Tudja valaki, hogy mi a búbánatos ló....ért megy el pl. EC-t venni a teladilanium foundary-s beszerzőhajóm 6 szektorral arrébb, amikor csupán 9 SPP van tele EC-vel ugyanabban a szektorban?!
Ja, és persze mind az enyém, amit direktbe azért építettem, hogy ÖNELLÁTÓ legyek!!!
Így csak azt értem el, hogy nem marad nálam a pénzem, ráadásul bedugulnak a gyáraim is, merthát ugyi nem viszik el az EC-t, a kristályt nem fogyasztják, már a 7 CF gyáramból 5 tele van.
A Teladi scripteket még nem próbáltam ki, de ha pl valamelyikkel be lehetne állítani, hogy a beszerző hajók ill az értékesítő hajók más más kapulimittel ugrándozzanak, már az is megfelelne.
A támadások szempontjából se mindegy, mert ha teszem azt fullosan önellátó az ember, akkor ki se kell mozdulnia a szektorból, max az eladóhajóknak, akik a "végterméket" adják el. Így viszont vagy hatvan hajóm kóvájog adott esetben négy szektort oda-vissza, teljesen feleslegesen kockáztatva testi épségét, ja meg az én pénzemet költik idegen gyárakban, akkor, amikor már régebn kiépítettem a teljes önellátáshoz szükséges infrastruktúrát!!!