• kisviku
    Nah, újabb érdekesség történt.
    Most fogom először mondani a játékra hogy menjen a kur*a,tetves,ge*i anyjába!
    Helyzet a következő:
    Ugye lezúztam a Xenon Shipyardot, több nem is jött azóta.Gondoltam kihasználom az időt, építem tovább a Xenon 347-est.Közben vettem egy Teladi Condor-t is, elmentem, hogy felszereljem. Kb. félúton járok, két shipyard között, amikor jön a szokásos rizsa, hogy "One of your ships is under attack...Xenon Sector 347".
    Na mondom, már megint mi van?
    A gép BETELEPORTÁLT vagy hogy mondjam egy Xenon Station-t a szektor közepébe!
    Az addig ott sem volt.Berakta, természetesen full hajókkal, mert hát miért is rakná be üresen....
    Gyorsan odakapcsolok, már vagy 15 Xenon L, 20 Xenon M és kb 20 Xenon N támadta a három csatahajómat.
    Jó, hát majd lezúzzák őket. Természetesen nem.Nem zúzták le, hanem úgy ahogy vannak, mind a három megsemmisült.
    Ha én vezetem, akkor megközelíteni sem tudnak, nem megtámadni!De egyszerre hármat irányítani kicsit érdekes lenne. Nemcsak ez ba*ta fel az agyamat, hanem mi ez a hirtelen "berakom" oda azt az állomást? Mi ez a faszság???

Most visszatöltöm és a maradékot is elpusztítom, azt garantálom!Ha beledöglök is de kiírtom a Xenonokat!