• kisviku
    Köszönöm.
    De egyébként meg azért nem lehetne csít még "soft-csít" sem, mert sajnos elég primitíven oldották meg a bagy hajók irányítását. Jó, ha meg bonyolultabb lenne, akkor meg az lenne a bajom.... :)
    Visszatérve, viszont ha nem te irányítod akkor is miért repül olyan bután? Most nem akarok én itt negatívumokat felhozni, nem az én stílusom, és egy játékot úgysem lehet tökéletesre elkészíteni. De mondjuk, ha legalább a csatahajók és a többi nagy hajók máshogyan támadnának, manővereznének mint a fighter-ek az jobb lenne.
    Pl, anno volt a Rebellion c. játék, gondolom sokaknak ismerős. Tudom hogy az stratégia, de ott lehetett a hajókra tiszteket rakni, és különböző tiszti rangokba helyezni.Ezáltal lökést kapott a hajó irányítása, a tűzereje, ügyessége stb.
    Az X egész más, tudom jól, de ötletnek nem lenne rossz.
    Itt például ugyanattól féltem, amit az X-ben és az X-tensionben megtapasztaltam, hogy lehet hogy különböző formájuak, raktér,sebesség,stb eltérő a csatahajóknál, de ha megnézitek, mindnek szinte 144 ezres a lézere max és 625 Mw-os a pajzs. Jó tudom, van 500 megás és 750-es (ld.:Teladi Phoenix).De ha még különbözőbbekké tennék őket, hogy legyen több ágyú,mittomén nagyobb hangár, stb (nem jut most más példa eszembe) az még izgisebb lenne.

Visszatérve a csatára. Azért megizzadtam rendesen, ezt bevallom, nem szégyen. Lehet hogy mákom volt mert nem egyszerre rontott rám mind a hat, hanem egyszerre "csak" három jött. Ja és nagy problémám volt, hogy csatahajót nem tudom Wingman-nek alkalmazni, hogy egy egyszerű billentyűkombinációval már támadjon is. Fighterek lehet dögivel, akár ötvenet is, de nagy hajót nem.

Mindjárt befejezem. Másik verziókban sem lehet kiadni parancsot nekik, hogy űrállomást támadjanak?
    Befejeztem... :)