• kisviku
    Nnnaa.Egy kicsit másról beszélnék mostan.

Azoknak, akik szeretnék megrendelni vagy már megrendelték az X2-t az Egosofttól, leírnám tapsztalataimat.
    A dolog kezdődött nekem valamikor február elején.Online rendelés, Egosoft-Shop, pénz átutalás manuálisan, bankszámlára.
    Kb két héttel az átutalt összeg (57.33 Euro=kb 15-16 ezer forint) után sokadik levelemre válaszoltak kedvesen, szíves elnézésemet kérve a késésért, hogy megkapták, küldik.
    Február 25-én elküldték, postára adták.
    Eddig nem jött meg.Március 9. van, 14 nap telt el amióta feladták.
    A mai napon egy újabb levelet kaptam,amiben szintén udvariasak voltak (akárcsak én velük eddig mindig) és kértek, legyek türelemmel, mert ők valóban elküldék és valószínűleg más okok miatt nem kaptam még meg.
    Tehát, egyrészt várni kell kb 3-4 napot mire átutalják, ha van nemzetközi bankkártyád, biztos gyorsabb.Azt még megmndani, megjósolni sem tudom, mikor lesz szerény otthonomban eme remek játék. De mivel most már k*va sokat vártam, érzem hogy itt lesz a héten.

A magyar posta nem tudja megmondani, hány nap az út Germany-ból Hungary-ba, de innen Németországba 8-10 nap.

Ezzel csak azt szerettem volna tudatni, hogy nem árt felkészülni egy hosszabb várakozásra.