• Gilmoor
    Akkor asszem veszek mindenből egyet, kipróbálgatom őket és majd meglátjuk melyik fekszik jobban..:) Az MK3-as trade software-el kapcsolatban hallottam olyat, hogy nem csak "sector trader" parancsot lehet majd kiadni a hajónak, hanem "univers trader"-t is. Jól hallottam (olvastam) vagy ez csak elírás? Van valakinek ilyesmi? A sectortradert már kipróbáltam.. Hááát .. csepp a tengerben. Nehezen hozza be az árát, ráadásul kell vagy 2-3 L vadász kísérőnek, nehogy megfektessék a botfülűek. Nem egy jövedelmező befektetés, de ha mondjuk egy Mamutra rá tenném és működne a Univers Trader .. (parancsolgatna a szállítóhajóinak) akkor már dögösebb volna az egész. Jut eszembe! Ez a bizonyos sector (Tyr Abbyss) érdemes egy teladi harriert beküldeni speci software-rel, mert a lelőtt xenon hajók sok rakétát hagynak maguk után, amiket érdemes begyűjteni a későbbiekre való tekintettel. Neagyisten van az embernek egy flottája (160 vadászgép pl.) azt érdemes ellátni néhány rakétával egyenként, mert egy xenon sector elfoglalásához nem árt ha van. Mindenesetre szép tüzijáték lenne..:))

ui.: Alpha PPC-t hol lehet venni???????????????????