6542
  • gvarga12
    Hali
    Már megint szarakodik most nemtudok visszatölteni még a LOAD képernyő sem jön be nyomok egy entert a LOAD-on és kivág a desktopra ha kitörlöm a saved gameokat a főkönyvtátából akkor bejön a LOAD képernyő de tudok csinálni semmit. ja 1.1 es patchom van fent, igen egyesével már megpróbáltam a saved gameokat berakni nem megy most fogom újra felrakni a gameot :) ja nektek is 23 Mb körüliek a sav-ok ?
  • Doki171
    Ha beteszed a shipjardot akkor azt is meg lehet venni mondjuk az argon shipjardokba? Mert nem szeretnék csalni anélkül érdekesebb de mozgatja a fantáziám egy saját hajógyár főleg ha feleannyiból lehetne legyártani egyet.
    akár legyen az 100H azért van a seta.
  • lipovics
    Megcsinaltam az elso ket kuldit, van egy transporterem.
    Par lama kerdes:
    -mit erdemes venni ra (kereskedni akarok, harcolni egyelore nem)
    -40.000 penzem van, hol erdemes elkezdeni kapirgalni a gesztenyet?
    -Hogyan kell banyat nyitni?

(nimot levettem, hang problema meg mindig van, okat most mar tenyleg nem tudom)
  • Arden
    bocsi, de ezt viccnek szántam!
    meg kíváncsi voltam hogy néz ki belülröl
    a script editorral szórakoztam, és betettem a shipyardba hogy meg tudjam venni 1.5m
    sajnos fegyvert nem adtak hozzá,
    be lehet tenni a fegyvereket is az equipment-be, de csak 0 bd-ot tudtam eddig összehozni
    de egész jó hajó lenne.
    van egyébként x-shuttle is.
    még 1x bocs mindenkitől
  • Doki171
    hogy lehet ilyet beszerezni?
    vagz csak csit?
  • Ninju
    Hogy szerezted???
  • BaLeeX
    De dúúúúrva!
  • Arden
    ha valakinek még nem lenne khaak m3-sa, akkor itt 1 belső kép róla :-)
  • K.András
    Probáld meg nimot leszedni lehet az kavar be.
  • lipovics
    Igen, van fent Nimo is. Lehet ez okozza?
    De az az erdekes, hogy csak par rendszerben, de ott permanensen.
  • Ninju
    Windows media codeket installáltad amikor felmászott a játék?
  • lipovics
    Okes, ez rendben van. Hang problemat valaki vagja?
  • hork
    Mindenképp érdemes, mert ennél kapsz egy szállítóhajót 'örökbe'. Show Mission Briefing-gel újra megnézheted a küldetésleírást, ez ott van vhol a player menüben.
  • lipovics
    Hat oda az van irva, hogy menjek a vilag vegere, de a csaj amikor elmagyarazza a kuldit meg elzavarna ket helyre, es az nincs benne a Message logban.. :|
  • K.András
    A massage logban mindig le van irva mit kell csinálni hova kell menni.Hangra tippem sincs.
  • lipovics
    Megcsinaltam az elso kuldit, most kene egy tudost furikaznom.
    Ezt meg erdemes megcsinalni? (ha igen, hol kell felvenni, mert nem talalom azt az allomast)
  • lipovics
    Van valakinek vmi megoldasa a hangproblemara?
    Nezegettem az X2 honlapjat, egy budos szot nem irnak rola.
    Annyi a lenyeg, hogy nehany rendszerbe valami miatt elviselhetetlen zaj jon hang helyett.
  • Boron Power
    Én a Xenon szektorokat egy db Boron Ray-el írtottam le. Előre tettem 3 db GPPC-t, és úgy manővereztem, hogy a hátuk mögé kerüljek a hajóknak, így max. egy sorozatot kapok, amíg mögéjük fordulok. Ha már ott vagyok, olyan távolságot kell tartani, ahol az ő hátsó ágyúi nem érnek el, viszont az én 3 első ágyum lőtávolban van. És így szépen sorban elpusztulnak, manőverezni pedig nem kezdenek, ha már mögéjük álltam.

