kisviku#4317
No kedves barátaim.
Már nem bírtam tovább úgyhogy felpeccseltem 1.0-ás verziómat az 1.2-re... (várom Velen megjegyzéseit... )
Hát első benyomásom, hogy mintha nem is ezen a gépen futtatnám, olyan kib*tt jól fut.
Most valszeg sokat írok megint.
A lényeg, hogy mielőtt kérdezbétek, miért csak most, hát elmondtam többször is hogyan jártam.Ugye legutóbbi levelében az Egosoft közölte, kapok egy másikat, ajánlottként, ami a mai napig nem jött meg szintén.Bár lehet,hogy várnom kell még, de ha visszagondolok, hogy a megrendelésem valamikor FEBRUÁR 20. körüli és most már éprilis van és elvesztettem (valószínűleg) közel 60 Eurót, most már a faszom tele van. És még csak nem is az Egosoft-ot hibáztatom, őket max. a lassú válaszadásért....
Így a mai napon betelt a pohár nálam, nem érdekel, felraktam az új verziót, mert ugy azt terveztem, hogy ha megjön az eredeti, akkor csak simán átmásolom a tavaly november (!) óta játszott mentésemet, és folytatom tovább.
Ige, tavaly november vége óta van meg, azóta nem kezdtem újra, most már 110 megás volt egy savegame, a f*sz ki volt a sebességgel (mint egy 386-oson) és állandóan fagyott.
Na ennyi.Ha esetleg megjönne a játék (legalábbis ebben az évtizedben)szólok.
De legyen tanulság, ahogy azt már sokszor mondtam néktek, és készüljetek fel arra,amire én álmomban sem mertem volna gondolni.Szerintem én már megszívtam....