• Valen
    Hát ez úgy van, hogy van egy alapsztori, melyet viszonylag hamar végig lehet tolni, ha csak arra koncentrálsz!

De, mivel a sztory hagy neked két fő küldi között időt, hogy fejlődj, keress pénzt, hogy a fősztorit meg tudd csinálni.

pl. 3 missió után, 4 missió után

de nem kötelező megcsinálni a fősztorit, de érdemes, mert viszonylag érdekes (tekints el a párbeszédes részektől :))

Tehát vagy aztcsinálod, hogy elkezdesz játtszani, majd a 2. missió vége után elkezdesz építkezni, tradel-ni, így összetudsz szedni kis idő múlva (20-30 óra) egy kisebb vagyont (2-3 millió) így a 3. missió már viszonylag könyebb lesz, utánna megint építkezel, tradelsz, és amikor megint össszedtél 10 millió környékén, mész a 4. küldire, és így tovább.

Sokan így csinálták, csinálják.

De én pl. úgy csináltam, hogy a 2. missió vége után elmentem építkezni, tradelni, felfedezni, nagy nehezen megvettem a következőket:

80 gyár - (különbözőek, de 40 SPP van benne)
    40 hermes / manta / Vulture - kereskedő hajók, melyek a gyárakban veszik, eladják a cuccot
    Minden fajtól : M1,M2,M3,M4,M5,M6,TL,TS,TP (szép lassan mind1ik FULL felszereléssel)
    Minden Shipyardos, dry dock-os, equiptment dock-os szektorba tettem sima vagy adv. satelitet

ezzekkel 1 óra alatt kb 40 millót lehet keresni!

Ezután megcsináltam a fősztorit.

Jelenleg épp nem játszom, de a fősztory után az volt a cél, hogy minden hajóbol legyen legalább egy a tulajdonomba (Xenon és Pirate hajó is), vaalmint az hogy mindezek FULL harcképesek legyenek (még mindig van egy M2-es, ami nincs FULL fegyverzettel ellátva :)), mert elég sokba kerül ezek felszerelése, annak ellenére, hogy magam gyártom a köv dolgokat:

- 125 MW + 25 MW pajzs
    - PPC (minden változat)
    - HEPT (minden változat)
    - PSG (minden változat)
    - Hornet + Silkworm + Mosquito rakéták

A gyáraim száma legutóbb 150 db volt, de a kereskedő hajó flottámat lecsökkentettem 20-ra :)), mert mindig megtámadták őket.