6542
-
Romeo One #3981 De lehet, hogy azért, mert mindig 3 v. annál több hajóm volt egyszerre a stationon? -
Romeo One #3980 Erről beszélek, az egyikkel Te vagy bedokkolva, így működik...
De ha egy olyan gyárban vannak a hajóim, ahol én nem vagyok bedokkolva, akkor hiába vannak ott a saját hajóim, nekem még nem jelent meg olyan menüpont, ahol cuccot tudok pakolni... -
#3979 K.A.> Igazad, van, bár ez magától értetődő :))
Romeo One:
Ugy, hogy kijelölöd a univerzum/sektor térképen a gyárat ahova bedokkoltál, majd ott a landed ships-t választod, ott kiválasztod a azt a hajót amiről le akarsz pakolni és freight exchange :)
igaz ez akkor működik szerintem, ha csak 2 hajód van bedokkolva :)
-
K.András #3978 Szerintem a docking komputer nem csak erre jo,pl ha bent vagy,és esc-el kinyomod akkor nem kell egy nagy kört megtenni ha esetleg ujra be akarsz dokkolni, elég megnyomni a d-betüt... -
Romeo One #3977 Na, az a jó, hogy legalább odafigyelek arra, amit csinálok. A #3976 számú kérdésem Valen #3959-re vonatkozott...
(hiába, munka közben fórumra is figyelni...) -
Romeo One #3976 Áruldd el a titkot...! :)))
Nekem ugyanis nem jelenik meg "freight exchange" menupont, csak ha én ülök az egyikben... -
Romeo One #3975 (Ja, az előző kérdés nem válasz Valennek, csak melléklikkeltem...) -
Romeo One #3974 Bret haverom hogy érti, hogy ugorja le nyomozgatni az Antigone Memorialra? Most itt akkor mi van...? -
kisviku #3973 Most már mindegy....
Várok.Ha eddig kibírtam, most már kibírom. -
#3972 Azért ez a 8-10 nap nagyon durva (még akkor is, ha a múlt héten a Magyar Királyi Posta bedőlt (Budaörsi téma)). Az Amazon.com-tól hamarabb megjönnek a cuccosok... -
kisviku #3971 Nahát én pont ezért rendeltem meg közvetlenül a fejlesztőtől.
Az előző részeivel is ugyanez a gond volt ahogy azt már leírtam oldalakkal ezelőtt, hogy a magyarnak fingja nem volt mi az az X vagy X-Tension....ja és persze nem is volt a polcon. Illetve egy hihetetlen rövid ideig csak. -
kisviku #3970 Egy kicsit körül kell nézni Unknown szektorokbn és kipróbálni mindenféle hajóval.
Én Odysseus-al és Titan-al lelőttem.
Még nem próbáltam a Ray-t és a Phoenix-et. -
Asmodeus84 #3969 Én írtam a CD-Galaxisnak egy levelet. Az mondták, hogy nem tudják mikor érkezik hazánkba a program, de értesítenek levélben ha megtudnak valamit. Sajnos nem túl bíztató. -
Asmodeus84 #3968 Sikerült már valakinek Khaak M2-t lőnie? Már az infók alapján is lazán megeszi a Xenon K-t pedig az sem egy utolsó darab. Emlékezzünk csak a Nyana's Hideout felé vezető hosssszú útra. :) -
kisviku #3967 Nnnaa.Egy kicsit másról beszélnék mostan.
Azoknak, akik szeretnék megrendelni vagy már megrendelték az X2-t az Egosofttól, leírnám tapsztalataimat.
A dolog kezdődött nekem valamikor február elején.Online rendelés, Egosoft-Shop, pénz átutalás manuálisan, bankszámlára.
Kb két héttel az átutalt összeg (57.33 Euro=kb 15-16 ezer forint) után sokadik levelemre válaszoltak kedvesen, szíves elnézésemet kérve a késésért, hogy megkapták, küldik.
Február 25-én elküldték, postára adták.
Eddig nem jött meg.Március 9. van, 14 nap telt el amióta feladták.
A mai napon egy újabb levelet kaptam,amiben szintén udvariasak voltak (akárcsak én velük eddig mindig) és kértek, legyek türelemmel, mert ők valóban elküldék és valószínűleg más okok miatt nem kaptam még meg.
Tehát, egyrészt várni kell kb 3-4 napot mire átutalják, ha van nemzetközi bankkártyád, biztos gyorsabb.Azt még megmndani, megjósolni sem tudom, mikor lesz szerény otthonomban eme remek játék. De mivel most már k*va sokat vártam, érzem hogy itt lesz a héten.
A magyar posta nem tudja megmondani, hány nap az út Germany-ból Hungary-ba, de innen Németországba 8-10 nap.
Ezzel csak azt szerettem volna tudatni, hogy nem árt felkészülni egy hosszabb várakozásra. -
Asmodeus84 #3966 Előre bocsájtom, hogy elnézést a spoilerért!
