X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
feltehetem ay oldalamra, mekkora mérete van ?

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Titan
A mobil Drill.Sys.t úgy tudod használni, hogy közel mész egy aszteroidához belelösz párat mire az szétrobban apró darabokra, amit az orecollectorral be tudsz gyüjteni...úgy mintha egy objectet venél fel...

Titan
Skacok!
Van egy excel fájlom, amiben minden le van írva, hogy mit hol lehet kapni, hajók, fegyverek adatai...stb.
Sajna nem tudom belinkelni, de ha valaki tudja annak elküldöm szivesen...

Valen
ha jól emlékszem akkor a Paranidoknál vagy a Boron-oknál lehet kapni (nézz végig minden shipjarod, nem tart sokáig (, bill. elõhozod a térképet és ott végigtudod nézni a sekotorokat))

Azt majd megnézzük, ugyanis az argon Bbs -en láttam egy ranglistát a leggazdagabbakról és a legutolsó helyen állónak 5 billió körül volt a magántõkéje 😊)

K.András
Gyerekek hol lehet kapni 125 MW-s pajzsárat???Akarnék venni egyet és nem találom melyik fajnál lehet kapni,argonokat végignéztem mert van egy gyár ringo moon-ban ami meatsteak cahoonával megy gondoltam hogy ha argon primary food-ot zabál akkor argonoknál lehet kapni,de egyik argon szektorban sincsen 😊))
Egyébként nagyon megszaladtam,van már 50 gyáram és döl a lé,ezért is gondoltam hogy most jöjjenek a komolyabb gyárak.4 szektorban van ez az 50 gyár 4 centaur vigyáz rá, és meg sem kottyan a játéknak,asszem még egy 100-200-at felhuzok és én leszek az egyik leggazdagabb a világürben 😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Valen
de hagyjál nekem is 😊

Valen
a kalózoknál tudom hogy el lehet adni darabját 10k fölötti áron 😊)

K.András
Drága ez az nvidium vagy minek akarod bányászni???Ha drága akkor már megyek én is 😊

Valen
azon hogy szarrá löttek nem csodálkozom 😊), de azon, igen, hogy nem tudtam bányászni azalatt az idõ alat 😞(

Na majd megnézem azt az Nvidium bányát 😊), ha lehet kapni, veszek egy tucatot 😊)

K.András
Nvidiumot akarsz bányászni???Rhy's desire,vagy family rhy-ben van nvidium aszteroida ,azért tudom mert tegnap leirtottam ezt a két szektort és kinyirtam egy nvidium bányát,ezek split szektorok.

[NST]Cifu
2db Khaak M1 + M3-ak? És csodálkozol hogy sz@rrá lõttek? 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valen
Hát megpróbáltam egy Teladi Albatross-al a Khaak sektorban Nvidiumot bányászni.

Nem sikerült 😞(

az egy dolog, hogy a kiszemelt aszteroidához nemtudok közelebb menni mint 5 km 😞(, ero hiába lövöm, nem történik semmi.

de mikor már a 3 BPSG + 3 APSG sem bírta leszedni a két db Khaak M1-et megy Khaak M3-akat, meg a többit, s mielött elugorhattam volna, a 6 db 125 Mw-os shieldemet úgy szeddték le, mint én a Pirat Orinococat az M2-esemmmel 😞((

Majd újra megpróbálom, egy másik szektroban 😊)

K.András
Azért szurtad el mert nem használtál jumpdrive-ot 😊))
1 mizura majdnem 3 perc.

Basszus! Mekkora madarat fogtam! Egy perenid pacákot kellet ide-oda hurcibálni, kb 1 óra alatt 2.5 milát gomboltam le róla. De dégül utthagyott, mert nem tudtam 1 mizura alatt elszállítani vagy 6 szektorral arrébb.
K.András
Ebben a játékban a történet meg feladatok szart sem érnek szvsz.Számomra ez a játék nem a történet miatt jo,olyan lehetöségek vannak benne ami nagyon hosszu idöre játszhatová teszi,egy pillanat alatt el lehet bukni 70-80 millát, elég ha elvesztesz egy hajot,márpedig ha nem töltesz vissza akkor lesz rá példa nem egyszer...

