell még megcsinálnom. Jelenleg a boronoknál állok a legjobban, király lovagja vagyok, 56%.
Ez az utolsó előtti boron rang.
Szeretnék egy teljes szatelithálózatot, a khaak szektorokat is beleértve. utóbbiakba megpróbálom aszteroidák belsejébe eldugni a műszert.
Kéne néhány 25 megás pajzsgyár, a hozzátartozó nyersanyagtermelő gyárakkal együtt. meg persze BHEPT GHEPT APPC, BPPC és GPPC gyár, szintén saját gyárakkal megoldott nyersanyagellátással. Nem szeretek másoktól függeni.
Ezek most a legközelebbi céljaim.
Nagyobb hajókat most nem szándékozok venni, a teljes profitot új gyárakba fogom beruházni. kivéve persze a gyárakba beszerzendő hermészeket.
a 25 megás pajzsgyárak is nekik kellenek. már vagy 120 darab van belőlük.
Most hirtelen azon gondolkodtam el, hogy lehet e egyáltalán végcélt megszabni ebben a játékban? Mert ha meg is csinálod a kitűzött célt, mindíg akad új ötlet, és új megvalósítandó cél.
Szerintem ez a játék igazi lényege, és értelme. A szinte korlátlan jáchatóság.