Etnies:
Ugyebár erről a hajóról van szó. A kérdéses Unknown objecteket a forgó rész bemélyedéseiben keresd, pl.: a bekarikázott rész. Amit ott találsz azt lődd, mint hülye. Így sikerülnie kell.
A kép az Argonopedia-ból való. -
kisviku #3965 Na látod Zombye, én meg ilyet nem találtam!
Azért örülök, hogy sikerült a Khaak infokat megvenned, mert ahogy lejjebb írtam mások kérésére, nem tudom pontosan megmondani, hogy hol, hogyan, milyen helyzetben tudtam én megvenni. -
Zombye #3964 árulta eladásra
Ez nem túl értelmes így.
Kínálta eladásra!
-
Zombye #3963 Egyébként tényleg érdemes nézni a BBS-t, egyszer egy teladi árulta a lerobbant albatroszát eladásra, relative potom áron. -
Zombye #3962 Na végre!
Meg tudtam venni a "khaak infókat"!
A rangom abszolút nem változott, azt írja, hogy magas katonai ranggal rendelkező pilótáknak adják oda. Ezért nem teljesen világos, miért nem adták oda nekem eddig.
A módszer a következő, már ha ezt lehet egyáltalán módszernek nevezni. Mindíg, amikor dokkolsz egy gyárban olvasgazsd a BBS-t, ha rábukkansz erre a "cikkre" próbáld meg megvenni. összeszámoltam, ez volt a XXVI. próbálkozásom.
Lehet, hogy már unták a képemet?
Júúúj de jóó! Akkor most azt fogja nekem mondani a kislány, hogy Kaak cluster, meg Khaak Interceptor, meg ilyesmi?
-
Zombye #3961 Ezeekel a személytranszportokkal nagyon jól lehet keresni! Minél magasabb a harci rang annál jobban.
-
Zombye #3960 Már csak 4 mila, és meg tudom venni az első TL hajómat, egy herculest. Ha mást szeretnék venni, ahhoz még relative sokat kéne spórolnom. -
#3959 Romeo one : Tévedsz, rendszerben szoktam azt csinálni, hogy veszek GPPC agyut ugy, hogy 10 db TS hajót megveszek, bedokkoltatok egy Dolphint melléjük, és én a világ másik feléről az Elephantban ülve levezérlem a GPPC-k átszerelését a Dolphinra, majd a Dolphint elküldöm az Elephant-hoz, a többi 10 db fölös TS hajót meg eladom :) -
Romeo One #3958 Azért ne felejtsd el, hogy az elején nem igazán van pénzed L-es felszereltségű hajóra, mikor meg már összegyűlik, egyszerűen elmész, és veszel rá pajzsot, fegyvert.
Egy dolog idegesítő ebben, hogy másik hajó nem tud átadni másik hajónak cuccot, csak ha te ülsz az egyikben. -
#3957 Sajnos nem túl sokat ér, ha belegondolsz, ez is csak 15MW. Éppen ezért irták korábban azt, hogy ha csak lehet, "L" tipusu hajót vegyen az ember, azon alapból ott vannak a 25MW-os pajzsok... -
#3956 Baker! Már megint betámadtak a Khaakok. :PPP
Most aztán nem állok meg egy jobb szállítóhajó megvétele előtt. Kicsit idegestő, hogy álandóan lelövöldözik a hajóimat. Szerintetek 3db 5MW-os pajzs elég lehet az életbenmaradásra egy Mercurynak? Fegyvert nem rakok rá, hogy ne álljon le harcolni. -
Romeo One #3955 Utólag visszaolvasva kicsit pontosítok:
Mivel "object", így nem lövi mint missile-t.
Csak mint sima "enemy"-t. -
goyo2 #3954 Köszi ezt lefigyelem. -
Romeo One #3953 Ja, viszont a khaak rakéta "unknown object", ami ugye nem missile, tehát nem lövi...
Szóval én már csak ezért is attack enemyt szeretem állítani. -
Romeo One #3952 Mondjuk a khaakok sem csak technikai felszerelésben különböznek Napóleontól...
Beülök mögé a Novával, halad egyenesen. Elkezdem lőni 2 BHEPTtel. Az ötödik becsapódó lövedék után úgy dönt, hogy kitérő manővert végez. És továbbra is egyenesen haladva elkezd forogni a hossztengelye körül...
No commün... -
Romeo One #3951 Nemtom, énennyire nem figyeltem... -
goyo2 #3950 Érdekes nekem rakétavédelem parancsnál is lövi az ellent, (persze ha nincs lelövendő rakcsi) viszont csak ellenség támadás parancsnál nem figyel anyira a rakétákra. De lehet hogy rosszul látom.