BaLeeX
Na, a nagy bizbasz is meghalt.
Hát nem volt túl kiadós a story line, volt vagy max 6-8 küldetés. 😊 De a poén az, hogy még rengeteg felfedezni valóm van (Split szektorban még nem is voltam!) és a cél egy M2-es hajó, van hozz kemény 12 millám szóval asszem elõbb inkább még pár gyárba fektetek be.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Valen
a nagy bizbasz hátulján jeöl Unknown Objekt-eket az elsõ nav neacon után. na azokat kell kilõni 😊)

BaLeeX
Na mégsem megy a dolog.
Megjelennek a kis sugaras bizbaszok, odamegyek Nav beaconhoz novával, mellélõ a hajó. Majd vissza a Centaurba és lövöm a nagy hajót. Rájöttem, hogy a seggét kell lõni akkor lemegy a pajzsa, na le is megy de semmi nem történik, mint ahogy a lézersugarat lövöldözõ bizbaszok sem robbannak fel ha lemennek 0-ra.
Na most ilyenkor mi van?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

K.András
Nekik egyenlöre el kell ezt néznem, ugyanis az ö szállitojukra(hermes) épitem a gazdaságom 😊)
Jo lenne épithetnék én is bázist,gyárthatnék hajokat...Majd lassan kiprobálom ezt a scriptet amivel állitolag lehet épiteni ilyeneket,csak félek elbasz valamit...

Valen
és a Paranid gyorshajtás elleni törvény, azis vért kíván

K.András
Meglepödve olvastam BBS-en, hogy a Split-ek amnesztiát adtak minden bünözönek!!!Ezt kénytelen vagyok megtorolni minden eszközzel,ezért szisztematikus népirtásba fogtam 😊))
A Split faj hamarosan csak egy rossz emlék lesz a világegyetem számára...

Szorri,de nem voltam itthon.Megírom, aztán válaszolok.

K.András
Mammoth,Orca,Hercules,Albatross.Ezekre megy rá,meg egy két szállitora de arra gondolom nem szivesen raknád 😊

Valen
és melyik hajókra lehet feltenni (Odysseusra, Mammothra, Elephantra, Zeusra, Shark-ra nem megy fel), csak a Titanra, Colossusra, Centaurra, Dragonra, Raptorra megy fel 😊)

Igaz ezekkel még nem próbáltam, de majd kipróbálom 😊)

K.András
Felrakod olyan hajora amelyikre rámegy, és lösz mint valami fegyverrel...

Valen
Mellesleg tudom hogy illegális (ezt mondjuk ki lehet cselezni), de attól még a Mobil Drilling Systemet (MDS) hogy a ***** kell használni??????

Valen
Minden olyan sektorba, ahol - valmint a szomszédos szektorokban - kevés 1 vagy 0 db SPP van.

a Wasteland melletti unknown sektorban van egy 102-es Ore Aszteroida, én oda tettem egy SPP-t (3 hermessel) + Ore minet (3 hermes + 1 Split Caiman)

alapszabály, hogy olyan gyárat kell tenni olyan sektorba, amibõl a környéken hiány van (ha nincs hiány, akkor csinálni kell 😊)

cifuatwork
Nekem Asmodeus mesélt valamit, hogy mintha a Spliteknek (?) el lehet adni az ûrlegyeket, de amúgy az illegális árú.

Más kérdés: ha sikerül egy kicsivel komolyabb pénzösszeget összebuherálnom (8-10 millió), akkor hova érdemes gyárakat telepíteni? Jelenleg a fõ bevételi forrásom a teherhajók kereskedése "Teladi AutoTrade Script 2.2c" segítségével. Másfél óra alat SETA-n hagytam a gépet, és 7 milliót hozott 7 hajó, miközben 2 hajót vesztek csak el (ez max. 1 millió minusz). Ezzel csak az a bajom, hogy mint Asmodeus is megállapÍtotta, eléggé gépigényes a script...

Jelenleg van egy SPP-m a Kingdom's End-ben (2+1 hajóval), ugyan Asmodeus elsorolta tegnap, mit és hova érdemes telepíteni, de én a hülye fejemmel nem jegyzeteltem 😊

Valen
ezt a Mobil Drilling Systemet hogy kell használni ????

meg a SpaceFly Collektort????

meg az Ore Collektrot??? (vagy ez lehet hogy automatán aktiválódik a Mobil Drilling System bekapcsolásakkor???)

BaLeeX
Kösz, tényleg vak vagyok pedig 2x néztem át az utolsó 3 oldalt már menni fog.

