Zombye#3648
"neked is tele volt NAGY Khaak clusterekkel? Nekem vagy 5-öt kellett itt és még 4-et a mellette lévőben Nemesis+PSG-vel távozásra bírni. :)"
Ja, nekem is!
Én a Centaurommal pucoltam, egész hatékony kis bárka,
A probléma akkor indult, amikor magárahagytam, "Támadj meg minden ellent" parancsal, és 10 perc múlva lelőtte egy M3-as khaak "nehézcirkáló" ÁÁÁ csak egy picit voltam zabos!
Visszatöltés folyt köv.
Hála istennek, ez nem túl gyakori, de azért módfelett idegesítő tud lenni, hogy otthagysz egy összértékben majd 10 milát érő hajót, (mondanom sem kell, teljesen felszereltem) és egy "ócska" felderítő vadász lazán leszedi.
A kristálygyár megvétele után döbbentem rá, hogy a TP hajók NEM TUDNAK XL-S KONTÉNEREKET SZÁLLÍTANI! Addig komolyan nem is foglalkoztam a konténerek méretével. úgyhogy kénytelen voltam venni mercuryt, hogy a szilikonbányámból vigye a cuccost a crystalfabomba. Egyébként hermészeim vannak, még csak 3x5 mega pajzsal, többre nincs pénz. Ja 25 megás pajzsgyár csak a spliteknél van? Mert akkor szívok még egy kicsit, ugyanis ez esetben vehetek még mit is? Ja, cseltszpészakváriumot, meg rásztárrifájnörit. Apropó. ez egy kicsit hülyeségnek tartom. Ez a RAstarOil, ami a split hightech cuccokhoz kell, ugye valami olajféle? Ez a munkásoknak kell? Mint pl. az Argan gyárakban a argnu husi, vagy a boranoknál a BoFu? Perenit = soyahusk, Teladi = NostrapOil. Mert ha igen, akkor egy kicsit érdekes, hogy pl. 1 pajzs legyártása alatt, a munkások éhséggüket csillapítván benyelnek néháy ampulla RastarOilt, vagy a teladiknál benyakalnak néhány laposüvegnyi NostrapOlajat.
Na mindegy ez csak egy olyasféle elmefutkároztatás volt.