6542
  • Tuvok #3741
    legénységet ! :DDD lama :P
  • Zeenoo
    Emberek !
    Akérdés még mindig lóg a levegöben: Mit kell vennem a hajókra hogy önállóan tudjanak kereskedni?
  • kisviku
    No, valaki itt javasolta, hogy romboljam le a Xenon Shipyard-ot.
    Megtettem. :) Állítólag így nem fognak többet visszajönni.
    Háát, mit mondjak? Eleddig a Scale Plate Green-ben 3 Xenon K-t zúztam le. Lehet, hogy ezek még mind a Xenon 472-ből valók? Mindenesetre folytatom az őrködést...
    Ha télleg nem jönnek többet, akkor nagy "hurrá" lesz, mert már elegem van belőlük. Állandóan zavarnak... :)
  • kisviku
    Az AI gépeket csak alapra fejlesztik általában.
    Tehát a sebesség, rudder optimisation, stb alap, kivéve a lézereket illetve a pajzsot.
  • Zeenoo
    De nem adtam el a taxiról semmit ...
  • [NST]Cifu
    Nemnem, akkor okésan állsz, azthittem, még a tudós-taxizásnál jársz.
  • Zeenoo
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Akkor ezt már elb***tam.
    Viszont a tudost rendben leszállitottam , és az Argon Discoverer (ami a felderitöhajó) mellé kaptam egy Argon Mercury-t ami egy kereskedö hajó, akkor az miért van? Esetleg a következö feladathoz kell?
  • K.András
    Nem sérült esetleg?
  • [NST]Cifu
    A második hajót csak kölcsön kapod, azzal kell elhozni egy tudóst. DE! Amikor jössz vissza, adj el a hajóról minden mozdíthatót, így lesz kb. 400.000Cr-et, ami indulásnak már elég jó.
  • Zeenoo
    Srácok ez a játék QRVA JÓÓÓÓ!

Csak kék egy kis segitség, egész pontosan egy csomó segitség :)
    pl: eljutottam odáig hogy megkaptam a küldetésekért a második hajót is, de mit kell rá vennem ahoz hogy önállóan tudjon kereskedni?
  • Romeo One
    (137, ill. 154 m/s) helyesen...
  • Valen
    mert
  • Romeo One
    Egyet áruljon el valaki. Pillanatnyilag 3 db bérelt Mammoth-om rohangászik. Ebből 2 db a hajó max sebességével 137, ill. 54 m/s. A harmadik a 134 m/s maximális sebessége mellett 63-al vánszorog szektorról szektorra!!!!!
    Mijé?????????
  • Romeo One
    A tradeMK3-at próbálta valaki? 500E Cr kicsit húzós...
    Megéri? Mit tud ennyiért?
  • Romeo One
    Nekem fennt van ACE, és tökéletesen fut. Csak nálam nem volt elég a wmizé, fel kellett rakni a Windóz Media Player 9.0-át is.
  • Zeenoo
    dettó ...
    Bénák vagyunk na :)
  • [NST]Cifu
    Namost azt a "megfelelő" CD Image-t nekem nem sikerült sem felírom, sem megmountolnom, szóval nekem marad a crack...
  • Asmodeus84
    Az 1.3 miket változtat vagy javít? Remélem a fegyvertelen-halhatatlan Xenon J-t helyrerakják, nemkicsit idegesítő. Kárt nem tudunk egymásban tenni, de zavar hogy ott settenkedik mögöttem minden Xenon szektorban. :)
  • Valen
    az 1.3-as petch-höz :)
  • Valen
    vki linket tegyen már be :))
  • hork
    öööö mármint crack nem kellett
  • hork
    Cifu: 1.1 és 1.2-höz nem kellett patch (megfelelő cd image-el), úgyhogy remélhetőleg ehhez se kell majd.
  • Asmodeus84
    Hi!
    Még lefekvés előtt gyorsan bedobok egy képet. Szépen haladok az Unknown Sektorral, de a kép csalóka. Hajókra még nem nagyon pénzem, így a gyárak nagy része áll.

Valószínű nem tartom meg, de olyan jól mutat. Inkább SETAzok míg nem lesz píz Odysseusra.
  • K.András
    Köszi a választ.Nem is tudom mit mondjak,de szerintem gagyin hangzana ha azt mondanám sajnálom,remélem teljesértékü életed lesz ettöl függetlenül,és nem pedig sajnálatos.
  • kisviku
    Na megyek aludni, holnap dolgozom, de még egy cigi legfekvés előtt belefér.

Csak jó éjszakát akartam kívánni.

