Az elején én azt csináltam, hogy eladtam az Expressről a pajzsokat amit adtak és mentem vettem egy Boron Mantát (Argon Express is jó, csak abba 750 egység fér, viszonr rámegy 3x25MW pajzs de az elején ez téged nagyon nem fog kisegíteni). Mentem kereskedni az Ore Beltbe, ahol lehet pl. Warheadod szállítani a Rakétagyárba csak egy idő után bedugul, ezután ugyanitt lehet Energy Cell-el kereskedni vagy még a környező szektorok sem voltak ebben rosszak (pl. Red Light ha jól emléxem). És jó 1-2 óra játék alatt össze lehetett hozni plusz 3-400 ezer kreditet a meglévő mellé amiből tudtál venni egy SPP-t Argon Prime-ba mellé még két Argon Express-t vagy Boron Mantát és leraktad a gyárat Kingdom's Endben. Kettő hajó eladta az EC-t, egy meg hozta a kristályt. Vársz egy ideig SETA-ban és elkezd jönni a pénz. Aztán eldöntöd mit csinálsz vele. Jó 7-800 ezerből lehet venni egy SPP + 3 TP teherhajó kombinációt és lerakni mondjuk a Red Lightba vagy a másik mellé aztán onnantól már elég jól beindul a pénz.