Zombye#3662
Szerintem nincs ilyen function. Bár kétségtelen, nagyon jó lenne.
Nekm kindom endben 3 SPP-m van, más még nincs. CF kéne de most nincs rá zsé. A Wastelands melletti unknown szektorban van 2 SPP 1 CF 4 OREMINE 1 CAHUNABACERY 1 CATTLERANCH 1 SILICONMINE. Ez az unknown szektor azért zűrös egy kicsit, mert állandóan jönnek a khaak clusterek, és mivel eredetileg ez üres ugyebár, azért unknown, így kénytelen voltam otthagyni a centauromat, hogy védje a gyárakat, meg a hajókat. A következő benépesítendő szektor, ami első ránézésre menyországnak is mondható az a Getsu Fune. Ez a szektor messzi messzi északon, Menelaus Paradise mellett van nyugati irányban. Mivel az öt faj nem tudott még megállapodni, mely faj is irányítsa ezt a szektort, így minden faj képviselteti magát. Ez konkrétan M1-es hajók formájában ölt testet. Ez a tény gyakorlatilag a legjobban védett szektorrá teszi Getsu Fune-t, így nekem csak be kéne laknom. (CR.. CR... CR!!!) indulásnak pl van ott ey 93-as ORE aszteroida. de előbb unknown szektort kéne még egy picit fejleszteni, meg a kindom endben levő 3 SPP mellé kéne még némi kiszolgálóláncot felhúzni. De utánaaa Indula mandula!!!
Ez a szép ebben a játékban Tervezel, és kemény munkával eljutsz egy kitűzött célig, majd új célt tűzől ki magad elé és így tovább. Ezzel a játékkal szerintem éveken át el lehet játszani a megunás legkissebb jele nélkül. Persze csak azoknak, akik erre a stílusra buknak.
De nekem ez a stile nagyon bejön. Kár, hogy mostanában nincs túl sok időm foglalkozni gyáraim építgetésével szépítgetésével.