X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja pont akartam mondani, hogy egy régebbi hozzászólásban láttam, hogy a Priest Pity-ben lévõ Space Jewellery ben megveszik 20e kreditért a Nividiumot.
Van pluszban egy jó és egy rossz hírem is ezzel kapcsolatban.
A jó, hogy nem csak itt hanem pl. A Trinity Sanctum, a Preachers's Void, A Sacred Relic (itt kettõben is) és még valószínû egykét Space Jewellery-ben megveszik még (nem mindben).
A rossz az, hogy max 2 db-ot vesznek meg, a másodikat már csak 18e kreditért és ha eladtad akkor várhatod amíg kiürül. Szóval elég veszõdséges a dolog, nem tudom a Pirate Base-n is csak kettõt lehet-e eladni belõle de ott talán nem, ezért lenne jó bejutni valahogy. Igaz ott az ára már csak 16e kredit körüli.
Szóval a script jöhet nekem is, bár én hozzá sem nyúltam a bázishoz szóval nem tudom miért piros.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Látom sokan keresik az Nividium eladási helyet. Nálam a Priest Pity-ben az egyik kaja gyárban másodlagos cuccként 20e-ért veszik. Amugy én inkább nem szedem szét az Nividium aszteroidát, mert van olyan érzésem hogy elõbb utóbb kiderül hogy lehet rá valahogy bányát tenni.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Unknown Sectorban nividiumot bányásztam volna egy teherhajóval mindig jöttek a kis khaakok és szétlõtték a seggemet, jumpolni nem volt idõm...
Odajumpoltattam a Centauromat 5 perc alatt olyan csend volt a szektorban, hogy még az is feltûnt, hogy egy Unknown Objectummal több van a kelleténél. 😊
Aranyos kis UFO volt le is fényképeztem jópár kameraállásból!

Ez már szinte biztos, hogy bug.
A Spacefly Collector hogy mûködik?
A Teladi Alba nekem még elérhetettlen sajnos, jelenleg az "álmom" egy Paranid Hercules, az felszerelve kb. 19-20 millió, ami még reális egy-két nap alatt. Az Alba "nyersen" is 32 millió, és akkor még ott a fegyverek és a tuningok ára... Ez egyenlõre nem reális még nekem, a Hercules ára mellett pedig az is érvként szolgál, hogy nekem nagyon tetszik a kinézete 😊
Még egy kérdés: a Split-ekkel hogy lehet kibékülni? Ott is kalóz/khaak irtás a "kulcs" az ûrállomásaikra?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Whyskit a Space Fuel Distirelben lehet kapni (The hole systemben délkeletre ha jól emlékszem.
Csak az számít, amit személyesen lõssze le !!!! én kiírtottam a Pirat base-t + meg a benne lévõ hajókat és az elég volt.
Az M2-be csak M5, M4, M3 vtud dokkolni, sajnos a TP/TS nem 😞(
vegyél egy Tealdi Albatrosst, arra (jobb oldalra 3 GHEPT/BPSG/MDS (Mob.Drill.Syst. max.) és (bal oldalra 3 GHEPT / APSG max.)fegyver megy fel, elõre 1 db GHEPT / MDS, s belemegy 2 SPP (2x5000 + marad 4000 szabad raktered 😊)
Banyek, én meg itt szórakozok már másfél órája vele... 😊
Whisky-t merre találok (jó, a bárszekrényen kívûl)?
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Kicsit bellasult a játékmenet, most, hogy nekiálltam felderítgetni a környezõ szektorokat, de pár dolog még nem tiszta:
-Ûrfüvet már találtam, de Whisky-t merre lehet venni?
-Ahoz, hogy a Paranidok megkedvelljenek, irtani kell a kalózokat. Eddig oké is, egy Centaur-om védi a Priest Pity-t. Megpusztított már pár Khaak-ot és Kalózt, de a reputációm nem lett jottányival sem jobb. Úgy vettem észre, hogy csak azt "veszi be", amit én pusztítottam el, ez tényleg így lenne?!?
-A TL-be és az M2-be milyen hajók férnek be? Befér egy TS egy M2-be? (most egyenlõre egy TL-re gyûjtök, hogy a gyárépítésnek komolyabban nekikezdhessek...)
