Zombye#3617
Na várjááá még egy síma scriptet se tudok írni, de erre ASTEROIDSCAN-re marha nagy szükségem lenne. Van egy split szektor, ami mellett nyugatra van egy unknown szektor. Ebben a split szektorban (nevét most nem tudom), pl irgalmatlan sok aszteroida van. de tényleg. lehet vagy 50-55. és már herótot kapok attól, hogy egy kis pegasussal rohangáljak az aszteroidák között, és scanneljek. Fúúúj Elég volt!
Ami most nekem nagyon bejött, az az 1 személy fuvarozása. Álltalában perenid csávók szoktak sokat fizetni egy körért. Tudjátok, vigyél el ide és ide, majd ha kedved és időd van várj meg a dockban, és vigyél el ide és ide.
Nagyon jó kis biznic.
A másik, ami még jópofa, az a túristautak lebonyolítása. Egy mantával, amibe sok cella fér az ugrásokhoz, elég sok pízt össsze lehet kaparni viszonylag rövid idő alatt. Gyármenedzselések közben ilyesmivel nagyon jól el lehet ütni az időt.
Jópofa volt az is, amikor kifogyott a cellám, és be dokkoltam egy SPP-be utánpótlásért, beszólt az "idegenvezető", hogy rendkívül boldog lenne, ha nem most bonyolítanám le az üzleti tranzakcióimat, hanem az utasaimmal törődnék.
Kidokkoltam, túrbóztam egyet, majd nyomtam egy F betűt, és hosszan goldolkodtam, hogy az "utasok" rublika mellett levő "eject" gombra ráentereljek e.