6542
  • Romeo One
    Most gondoldd el, hogy kiirtod a Khaakokat, a Xenonokat. Ott járkálnál a baráti népek között unatkozva, cél, feladat, ellenség nélkül ?????
    Ezt csak nem hagyhatja az AI? Ha így nézzük, tulajdonképpen szívességet tett neked, hogy visszahozott pár ellenséget...
    :)))))))))
  • K.András
    Szerintem senkit nem lehet kiirtani a játékban,föleg amig pénze van,mondom már ki tudja miota irtom a Spliteket,és kb tiz perc után ugyan annyi gyár van ott :)
  • lipovics
    Kivancsi voltam, negyszer egymas utan betoltottem ugyan azt a mentest, negyedikre tele volt L-es hajokkal a Boron drydock. Hm...
  • kisviku
    Nah, újabb érdekesség történt.
    Most fogom először mondani a játékra hogy menjen a kur*a,tetves,ge*i anyjába!
    Helyzet a következő:
    Ugye lezúztam a Xenon Shipyardot, több nem is jött azóta.Gondoltam kihasználom az időt, építem tovább a Xenon 347-est.Közben vettem egy Teladi Condor-t is, elmentem, hogy felszereljem. Kb. félúton járok, két shipyard között, amikor jön a szokásos rizsa, hogy "One of your ships is under attack...Xenon Sector 347".
    Na mondom, már megint mi van?
    A gép BETELEPORTÁLT vagy hogy mondjam egy Xenon Station-t a szektor közepébe!
    Az addig ott sem volt.Berakta, természetesen full hajókkal, mert hát miért is rakná be üresen....
    Gyorsan odakapcsolok, már vagy 15 Xenon L, 20 Xenon M és kb 20 Xenon N támadta a három csatahajómat.
    Jó, hát majd lezúzzák őket. Természetesen nem.Nem zúzták le, hanem úgy ahogy vannak, mind a három megsemmisült.
    Ha én vezetem, akkor megközelíteni sem tudnak, nem megtámadni!De egyszerre hármat irányítani kicsit érdekes lenne. Nemcsak ez ba*ta fel az agyamat, hanem mi ez a hirtelen "berakom" oda azt az állomást? Mi ez a faszság???

Most visszatöltöm és a maradékot is elpusztítom, azt garantálom!Ha beledöglök is de kiírtom a Xenonokat!
  • Romeo One
    az autopilottal időnként tele van a hócipőm. Kidokkolok, megadok neki egy másik gyárat, és a hülyéje lazán befordul, majd az állomáson KERESZTÜL akar elindulni...
    én meg tőtthetek újra...
  • Zombye
    közvetítés!

1. az autopilot az omicron ... szektorban, a Trading Station felé vette az irányt, és dockolni készül.
  • Asmodeus84
    Bazz azt a gyárat én is halálra kerestem. Újabb X-akta: most a Getsu Fune-ban őrjáratozó Odysseus tűnt el. :)
  • Zombye
    júúúújjjjj

ASZT := AZT!!!

HÚHHH EZ DURVA VOLT!
  • Zombye
    nyomjá S+C+TRADE+START SECTOR TRADER.

Ekkor autopilotra vállt, hogy mit csinál aszt még nem tudom, de bőszen figyelem.

Én ülök a hajóban.

hajó = MANTA
  • Asmodeus84
    Valen: Elnézést, nem volt feltüntetve hogy neki szólt, s elég fáradt is voltam.

Zeenoo nem tudom mire gondoltál, a honlaphoz semmi közöm. A neveket pedig azért angolul írtam, hogy könnyebben megtaláld az oldalon. :P
  • Zombye
    Most érkeztem Ianamus Zura nevű teladi szektorba. Beugrok a "cuccboltba" és veszek próbaképp egy Trading Software MK3-t.Hátha használható is valamire, nemcsak a száma nagyobb.
  • Romeo One
    Trade MK3-at próbálta már valaki?
  • Romeo One
    Attól függ, hogy az adott shipyard/equipment dock közös raktárban van-e az a fajta és mennyiségű pajzs, ami az "M"-es, "L"-es hajókhoz kell.
  • goyo2
    Köszönöm a hozzászólásokat (megtanulok helyesen írni is), de a Greet Reef-ben már ott lebegett az Advanced Sat. Szóval annyira láma nem vagyok. Ha akarod kimentem otthon a képet.
    Én is csodálkoztam, de lényeg hogy meglett.
  • lipovics
    Kb, most tudtam lehiggadni, reggel tiz ota jatszom, elvezem a szabadnap oromeit, erre ez a vege...
    Tegnap esterol van egy mentesem, igy csak felnapi jatekom megy a levesbe :|

Par kerdes:
    Mitol fugg vajon, hogy egy adott shipyardban van L-es hajo?
    Nekem neha adnak a Boronok, neha meg nem.

Masik: Harmadik missziot megcsinaltam, kene vmi kutyu a Paranidoktol, erre a spanom azt mondja, hogy bekulni kene veluk, hogy eladjak nekem. Na de hogy?
  • kisviku
    Segítek, de előbb tanulj meg légyszíves helyesen írni.
    A "PAJZS" nevű szót nem "ly"-al írják....