A Khaak-ok ellen ez már nem megy, a hátsó ágyúik messzebb visznek, és igen durvák. Az M2-esek szétalázzák a fejem.
  • kolbaszosfank
    Kisviku Grat.

De.

A Strafe Drive plane az 1.0-val gyakorlatilag soft-cheat.
    Azert mert hivatalosan is elismert hogy amikor a strafe-
    drivet hasznalod akkor:
    -Sokkal nagyobb sebessegre gyorsulhatsz mint amit
    tudna a hajod (1.0).
    -Az ellenseges agyuk NEM tudnak befogni (BUG?).
    -Az ellenseg SOHA sem hasznalja ellened.

Bocsi.
  • K.András
    Ja és grat :)))
  • K.András
    Fel kell raknod tárhelyre a képet utána tudod beszurni.
  • kisviku
    SIKERÜÜÜLLTTT!!!!!!!!

Úristen de örülök!
    Képzeljétek el, nem is kellett semmi változtatás, stb a hajókon, hanem eszemboe jutott hogy van Strafe Drive Device-m. Azt hittem megőrülök, mikor látom hogy milyen hasznos!!
    6 darab Xenon K-t 3 db Xenon J-t és a Xenon Space Staiont is kinyírtam!!! És mindezt a Paranid Odysseusal és a Boron Ray-el!!!

Nagyon boldog vagyok.Köszönöm a segítséget.Mellesleg csináltam képeket, hogyan tudom ide beszúrni? Mármint a csatáról és a szétrobbanó Xenon rombolókról....
  • [NST]Cifu
    Igen, emiatt nem árt az utánpótlás... :)
  • kisviku
    Jaj még egy dolog, csak most olvasom amit írtál a pajzsról.
    Tehát bigyek magammal plusz 1-2 darabot? Ha lelővik őket, akkor automatikusan installálja?
  • kisviku
    Köszönöm neked is András.
    Az aknákat még nem próbáltam, de igyekszem megnézni, mit tudnak....
  • kisviku
    Hmmm, köszönöm, megpróbálom.
    Ion ugyan van a titánon jobb és bal oldalt, de így sem nagy az esélye szegénynek...
  • Valen
    esetleg előre tehetsz 2 db GPSG v. 3 db GPSG is :))
  • Valen
    Odysseusra nem megy ION , de a lenti konfigú Odysseusomat még nem lőtték le soha
  • Valen
    trükk/tipp:

csak Odysseus-al menj, no wingman/other ship!!!!

Odysseus fegyverzet:
    Előre: GPPC GPSG GPPC
    Jobbra: GPPC GPSG GPPC
    Hátra: GHEPT BPSG GHEPT
    Balra: GPPC GPSG GPPC
    Fel: BPPC BPSG BPPC
    Le: BPPC BPSG BPPC
    5 + 2 v. 3 125 MW shield

Taktikám:

mivel gyors vagy, frontális támadás az első Xenon K felé, utánna 3 km-re tőle fordulás jobb v. bal irányba kb 60 fokot, utánna megállni és visszafordulni rá, utánna annyi gáz, hogy mindig mellette legyél (ha 1 Xenon K-val többbet foglalkozol 10 mp-nél, akkor már régen rossz :))

