• kisviku
    Na visszajöttem.
    Folyamatosan figyelem a hozzászólásokat, és most én is elmondom tapasztalataimat.Kb 20-22 óra játék után sajnos nekem is fagy.Természetesen megpróbálom amit ajánlotok, hogy hang ki, stb.Remélem ez segít.De akkor is nagyon testszik!
    Végre megvan az első bányám,kezd beindulni, vannak újabb terveim hogyan tovább, és még a sztorit is játszom.Azaz játszanám, ha nem fagyna.
    Kicsit feltuningoltam azt a teherhajót amit a nőtől kaptam még a sztori részben és bár lassú, de sok fér el rajta.Hál' istennek még nem kellett azt az egy szánalmas lézerágyúmat sem használni ami rajta van,de sok szart amúgy sem érne.

Én még minding azon vagyok hogy megrendelem az eredetit külföldről, de még mindig nem tudom hogy ki szállít magyarországra.Természetesen azt nem fogom megkérdezni az egosoft-tól hogy miért fagy a tdk lemezes változat,de hogy hogyan juthatok hozzá egy eredetihez,azt igen.

A warhead-es üzletre én is rájöttem ore belt-ben.Érdemes csinálni, elég gyorsan megszeded magad, ha felmegy a warhead ára, akkor kicsi várakozás (addig mással kell bizniszelni) és mehet újra.

Na próbálok egy resetet amint itt befejeztem, lehet hogy ez a proli valamit hiányol....de szerintem ez sem fog segíteni a fagyáson....