Sajnos eladni még nem sikerült, mivel a Loomancstrat's Legacy-ban lévõ Pirat Base-be nem engednek bedokkolni, más helyet meg még nem találtam, ahol el lehetne adni 😞(
Valen:láttam én is a szupergazdagokrol egy hirt,esetleg meg lehet nézni valahogy a listát??😊
Más:
Megint sikerült kifognom egy "madarat". Újfent egy perenid fickó személyében. most egy ore mine-ból kellett elvinnem egy ugyanazon szektorban levõ soyfarmba, határidõ 30 mizura,
21200-t ígért, de 41000-et adott.
Szóval merre keresgéljem? Átnéztem eddig 3 Unknows Sectort de semmi.
Másik: vettem spacefly collectort, ez dolgozik magától vagy be kell valahogy kapcsolni amikor jönnek a legyek?
Egyszer nem találkoztam vele még,olyan már volt hogy kapunál odaverte a gépet de gyárba be illetve ki dokkoláskor soha nem volt még példa erre.
Zombye:
Azt hittem a centaurral is dokkolgattál,azért irtam amit,igy már tiszta hogy csinálod.De nem tudom mi lehet nálatok ez az állando ütközés...
De leírom még konrétabban, hogy hogyan csinálom, Elvállalok egy szállítási melót "keresek gyors m5 hajót ide és ide".
Ha a célállomás szektoron belül van, nem szarozok a centaurral, mivel ekkor nem kell messze menni, így csak berobogok a célállomásra, és várok a következõ fuvarra. Ha 1-2 szektor távolságra van a célállomás, akkor gyárból ki, centaurba be, (amit már a szektorba érkezéskor beprogramoztam, hogy haladjon az adott állomás felé, így amikor én kidokkolok, õ már jóval közelebb van hozzám ezzel is idõt nyerek. Szóval centaurb bedokk, célszektorba ugrás, majd a kapunál csak egy Turbót nyomva, ki is ugrok belõle, és irány a célállomás.
Az a lényeg hogy az ilyen fuvar melókat vagy Hermes-sel csinálod vagy Iguana-val (Split 😊), azokra rámegy a jumpdrive is 😊)
Egyébként ez a rejtéjes ütközés nekem is szokott lenni és ezért minden ki és bedokkilás elött mentek. Ez egy Bug, még az X-BTF-bõl maradt hátra 😊)
1 mizura majdnem 3 perc."
Ez így ebben a formában nem igaz. Természetesen, én az efféle fuvarmunkákat úgy intézem, hogy jumpedrive-os centaurban egy fullos Pegasus, gyárból ki, centaurba be, centaurral elugrik a kívát szektorba, centaurból ki, gyárba be. Csak az volt a baj, hogy kénytelen voltam elmenni a hajógyárba megjavítani a pegasusomat, mert félig volt már csak burkolata, és csak 545-el ment. valsz ezért futottam ki az idõbõl. De hogy hogyan is vesztettem el a burkolat felét az egy más történet, nem is akármilyen. Brennan's Triunph-ban van egz SPP Alpha, ide kellett vinni a pac'kot, bedokkolok, és amikor épp dokkolnék kifelé, kegyetlenül el kezd remegni a kép, és nekimegyek a nagy semminek. Pár mp után a pegazusom megadja magát sorsának és felrobbant. Végül úgy sikerült kijutnom, hogy DC-vel még az elõtt sikerült gyorsan visszadokkolnom, mielõtt megpusztultam volna, de a burkolatom sajna így is megsínylette.
Nálatok volt már ilyen rejtéjes ütközési effektus? Elõször arra tippeltem, hogy épp valaki dokkolni akar, de nem.
Valsz valami bug lehetett.
Na, most megyek, oszt fuvarozgatok egy keveset.
Természetesen észak-nyugatot akartam írni!!!
Bocsi.