Valen
Idézet:

>
>Valen 2004. feb. 03. 20:18 | Privát | Válasz | #2492
>Titan>
>
>az a lényeg, hogy azt a nagy hajót elkezded lõni (érdemes >egy M2-vel, megvárod míg lesz anim, utánna mondja a nav >beacon-t, akkor a NOVA (FULLos)-sal odamész, anim, utána >mondja hogy megint lõni kell az UNKNOWN OBJEKT-eket, amiket >mutat (praktikus addig visszadokkolni az M2-be és azzal >kilõni azt azokat a szarokat), majd mikor lelõtted õket, >megint vissza NOVA, s anim után a nav beacon-hoz menni, >ennyire egyszerû 😊)
>
>
>
> 2004. feb. 03. 19:40

Parancsolj Balee

Tudtommal nincs külön bánya. Mobile drilling system+ore collector.
BaLeeX
Végigfutottam 3 oldalt majdnem egy órámba tellt írja már be valaki plz nem akarom egész délelõttömet olvasgatással tölteni.
Délután meg meló. 😞

Valen
olvass vissza

BaLeeX
Na help ismét!
Ott vagyok, hogy az Argonok felvonulnak a csúnya Khaak bácsik ellen és a szektorban lövöldözünk egy darabig, majd valami nagy ojjektumot kéne szétlõni, vagy mit cinálni vele, a gép még ki is jelöl valami forgó izét az oldalán.

Nos ilyenkor mi van?
Ugyanis hiába lõttem semmi nem történt, küldtem pár rakétát is de semmi. Aztán úgy tûnt, mintha a társaim odarepültek volna, mintha a sugár útjába állnának, nekem is ezt kéne csináéni?
Ugyanis Centaurral mentem, hogy majd írtok de azzal meg nem férek oda.

Valen
Ja legyártottam életem elsõ GPPC-jét 😊))

már csak némi finomítás az anyag bezserzésen és mehet a tömeggyártás 😊)

[NST]Cifu
Hagyjá 'mán, örültem, hogy összesen két Gamma HEPT-t tudtam venni a saját Centauromra 😄
A két másik Béta és Alfa HEPT-vel volt ellátva. Amúgy a gond a pajzsal volt, ha már egyszer leszedtem, utána secperc alatt megvolt a bázis.

BaLeeX
Két Centaurral már simán szét kellene kapnod. Én úgy csináltam, hogy ültem az egyik Centaurban, lõttem az elsõ két GHEPT-vel meg a felsõ is még lõtte, a Nemesisnek meg kiadtam, hogy Attack my target és 1-2 perc alatt robbant. Ha nem sajnálod a rakétákat és nem vagy túl közel akkor ha leszedted a pajzsát mehet pár Hornet is, egy db. leszed 5-10%-ot a Hullból vagy még többet is.

[NST]Cifu
Hát végülis 3db Centaur-al sikerült, úgytünik Gamma HEPT hiányzott a sikerhez 😄

Novával kb. 10-15 perc 😊

Cifu, csak a félreértések elkerülésére: minden nehézségi fokon ugyanolyan nehéz szétszedni bármit. Csak a kezdeti felszerelésben van külség.

K.András
Egy boron ray-el meg kb 5 sec alatt szétszeded.

Valen
Egy db M2-es Odysseussal + GPSG/BPSG-vel 😊))

[NST]Cifu
Kérdés: Normál nehézségi fokozaton hogy a rákba lehet szétszedni a Pirate Base-t?!? KÉT Cantaur lõtte, de a pajzsát kb. negyedig sikerült levarázsolni, utána ott megált....

Lehet, nem olvastam annyira vissza. 😊

What\'s your excuse?

Nvidium bányászathoz milyen bánya kell ore, vagy szilikon?

Valaki írta annó, hogy valami 350 ezer creditért vett öt titkos khaak szektor mappot. Hol vetted?

Az elsõ khaak szektort kéne megtisztítani, ott van egy csomó aszteroid, köztük egy 40-es nvidium is.
Valen
Asmodeus > Már vagy 1 hónapja írtam róla elöször, itt a fórumon meg vagy 6 helyen (Wasteland) melletti unknown sektor (tettem oda egy ORE Mine-t + SPP-t 😊)

Ma délelõtt felderítettem az univezumot. Találtam vagy 3-4 unknown szektort, de csalódnom kellett: üresek voltak. Pár M3 Khaak ténfergett egyikben aszt slussz. Ám! Találtam egy 102 yieldes Ore asteroidát!
102 yield Ore

Ebéd csinálás közben megtámadták az egyik TP-m a hülye Khaakok. Balszerencséjükre már fel volt pajzsozva én meg a közelben lófráltam a Novával. Majdnem odaégett a kajám, de legalább megmaradt a TP-m és szétrúgtam a sunyi seggüket a múltkoriért.

What\'s your excuse?

OFF

kisviku! küldtem privit!

/OFF
[NST]Cifu
Tehát ha védelmet akarok biztosítani a hajóimnak, akkor inkább Centaur-okat vagy hasonló, M3-as hajókat eröltessek majd?