kisviku#4319
Folytatom tovább csak elszívtam egy cigit.
Szóval, már azt terveztem, hogy új videókártyát veszek emiatt a játék miatt, de most hogy belepillantottam, milyen jól fut, elhalasztom a vásárlást.
Igen, én vagyok olyan hülye, hogy kiadok tízezreket egy olyan játék miatt amit egyszerűen mondva imádok.
A joy-t is azért kérdeztem pár hete, mert már irányítani nem tudtam hajóimat, de azért az még meg lesz véve, még akkor is ha csak ezzel fogom használni,Tudom ez már az őrület határát súrolja, simán kapnék beutalót a sárgaházba is.De egy olyan játék amivel közel 5 hónapja játszom, az megéri eme áldozatot.Pl, amikor megvettem az első M2-es hajómat az Argon Titan-t, szinte rárecskáztam a monitorra (hujj, de nagy paraszt vagyok! )....
De mivel emlékszem, mennyit kellett ahhoz nekem nyomni, szemkifolyás,habzó száj,elmezavar közepette, akkor a fent írt primitív beszólásom helyén való.
Na, most a gépemről.
Most egy Geforce 3-as megy a gépben, a konfig pedig Asus P4C800 Deluxe, 1 Gb Corsair DDR, P4 2.66 dobozos.Szerintem nem rossz a konfig csak a videót akartam nég ATI-ra cserélni.De most már elhalasztom...
Nah, most hogy "kitobzódtam" magam, megyek és folytatom, illetve most már be is fejezem a sztori részt.Ugye az sem nagyon ment az 1.0-val a borzalmas lassúság miatt...