X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. Lehet, hogy csak szerencsém volt, de a saját tapasztalat alapján azt mondanám, nyugodtan folytassa bárki akár az 1.0-s állást is.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
mégvalami:
ne próbáld az 1.0-ás vagy 1.1-es save game-edet továbbvinni, mert akkor a patch hatásából nem sokat fogsz élvezni 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Egy kérdés: melyik jobb, a GHEPT vagy a BPPC? Mert van két olyan hely az M2-esen ahova ezeket lehet tenni, a weapon table-ban mintha a GHEPT jobb lenne de árban a BPPC vagy 2-300k-val drágább ergo annak kellene jobbnak lennie. Vélemény?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
M2-nél szerintem Odysseus a nyerõ (PSG-k miatt)
Nálam az M2-es hajóknak 2 féle fegyver van rendszeresítve :
egyszer Teljes PSG felszereltség (for XENON)
másodszor Teljes PPC felszereltség (for other)
Ion-t, mass drivert, PAC-ot nem használok (a kereskedõ hajókra nem is teszek fegyvert (minek 😊)
Azokra, amikre nem megy PPC, azokra HEPT-ek, bár a PPC-k jobbak (GPPC - 1 lövés 1 Khaak M4 😊)

reggel óta közel 40 új hozzászólás

PC - 2004-02-11 10:50:00
A végtelen ûrbéli kalandokkal kecsegtetõ X2: The Threat már erõs két hónapja a boltok polcain csücsül, ám az Egosoft reményekkel teli vállalkozása bizony nem ütötte meg azt a bizonyos mércét, amely a produktum sikereit szavatolta volna, így szépen csöndesen feledésbe merült a játék. A kiadó Enlight azonban nem szeretne ilyen könnyen lemondani üdvöskéjérõl, ezért hamarosan megérkezik az X2 demonstrációja, aminek segedelmével talán újra képbe kerülhet az ûrszimulátor a nagybevásárlások alkalmával. A bemutató pontos paraméterei egyelõre ismeretlenek."
576.hu
Hogy az emberek sosem tudják mi a jó...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hadd szóljon, let's rock 'n roll!

Si vis pacem, para bellum.
De a legjobb az a Bayamon volt nemn sokkal késõbb, amelyik rajtahagyta a két pajzsot, meg a négy BHEPT-et.
Én egyszerûen betudom a háborús költségeim közé, hogy néha meg kell újítani valamelyik licenszemet...
Mondjuk kis hajóknál ez sem tuti megoldás, mert mire 2x figyelmeztet arra már lehet, hogy meg is halt gondolom ezt nem akarták.
Persze ezt én csak így elképzeltem.
A mátrix õrszemeit bámulta a Boron hajók tervezõje, vagy egy X2 béta-teszter tervezte a mátrix gépeit?
1, Az aszteroidák ki fognak merülni valamikor? Ha igen, a bányámat át lehet telepíteni másikra?
2, Nektek is van a képernyõ jobb alsó sarkában egy picike kis vonalas figura? (X2 alatt nyilván). Mi lehet az?
Tisztelt Bíróság, tehetek én arról, hogy a hülye khaak M3 pont arra menekült???
És tényleg sokkal szebben ki voltak dolgozva a hajók és sokkal ûrhajósabbnak tûntek mint pl. az általad említett Pegasus vagy a hullámzó Dolphin vagy a forgó csápos Boron hajók. 😊 És nagyon jó volt az anim amikor lehetett látni, hogy csak a pajzsot lövöd mert ilyen kékes felvillanások voltak a hajó oldalán aztán ha elfogyott a pajzsa azt hamar észrevetted. 😊
Na de óvatosan ezzel a régi szép grafikákkal, mert pl. pár éve az NFS elsõ része volt emlékeimben, hogy milyen gyönörû volt meg ilyenek aztán megláttam egy gépen és: "Mi ez a szar?" típusu mondat fogalmazódott meg bennem. 😊
Mindenesetre abban az idõben nagyon szép grafikája volt. És ha flottád nem is lehetett, de fel lehetett bérelni hajókat, akik veled repültek és védték akit kellett, vagy harcoltak veled együtt.
Na azért az X2 is nagyon ottvan a szeren nem kell félni!
Sõt, ha majd kijön az X online és addigra otthon lesz valami fejlettebb net, mint a dialupom és gagyogok is már valamit angolul végre akkor azt tuti játszani fogom. Mert ha legalább ennyire jó lesz, mint ez csak Online-ba az egész akkor ütni fog mindent! És ugye az online játékok elõnye, hogy folyamatosan tudják bõvíteni és változtatni benne dolgokat.
Amúgy tényleg ász játék volt, akkoriban iszonyú szép és látványos grafikával, volt még valami története, meg minden.
Mondjuk az ûrhajók kinézete terén még talán jobb is volt, mint az X2, itt sajnos sok hajó olyan amorf, vagy éppen jellegtelen alakúak, hogy csak na (pl. elsõre példa Paranid Pegasus, a másodikra meg a TP-osztályú hajók).
Amúgy a Privateer 2 nekem is Rip-ben volt meg, mert emlékeim szerint 4CD-s volt a játék - viszont így folyton nézhetted az Intel Inside animot... 😊
No akkó gyakás...!

