• Gilmoor
    Sziasztok! Nem vagyok valami gyakorlott fórumos..:) De ezzel a game-mel én is régóta gyötrődöm. Néha fáradok..:) a lé valahogy nem akar gyűlni...) Mitől függ, hogy megadja magát egy hajó amit porig rombolsz? Nekem nagyritkán sikerül. Mi jár együtt azzal, ha admirális lettem? Vannak ezek a bbs-küldetések. Érdemes őket csinálgatni? A főküldetéseknél már megjártam az idegen rendszert egy hydrával. Sok van még hátra a főküldikből? Kiépítettem egy teljes support rendszert egy paranid szektorban. óránként 1 gurigát termel. Nem sok, de működik magától. Viszont a hajóim rendszeresen összeütköznek az állomásaimmal. Miért van ez??? Hallottam valahol rejtett dolgokról.. kellene már valami extra érdekesség.. (ami elérhető, nem olyan mint egy paranid destroyer:))) Szóval ... help pls.:)

ui: szerintem ez a játék eléggé egyedi. Csupán attól tartok, hogy hamarosan vége. Van valakinek ötlete, hogy mit lehet még kifacsarni belőle? esetleg online? Extra cuccok elrejtve itt-ott?... jó lenne valami:))