1. ha egy szektorban van shipjard + equiptment shop, akkor azok közös raktárral rendelkeznek, ergo megnézed az equiptment shopban hogy van-e, és ha igen, akkor bedokkolsz a shipjard-hoz és megveszed :))
2. Én minden olyan szektorba, ahol ShipYard, Equiptment station v. DryDock van tettem egy Satelitot v. advenced satelitot, így a világ tulfeléről is meg tudom nézni, hogy melyikben milyen árú van éppen, és ekkor elég csak azokat meglátogatni, ahol van cucc :))
3. M2-hoz párosíts egy NOVA-t, Az M1-hez meg egy Split Caimant-t, amit el tudsz küldeni vásárolni :))
Tehát odamész az equiptment shop mellé, megadod a Nova-nak v. Caiman-nak, hoyg dock to equiptment shop, utánna az állomáson a landed shipnél kiválasztod a leszált hajód és Trade station menüt, ekkor távolról tudsz vásárolni :))
4. Ha hajót akarsz venni, azt bármelyik szektorból le tudod vezényelni. Tehát a , -evl az Univerzum térképen mondjuk kiválasztod az Argon Prime-ban a Shipyardot, ekkor azt mondod hogy trade ... és simán tudsz venni hajót, anélkül hogy a rendszerben kéne lenned :)