Ez a játék engem az elejétõl kezdve emlékeztetett kicsit a Privateer2 The Darkening (?) címû játékra. Az volt teljesen hasonléó játék, kereskedni lehetett, király hajókat lehetett venni (talán foglalni is?) a rendõrség fejpénzt fizetett a lelõtt kalózokért, volt rengeteg fegyver. Elég régi játék (kb. 95-97 körüli) de emléxem, hogy vagy 3x elõvettem és újra kezdtem vele játszani, pedig még abból az udõbõl való volt amikor mindenki csak RIP-ekkel játszott és egy CD-n volt vagy 50 játék és a történetekbõl sokat nem sejtettünk sohasem mert a videók meg a zenék sosem voltak bent a ripben. 😊
Azért is, mert amúgy 100%-ban linuxot használok, és rühellek rebootolgatni winbe. De nem állom már meg sokáig, hogy ne folytassam, mert M1/M2-m még mindig nincs. Viszont egy TL-t legalább vettem már azóta.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
M2-be viszont nem lehet ts-el dokkolni szal azzal nem fogsz tudni...
A lézertornyoknál én is észrevettem hogy pénzkidobás lerakni,tényleg kár hogy nem lehet komolyabbat venni de legalább plusz pajzsot rakni rá...
Nagyon szemeztem egy Odysseussal de arra nem megy Ion ami nagyon jó lenne mert hamar lekapja az ellenfél pajzsát.
Python jó lenne csak a 4x125mw kicsit kevés. Raynek nagyon pici a raktárkészlete és utálok mindig EC-t utántölteni.
Titan nagyon szimpi meg a kinézete is tetszik, de sajnos csak 175el megy. Phoenix meg nagyon tuti, 5 hangár, mindenhova Ion, hatalmas raktér de elég drgága sajnos és a leglassabb a többi között. 😞
Ötlet? 😊
Szóval leszeték mind a hatot, meguntam a dolgot, eladtam a két Hermesemet ami itt volt kicsit lejjebb vittem az árakat majd elboldogul ez hajûk nélkül is. És tényleg, max nem hoz akkora hasznot de egy gyárért meg két hajóért nem fogok M6-ot venni a szektorba mert soha nem hozza be az árát.
Na ezután letelepedtem az egyik gyáramban és SETA. Ugye panaszkodtam tegnap, hogy mindig leszedték egy hajómat. Most - miután az Aladna Hilleseket eladtam - egy hajómat nem támadták meg és jó két óra alatt majdnem 10 milla haszon jött ami már egész jó. Még ma nyomatom pár órát aztán talán lassan összejön a pénz egy M2-esre.
TS osztályú hajók ugye még beléjük tudnak dokkolni? Mert a Split Caimant annyira felfejlesztettem és annyira hozzámnõtt hogy szeretném azt Cipelni az M2-esben bevásárlás céljából.
Jeleneg a fõ erénye a GPSG-nek a 3000 méteres lõtávja, miközben a PAC-k 1500 (GPAC: 1300) méterre érnek, a HEPT-meg egységesen 1800 méterig. A GPSG ráadásul másodpercenként 5x lõ, úgyhogy pajzs ellen alig rosszabb, mint a GHEPT, viszont hull ellen sokkal gyengébb. Szvsz jelenleg a legtáposabb 'középfegyver' a GHEPT. Csakhát kapni alig lehet... 😞
A Mako-val király dogfightot lehet mûvelni, de arra tényleg figyelni kell, hogy csak 1, max 2 ellenséged lehet. De elkóborolt Khaakok mindig vannak! Ilyen módszerrel khaakmentesítettem 1-2 rendszert.
M3 ellen a legegyszerûbb: "beülsz" mögé, és addig lövöd, amíg fel nem robban. Aztán mész a következõre.