• K.András
    Szerintem ugy szereld fel a gépeket hogy egy turretbe két ppc egy ion,a titánnál is csak ott nem minden turretre megy fel az ion.Igy talán nagyobb esélyed lesz,vagy esetleg probálj meg bevinni egy jopár darab aknát is hátha hasznát veszed bár ugy hogy be van lassulva igen nehéz lesz aktiválni.
  • kisviku
    Huhh barátaim, hát sokminden történt ma.
    Először is, harmadszor indulok neki a Xenon Sector 347-nek.
    Gondoltam, hogy majd én kiírtom őket legújabb csatahajómmal az Odysseus-al.Hát nem olyan egyszerű.A kapuból kilépve 2 db Xenon K-val találkozom.Godoltam bemutatkozok nekik és baráti módon közelítettem feléjük. Ők kedvességemet és jóindulatomat GPPC esővel hálálták szerencsétlenségükre (de szép hosszú szó) az egyiket szétküldtem, miközben jött az áldás a másikról is, így pajzsom majdnem a "Critical" jelzőt érdemelte.Hát épphogy túléltem, menekülni akartam, hogy vissztöltődjön a pajzs, de sajnos még kettő plust két db Xenon J is csatlakozott. Mondanom sem kell, hogy hamarosan jött az oly' fenséges és szomorú zongorajáték egy "The End" felirattal....

Nem adtam fel, új menet:
    Immár két másik csatahajómat, a Titant és a Ray-t is bevettem a nagy kalandba. És most jön a felháborodásom!
    Kiadtam nekik a Protect Me parancsot, szépen követtek, de eszük ágában sem volt lőni. Mivel én még mindig a szar 1.0-ást használom, annyi időm sem volt a belassulás miatt, hogy kiadjam az Attack My Target parancsot.Szegény Titán már nem oly isteni mint annakelőtte, ők már teljes legénységgel a sírban....
    De nem úgy a Ray aki nem akarta feladni a küzdelmet és büszkén kitartott mellettem. Egyik szemem sír a másik nevet, gondolván hamarosan vége a Xenon K-knak és győzelmet aratok. Hát erre meg nem egy rossz manőver után belefutottam a GPPC áldásba?? Mivel hajómat direkt PSG fegyverrel szereltem, ezért a hatótávolság győzött, én meg meghaltam. A PSG hihetetlenül jó, de hatótávolságban elmarad a PPC fegyverektől.
    Harmadik próbálkozásom ugyanez volt, de kiengedtem még a 3x4 db M3-as hajót is hogy közreműködjön.Olyan, mintha ott sem lettek volna!! Pedig megpróbáltam távol tartani a PSG sugaraktól őket, borzalmas belassulás közepette, de így sem sikerült.

Kérdésem, van-e valakinek (főleg Valennek) valami receptje, hogyan vágjak ebbe az őrültségbe?

És hogy mi a faszért nem lőnek a hajók maguktól???Minden beállítva, all turret attack enemies, szóval, fain minden, de valahogy mégsem megy....
  • Valen
    bocs látom igen, akkor ez a szokásos bug, sok már nincs is utánna a tutoriál ezen részében :))
  • Valen
    de csak az Alapanyag árát toltad fel ???
  • lipovics
    Akkor kb ennyit a tutiralrol :)
  • lipovics
    http://etnies.free.eplanet.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://etnies.free.eplanet.hu/x2screen20.jpg

http://etnies.free.eplanet.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://etnies.free.eplanet.hu/x2screen22.jpg
  • Valen
    ez egy ismert bug, nem tudsz vele mit kezdeni :((
  • lipovics
    Jo, akkor azt mondd meg, hogy:
    Tutioral:
    Nyomjam fel a pekseg ket alapanyaganak az arat max-re, adjak neki 10.000-et.
    Megcsinalom mind a kettot, ez meg csak ismetelgeti magat...
  • Valen
    nem lehet leírni mindent ide, mert isten fóruma sem lenne elég hozzá :))
  • robotnyk
    na ez mondjuk igaz, de igyekezni fogok tanár úr :)
  • Valen
    Az a gond, hogy sokan nem játszottak az első 2 résszel, s így nem tudják a rendszert.

az a gond hogy leírni nehezebb, tovább tart, mint megcsinálni :))