• kisviku
    Huhh barátaim, hát sokminden történt ma.
    Először is, harmadszor indulok neki a Xenon Sector 347-nek.
    Gondoltam, hogy majd én kiírtom őket legújabb csatahajómmal az Odysseus-al.Hát nem olyan egyszerű.A kapuból kilépve 2 db Xenon K-val találkozom.Godoltam bemutatkozok nekik és baráti módon közelítettem feléjük. Ők kedvességemet és jóindulatomat GPPC esővel hálálták szerencsétlenségükre (de szép hosszú szó) az egyiket szétküldtem, miközben jött az áldás a másikról is, így pajzsom majdnem a "Critical" jelzőt érdemelte.Hát épphogy túléltem, menekülni akartam, hogy vissztöltődjön a pajzs, de sajnos még kettő plust két db Xenon J is csatlakozott. Mondanom sem kell, hogy hamarosan jött az oly' fenséges és szomorú zongorajáték egy "The End" felirattal....

Nem adtam fel, új menet:
    Immár két másik csatahajómat, a Titant és a Ray-t is bevettem a nagy kalandba. És most jön a felháborodásom!
    Kiadtam nekik a Protect Me parancsot, szépen követtek, de eszük ágában sem volt lőni. Mivel én még mindig a szar 1.0-ást használom, annyi időm sem volt a belassulás miatt, hogy kiadjam az Attack My Target parancsot.Szegény Titán már nem oly isteni mint annakelőtte, ők már teljes legénységgel a sírban....
    De nem úgy a Ray aki nem akarta feladni a küzdelmet és büszkén kitartott mellettem. Egyik szemem sír a másik nevet, gondolván hamarosan vége a Xenon K-knak és győzelmet aratok. Hát erre meg nem egy rossz manőver után belefutottam a GPPC áldásba?? Mivel hajómat direkt PSG fegyverrel szereltem, ezért a hatótávolság győzött, én meg meghaltam. A PSG hihetetlenül jó, de hatótávolságban elmarad a PPC fegyverektől.
    Harmadik próbálkozásom ugyanez volt, de kiengedtem még a 3x4 db M3-as hajót is hogy közreműködjön.Olyan, mintha ott sem lettek volna!! Pedig megpróbáltam távol tartani a PSG sugaraktól őket, borzalmas belassulás közepette, de így sem sikerült.

Kérdésem, van-e valakinek (főleg Valennek) valami receptje, hogyan vágjak ebbe az őrültségbe?

És hogy mi a faszért nem lőnek a hajók maguktól???Minden beállítva, all turret attack enemies, szóval, fain minden, de valahogy mégsem megy....