• Gilmoor
    Rz mind cheat nélkül?..:))) Öregem..:)) én még csak 2 hete játszom intenzíven, de ehhez biztos kell egy csomó idő..:)

Hja! BBs küldetések idővel fejlődnek? értem én ezalatt, hogy több pénz, komolyabb feladat.. nem olyan, hogy vigyem már el a kutyáját sétálni.. Ezek elég unalmasak.

Az APPC-re egy konkrét sectornevet vártam, mert arra már én is rájöttem, hogy a különféle fajok equipment dokkjaiban kaphatóak nagy csúzlik, de csak néhány sectorban. Gondolom az APPC is egy ilyen spéci helyen lesz valahol.

A mammutra egyébkén elvileg tök jó lenne egy univers trader.. persze csak elvileg. Gondolj bele! Vinné a pereputtyát mint a sátorosak..:)) ott zenélne, ahol jobban fizetnek..:)) Jumpolna mint állat a Punk koncerten..:)) Menne a szekér..:)) Nem frankó? (dehogynem..:))

Hna jó.. megyek haza és megnézem a xenon bandát. Lebartelezek néhány xenon L-t, és felépítem belőlük a vadász flottám. Olcsóbb, mintha venném.. nem? Vagy vegyek corvetteket? Azt mondod azok jobban megérik? Azokat is lehet wingmenként használni? Megnézném magam egy darázsfészeknyi vadászgéphalmaz vezéreként..:)) (nem vagyok megalomániás..:)) csak egy kicsit..:)