Tud valaki aszteroida szkennelõ szkriptet ???, mert unalmas kézzel végigszkennelni egy Ore Belt tipusú szektort 😊))
1. Minden Unknown Sektorba vezetõ kapu a középpontól 100-150 km-re, általában aszteroida takarásában van.
2. lásd Arden írása
3. Minden olyan sektorba, ahol - valmint a szomszédos szektorokban - kevés 1 vagy 0 db SPP van kell tenni egy SPP-t.
a Wasteland melletti unknown sektorban van egy 102-es Ore Aszteroida, én oda tettem egy SPP-t (3 hermessel) + Ore minet (3 hermes + 1 Split Caiman). Alapszabály, hogy olyan gyárat kell tenni olyan sektorba, amibõl a környéken hiány van (ha nincs hiány, akkor csinálni kell 😊)
4.lásd Arden írása
5. ezt ki lehet játszani. (minden illegális cuccnál). Az a lényeg, hogy az illegális cuccost egy szállító hajóba teszed, azt meg bedokkoltatod egy TL / M1 hajóba. ekkor ha leszkennelik az M1 / TL hajót, nem találják meg a cuccost 😊) (nekem legalábbis). Így szoktam tradelni Whisky-vel, Speceweed-el, Slave-vel 😊), meg egy két aprósággal 😊)
Én felhúztam vagy három-négy Soyery-t (Paranid élelmiszergyár) Boron szektorban.Mivel a Soja Husk itt nagyon nagy hiány ezért úgy viszik, mint a cukrot.Kezdetben persze csak egy volt, hogy kipróbáljam beválik-e.Az egyedüli probléma vele, hogy a Soja Beans-t (ami az egyik alapanyaga) azt Paranid szektorból kell hozni folyamatosan, az pedig elég messze van.
Viszont gyorsan összejön nagyon sok pénz, és javasolt egy Soyfarm odacipelése is, mivel így már rohangálni sem kell a Paranid alapanyagért, ott helyben elõállítja...
2 A The Vault kapuja pont 1 aszteroida mögött van, Depths Of Silence-é pedig ha jól emlékszem kb 160 kmre a központtól
3 gyors pénz szvsz a Power Plant a többi karcsi hozzá képest,
csak azért csinálok mást is, hogy felverjem az energia árát,mert én olcsón veszem mástól, így én 22-ért szállítom 3 hajóval
4 a spliteknél nem tiltott, csak a többinél, ott másodlagos áru
5 szkennelnek, és felszólitanak hogy dobd el a cuccost, ha nem akkor megtámad
1. Azon nem csodálkoztam, higy a térképen jelölt Unknown szektorokat nem találtam, mert azt itt olvastam, hogy a BBS-en ajánlotta fel valaki megvételre, meg is örültem amikor egy paranid renszerben megláttam de nem adta el nekem az infót... Csak paranid rendszerben lehet hozzájutni, azaz a paranidokkal kell jóban lenni vagy random a dolog?
2. Két érdekes dolgot vettem még észre, a The Vault (Teladi szektor Észak Kelet) és a Depths Of Silence (Boron szektor Dél Nyugat) szektorba nem vezetett kapu azaz nem tudtam odaugrani, pedig a térkép is jelöli amit le lehetett tölteni linkrõl (az a szines) és az Universe Map-on is ott van a vonal, hogy arra van szektor, csak Jumpgate nincs!?
3. Visszaolvastam de nem találtam azt az ötletet, amit valaki javasolt gyors pénzszerzésre, állítólag valamijen kajagyárat(?) kell valahol felhúzni és akkora rá a kereslet, hogy eladó hajó nélkül max áron is mindig üres a készlet annyira viszik. Aki tudja hol volt ez az írás vagy melyik szektorba mit kell építeni az plz. írja le újra.
4. Írtátok, hogy van valami ûrlégy begyûjtõ szerkentyû, ezt hol lehet kapni és hol veszik meg az árut?
5. Ez utóbbi tiltott, ha ezt vagy bármilyen tiltott dolgot fuvarozok és leszkennelnek akkor mi van? Megtámadnak?
tök jó lenne 1 kalóz-shipyard ahol venni lehetne különbözõ dolgokat, pl: khaak lézert 5milláért
a hajódra új fegyver tipust pl a novára bhept helyett ghept (1milla a hely + a fegyver), vagy még nagyobb raktér.
meg az igazi az lenne hogy Te tervezheted meg a hajódat,minden részletét(sebesség, fordulékonyság, raktér, fegyverek, pajzsok, stb) természetessen jó sok pénzért.
Megnéztem és se Rhy's Desire-ben, se Family Rhy-ban nincs Nvidium aszteroida 😞((
Viszont vannak egész jó Silicium aszteroidák (54-65 körüliek) (végigszkenneltem az egészet 😊)
the commander's space station
a lista meg itt
lista