125 MW-os én még nem találtam Argonnál ,de biztos hogy van.
    Greet Reef-ben én sem találtam shipyard-ot, viszont sok Equipment Dock van...
    Ha adsz egy kis időt -mivel most értem haza- akkor keresek neked 125 Mw-ost.
  • Romeo One
    Én sorban mentek mind a 20 helyre. Ha tele, kezdem előlről. Így mindig van 2-3 napra visszamenőleg több mentésem, ha valami elszállna.
  • lipovics
    Ezt talaltam a honlapon:

CTD When saving
    I get a crash to desktop when I try to save my game!
    Status : Investigating

1.3pocsrol tudunk mar valamit?
  • Valen
    Lipovics : Ne tedd, mert többet vesztesz mint hinnéd :))
    meg kell szokni a biztonsági mentések készítését :)

én így csináltam : 3 savet használtam, mindig a legutolsó dátumúra mentettem, így mindig volt 2 tartalék, nem túl régi save :))

Goyo2:

A Shipyard A Greet Feef-ben legdélen van, azért nem találtad :). Ha sima kis hajóval mentél duplex sckennerrel, akkor azért nem láttad :)
  • lipovics
    Hat nem tudom. Kb most ott tartok, hogy letorlom az egeszet a fenebe :(
  • Hmuda
    Csinálj egy könyvtárat és oda mindig rakd be a legutóbbi mentéseidet. Jó ha van külön elrakva ilyen esetekre.
  • lipovics
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGGGGGGGGG!

Mentettem.
    Mentes kozben kilepett.
    Azota, ha betoltom a mentest, azonnal kilep magabol.
    Tud erre valaki vmi orvossagot?
  • Hmuda
    Pattanj ki a hajódból és menj el a két leszakadt darabhoz (pont a oda ahol a cél be van állítva). Aztán megtalálod.
  • goyo2
    Meglett a shipyard! De hogy:
    A greet reef ben gondoltam scriptbol kiprobalom hogy lehet állomást kreálni. Akartanm csinálni egy argon shipyardot ami a z én tulajdonomba lett volna. Futtattam, nem lett, de közben megjött a boron shipyard. Nem tudom ettől jött vajon meg, nincs kedvem próbálgatbi, nehogy eltűnjön megint. A lényeg hogy nem is ott jelent meg a boron shipyard ahova az argon akartam tenni. Hát ez érdekes.
  • lipovics
    Ott tartok, hogy szetlottem az aknakat, miutan a spanom elhuzott, de nem tortenik semmi.
    Mit kene csinalnom?
  • goyo2
    Akkó gondban vagyok. :-(
  • [NST]Cifu
    Érdekes, nálam a Great Reef-ben ott a Shipyard, és abban valóban kapható 125MW pajzsgyár...
  • Romeo One
    De nem mindegyik megy lassan. Tapasztalat...
    Egyre gyakrabban bérelek TL-t. Van amelyik 63-mal vánszorog, pedig megnéztem, mehetne gyorsabban is, van, amelyik 157-el repeszt. Szóval a lógikka más.
  • goyo2
    Valen irta a 3643-ban hogy a Greet Reef-ben van eladó 125MW gyár. Nos nekem még shipyard sincs ott. És sehol máshol nem találok. Van akinek hasonlóan nincs ott shipyard? Nekem 125-ös gyár kell nagyon. (Mire lesz pénzem m2-re addigra az összes palyzsot és stukkert le akarom gyártani neki.)

Please segitsen valaki!
  • Tuvok #3752
    jó kérdés...2-t és könnyebbet...
  • Zeenoo
    De jól szoltál !!!
  • Zeenoo
    Nemértem aki ilyen frankó weboldalt tud csinálni miért nem tanul meg magyarul ???
  • Valen
    én Tuvoknak válaszoltam :))
  • Asmodeus84
    Hát pl. azért mert ha megharagszik rá a hatóság a karambolokért és lekapcsolja, amint mondjuk egy GPPC gyáradat cipeli az igen kellemetlen lenne.
  • Asmodeus84
    Alap opciókkal ez elég macerás. Javaslom nézz szét itt:
    X-Scripting
    Innen esetleg a Teladi Auto tradert vagy ha majd gyáraid lesznek a Xai Corp. Trading Commandsot ajánlom. A Xai Corp. Jumpdrive Commands viszont kötelező darab. :)
  • Valen
    de minek :)
  • Asmodeus84
    A gép hajói a pajzs és a fegyverek kivételével véletlenszerűen van felszerelve. Láttam már Dolphint 1300 és 2900 cargo bayjel ugyanabban a szektorban.
    A gépi TL pedig azért megy lassan, hogy el ne üssön senkit. Ha lassabban megy, még a legdebilebb TS pilóta is ki tudja kerülni. Legalábbis így logikus.
  • Tuvok #3744

most ébredtem
  • Zeenoo
    Te huzzz Alunni!!
  • Romeo One
    "...mindegyik(5db) Khaak szektorba, leírtottam a bázisokat,..."
    ?????
    Vannak külön Khaak szektorok? Hol? Mikor és hogy kapok térképet róluk?
    Jelszó:
    ...és akkó gyakáás!