• kisviku
    Hát megint itt vagyok.
    Hosszú ideje (kb 3 nap) :) nem írtam, godoltam várok még a februárban rendelt X2-mre.

Most állati ideges vagyok már, még nem merem most leírni amit gondolok a magyar postáról, de ha kiderül amit gyanúsítok, elképesztő botrányt csinálok.

A lényeg hogy megint írtam az Egosoft-nak, mert nem igaz, hogy egy kiba*tt csomag nem érkezik meg EGY HÓNAP ALATT a németektől ide magyarországra.
    A szörnyű érzésem, hogy a posta elvesztette, megrongálta vagy ELLOPTA (!), de várok amíg kiderül, mert nem vádaskodok alaptalanul.

Hogy miért írtam ezt ide?
    Azért hogy tanuljatok a hibámból, és ne próbáljátok megrendelni,hacsak nem vagytok időmilliomosok....

Vissza a játékhoz.
    Kérdésem, milyen joy-t ajánlotok mellé? Én nem tudom hogyan, de november óta billentyűvel illetve egér segítségével küszködöm, igaz, hogy nem közelharcban többnyire, mert az lehetetlen.
    Szóval megéri-e egy FFB-s joy az árát itt? Remélem nem tartok fel senkit, de FFB-s kormáynom az van, az nem igazán való ide, joy-ból pedig utoljára a jó öreg Gravis Analog Pro-t használtam, amíg el nem tört....
    Kb 5 éve nincs joy-om, nincs szükségem reá, de ezért a játékért kiadok azt a 20 rugó amibe kerül egy ilyen.
    Összefoglalva:
    Milyen joy-t támogat? Érezni az FFB-t? És mit ajánlotok?
    Tudom nem hardver rovat, de a játékhoz kapcsolódik.