kisviku#4368
Jó reggelt. :)
Először is Kellemes Húsvétot szeretnék kívánni mindenkinek, majd pedig rátérek mai mondandómra.
A helyzet az, hogy mióta a Khaakokat "megállítottuk" a sztori szerint és Ban oly' bölcsen azt mondá, hogy reméli eltart nekik (Khaak-ok) egy darabig amíg összeszedik magukat, hát mitmondjak azóta FOLYAMATOSAN támadják hajóimat.Az elmúl egy-két napban vagy 30 db transzportot vesztettem, már fogalmam sincs mit tegyek.
Most ott tartok, hogy minden transzport mellé adok egy kisérő hajót, ami többnyire egy M4-es vagy ha a hajó olyan értékes cuccot visz, akkor egy M3-ast.
Hátha tovább megmaradnak.Azt egyszerűen úgysem lehet megoldani, hogy minden szektorban legyen egy M6-os vagy nagyobb.
Most valahogy leginkább az Argon szektorok vannak tele Khaak hajókkal, ezért odavittem flottám egy részét (2 db M6,1 db M1 és1 db M2) és szétosztottam őket a legjobban támadottakban.
Természetesen időnként azért visszarakja a gép a Xenon 347-esbe a Xenon Station-t, bele a munkásdalosba, a közepébe.Ott egy Lasertower Factory van, ami mindig megsérül, mivel a gép "ráteleportálja" a gyáramra.
Természetesen full hajókkal, úgyhogy 2 db M2-es vigyáz a szektorra...
Namost, ez a Xai Trade Command ez nemigazán működik.Vagy még én nem jöttem rá, hogy mi a francot akar.
Le kell futtatni a scriptet vagy elég megvenni az Equipment Dockon és a hajóba építeni? Mert lehet hogy ezért nem akar működni.
Viszont a Jumpdriveos okosság az jó, az valóban megy és határozottan meg vagyok elégedve vele.
Majd írok még.