• Gilmoor
    Hááát skacok..:) betojás ez a game..:) FElszereltem a perseusom egy Béta PSG-vel..:) olyan szépen muzsikál, de a khaak-ok nem szeretik a hangját..:) Jött egy cluster.. szép lassan araszolt előre. Gondoltam unatkoznak, és benyomtam nekik egy kis metalicát a PSG-vel..:) Egy darabig halgatták aztán felszívódtak az űrporban..:) Nem értem ezeket..:) semmi érzékük a jó zenéhez..:) ..

Van 3 support rendszerem 3 szektorban. Éjszakára hagytam őket kibontakozni, reggelre lett 25 millióm..:) vettem egy dragont, felszereltem és mentem gyakni..:) Sirály a dragon. Talán a legjobb. Csak nem találtam még Alpha PPC-t. Hol lehet ilyen csúzlit beszerezni????????? Van egy rendszer amit Thyr Abbysnak (vagy minek) hívnak. Lelőttem ott cirka 300 Xenon hajót, ebből úgy 30-at sikerült elkapnom. Jó áruk van, volt amit fél millióért adtam el. A Dragon ágyúinak parancsba adtam, hogy lőjjenek mindenre ami mozog. Ez azért fontos, mert nekem még nem sikerült úgy lőnöm egy L-nél kisebb hajóra, hogy ne durranjon szét.. az ágyúk meg valahogy humánusabbak..:) Nekik sikerült. Egy idő múlva csak azt vettem észre, hogy a rendszer tele van a hajóimmal..:))
    Hát lehet, hogy nem mondtam újat senkinek, de nekem jól esett..:))

A Split Phyton-t megéri megvenni?