-
Romeo One #3949 Az jó. Halálra idegesített, hogy EqDockba nem lehet visszacsatlakozni a networkre, tehát újra be kell dokkolnod. És ha nem mész ki magad, a nyomorult Shipcomp a dokk falán keresztül próbál kimenni! -
#3948 Roem One :
A Docking Computer annyiban jobb, hogy közelmész az állomáshoz (5 km) és nyomsz egy D betüt és már ben is vagy :)
én igy közlekedek:
Split Elephant a station elöttt vár (3-4 km-re). Kidokkolok az Elephantból pl. a Nová-val, kijelölöm a Stationt, D-t nyomok, utána ESC, megveszem ami kell, ESC nyomok, utánna kijelölöm a hajót és D-t nyomok és már a fedélzeten is vagyok :)
Gyk.: a amikor ki vagy bedokkolsz valahova, nem kell megvárni míg odaérsz + kisebb a valószinűsége hogy nekivezet a gép az állomás falának :) -
Romeo One #3947 Ja, és szerintem a harci szoftver a lőpozícióra helyesbít, és nem veszi figyelembe az ellenséges tüzet. Mit jelent ez? Hogy az ellenség után fordulva szépen végigvezeti a hajót a PSG-k nyomvonalán...
Míg, ha te vezeted, nyilván kifordulsz, és új rácsapásra mész. -
Romeo One #3946 Goyoval egyetértek, én is több Pirat Shipet találtam PSG-vel, ami ráadásul betáig mehet! Novával vadásztam kalózokra, egy ráfordulásból shield critical lett!!! Nem mind volt ennyire húzós, de azért rohadtul kellett mindig figyelni, hogy ilyenkor ne kerüljek a hátsó torony elé. Két PSG-vel pedig még veszélyesebb.
Tornyokat rakétavédelemre állítani nekem nem jön be. Szerintem pár rakéta nem sebez annyit a pajzson, sokkal többet ér, ha lelövi őket, mert akkor már nincs is, aki lövöldözzön. Pl: Cluster szembetámadáskor, mikor keresztülrongyolok rajta, és megfordulok, már a fele M5 hiányzik...
Docking computer: Shift+D nekem megteszi, mit tud pluszban a DC? -
#3945 Na sracok, az omikronos csatanal megis mit kell szetloni? Jelzi, hogy unknow object, de akarhogy korozok azon a szaron, nem latok semmit. Eleg gaz ez a kuldi, szaggat a gepem, mint a veszedelem.
-
#3944 Mondok egy jobbat (az esetett csak a szektor-infon néztem, tehát csak a pajzs/hull állapotott láttam): a Cloudbase SouthEast-et védte az egyik Centaurom (4x BHEPT), írtotta is szépen a szomszéd szektorból (Ore Belt) jövő kalózokat. Aztán 1x bejött két Pirate Ship, harc, de a hajóm pajzsa megy le, mint a veszett birka. Miután 0%-lett (ehez kellett kb. 5-6 másodperc), gyorsan parancsba adtam neki azt, hogy menjen át a szomzéd szektorba. A végén 33%-os Hull-al vánszorgott a helyi Warf-ba...
Szerintem a kalózok egy elfogott M1-ből vagy M2-ből kiszerelték a GPPC-ket, és azzal szerelték fel a Pirate Shipeket, más lehetőséget nem tudok elképzelni... -
goyo2 #3943 Nekem a Centaurom automatán nagyon tutin harcol.
Ime a spanyol viasz:
A beállításaim ezek:
Alsó és felső turret (BHEPT) Missile defence.
Első 2xGHEPT.
A hajó parancsa: Attack All Enemies
A pirate -> m6 irtásra az észrevételem: Egyszer egy pirate PSG-vel védekezett, a centaur meg épp csak rá akart fordulni, de még nem volt lőtávba talán, lényeg hogy addigra a psg megette az m6-ot. Az orrom előtt!
Egyszer meg egy boron fejű pirate ion-t nyomott az arcomba.
(bocsi azoktól akiknem nem mondtam újat ) -
kisviku #3942 Gondoltam megjegyzem, hogy ez a Boron Shark M1-es nem valami nagy durranás.
Most éppen egy ilyenem van és a legnagyobb problémám az a hátsó, forgó "farokrész".
Hogy ezt minek kellett belerakni? A hajóval semmi problémám, csak a ki-be dokkolgatás.
Állandóan nekimegyek ennek a szar mozgó hátsónak, akárcsak benne landolt hajóim.Ráadásul elég terjedelmes ez a rész, úgyhogy hasonló a helyzet mint egy TL hajónál: ha nem figyelsz, könnyen elüthetsz valakit.
Jó, nem azt mondom, hogy megbántam, de elég idegesítő ez a marhaság. A Boron Ray-nél ugyanez a helyzet, de annak ugye nincs dokkolóhangárja, csak közel kell hozzá menni és "beszív".