Jó éjt!
  • kisviku
    Ne aggódj, nincs semmi baj.Nagyon meg leszel elégedve azzal a pár darab lézerrel is.
    Én ugyanígy voltam az elsőnél, amikor a titánt szereltem fel.
    Azt hittem megőrülök a 2 millás áron, és az egyebeken.
    Addig javaslo, hogy ne menj más romboló ellen, amíg nem vagy felkészülve fegyverekből.
    Viszont már nyugodtan nekimehetsz a többi szerencsétlen fosnak, vagy egyszerűbb elütni őket.
    De azért kellemes érzés lőni egy GPPC-vel manuálisan is... :)
  • kisviku
    B*meg, télleg igazad van! Szorri nem vagyok bunkó... :)
    Ez miért nem jutott eszembe eddig? Télleg ki kéne próbálnom...
    Azonban most egy ideig felfüggesztem a "játszást", mert nagyon felidegelt a játék.
    Arról nem is szólva, hogy most már megvárom amíg kopog a postás az eredetivel...
  • kisviku
    Nem untattál, nem tudom mit mondjak.
    Ha ez igaz és nem csak ugratsz, akkor nagyon sajnálom.
    Nem ehhez a topichoz tartozik, de majd megvitatjuk máshol.
    És nem zavar a monitor egyáltalán?
  • kisviku
    Válaszom: úton van.

A múltkor asszem (kicsit nagyképűen, utólag rájöttem) bemásoltam a levelet, amit küldött az egosoft.
    Ez e hét kedden volt ha jól emlékszem.Azót megjött a banki kivonat miszerint már rég át van utalva a lóvé.Ezzel már gond nincs, visszajelezték, hogy úton van a drágám.
    Gondolom jövő héten már megjön...majd szólok.
  • [NST]Cifu
    Király!
    Akkor várhatok egy-két hónapot, amíg lesz crack - vagy megveszem eredetiben, ha 1x úgy alakul :)
  • [NST]Cifu
    Kösz, erre volt lóvé, nem mindenki születik Rockefellernek :D
  • Arden
    megjelent az 1.3-as pecs
  • Valen
    én azt csinálom, hogy ha vhol van 2 db GPPC és lehet venni ugyanott TS hajót akkor veszek 10 db TS hajót, arra 2db GPPC-t és ekkor 10x2 db GPPC-t tudok venni :)), A GPPC-ket és az egyéb Hornet Rakétákat, 125 MW pajzsokat, vagy amit még szükségesnek tartok átteszem egy Másik TS hajóba, amit korábban bedokkoltatta pl. Boron Manta/Teladi Vulture és a maradék 10 db hajót eladom :)), így hajó ára vissszajön :)
  • Valen
    az az 1 GPPC és 2 BPPC kicsit kevés lesz nem :))
  • [NST]Cifu
    Amúgy én már tegnap nekiálltam készülgetni az első M2-mnek (bár még nagyob odébb van), ezért gondoltam bevásárlok GPPC-ből - mikor leesett az állam, hogy több, mint 2 millát kérnek érte!
    De azért bespájzoltam 1 GPPC-t és 2 BPPC-t, meg 4 125MW pajzsot a TL-embe. Mivel van rajta teleporter, az átpakolás nem fog problémát jelenteni - addig meg elfér a TL raktárában :)
  • Valen
    Lipovics:

1. ha egy szektorban van shipjard + equiptment shop, akkor azok közös raktárral rendelkeznek, ergo megnézed az equiptment shopban hogy van-e, és ha igen, akkor bedokkolsz a shipjard-hoz és megveszed :))

2. Én minden olyan szektorba, ahol ShipYard, Equiptment station v. DryDock van tettem egy Satelitot v. advenced satelitot, így a világ tulfeléről is meg tudom nézni, hogy melyikben milyen árú van éppen, és ekkor elég csak azokat meglátogatni, ahol van cucc :))

3. M2-hoz párosíts egy NOVA-t, Az M1-hez meg egy Split Caimant-t, amit el tudsz küldeni vásárolni :))
    Tehát odamész az equiptment shop mellé, megadod a Nova-nak v. Caiman-nak, hoyg dock to equiptment shop, utánna az állomáson a landed shipnél kiválasztod a leszált hajód és Trade station menüt, ekkor távolról tudsz vásárolni :))

4. Ha hajót akarsz venni, azt bármelyik szektorból le tudod vezényelni. Tehát a , -evl az Univerzum térképen mondjuk kiválasztod az Argon Prime-ban a Shipyardot, ekkor azt mondod hogy trade ... és simán tudsz venni hajót, anélkül hogy a rendszerben kéne lenned :)

Na egy kicsit nyúlós lett, na mind1 :)
  • Hmuda
    Tulképpen ezt próbáltam elmondani. :-)
  • lipovics
    Hat erre most nem igazan tudok mit mondani, csak gratulalni tudok az eleterodhoz. (/Etnies megemeli a kalapjat)
  • lipovics
    Ja jo, keveredes van :)
    Most az lenne a kerdesem, hogy mikeppen lehet felszerelni egy csatahajot?
    Mert csak a shipyardokba lehet vele bedokkolni, ott meg nem kapok 125s pajzsot, stb.
  • Valen
    HMUDA, Lipovics>

S,M,L típus mindenben megegyezik, csak az alap, megvásárolt tuning cucc és pajzs, fegyver az eltérő. Tehát az S-re is felmegy 3*25 MW pajzs, meg HEPT ugyanugy mint az L-re :)