De, a sportág triatlonja meg az, hogy ki képes élve átkecmeregni egy fullos Xenon szektoron - egy Boron Dolphin-al!
Centaur - az elején talán a legjobb választás, mert nagy raktere van (Jumpdrive és EC!), előre két GHEPT, a két toronyba meg BHEPT. Ha ez lesz az első komolyabb hajód, akkor szerintem ő legyen a válaszottad (az Elpáholt Kalózegylet Nagy Túlélői is ezt ajánlják! :)) Dragon - amikor a szektorok felderítése a lényeg, akkor jól jöhet az extra sebesség, kis szerencsével még egy Xenon szektoron is átügethetsz vele. Fegyverzete irtó erős, mivel a tornyokba is lehet GHEPT-t pakolni. Viszont csak 1x125MW pajzsa van, így kissé észnél kell lennie az embernek (én már haltam meg Dragonban úgy, hogy egy Kalózbázist lőve elbújt vagy 20 Bayamon és még fele ennyi Orinoco...) Nemesis - Szerintem nem túl nyerő választás, előre és a tornyokba is csak 1-1 fegyvert lehet rakni, a PSG pedig bár jól sebzi a pajzsot, de utána a páncélzatot (HULL) már csak dörzsöli. Ráadásul a tornyokba csak BHEPT mehet...