• [NST]Cifu
    Iszonyú bonyolult ám a pénzcheat...

Nálam így működött: legyen legalább 66k pénzed, a pontos értéket írd fel, majd mentés. Ezután betöltöd egy HEXeditorba a mentést, és rákeresel az értékre HEX-ben (az érték sorrendje nem fordított, vagyis pl. 66000 Cr-nél a 0101D0-ra kell rákeresni). Ezt átírod és kész...

Mondjuk én miután kipróbáltam milyen a Centaur, szépen visszatöltöttem az eredeti mentést és inkább SETA-ztam ész nélkül...

Viszont ez csak addig volt poén, amíg 3-4 TS-em kereskedett biztonságban, az Argon és Boron szektorokban - most egy óra SETA átlag 2-3 TS-embe kerül, ami miatt egyenlőre kénytelen vagyok mellőzni a pénzszerzés felgyorsítását...
    Át kellene állnom a teljesértékű gyárépítésre, de ez problémás, mivel vacilálok melyik szektorba lenne érdemes megtelepednem. A Wasteland melletti Unknow szektor biztos csúcs, de oda nem valószinű, hogy jönnének a kereskedő teherhajók, arra pedig még nincs keret, hogy most egy saját ellátásra való "gyárláncot" felhúzzak. Egyenlőre a Rolk's Legacy vagy a Triniti Sanctum tünik nyerőnek - kérhetek ötleteket, hogy még mely helyeken érdemes gondolkozni?