hmuda> Csináld meg a tudós missziót, s mielött a Terracorp HQ-n bejelentkeznél, hogy meghoztad a tudósokat, adj el róla mindent (fegyver + pajzsok) ezzel lessz kb. 400k credited, amiből bérelj egy argoon Mammothot Argon Prime-ban, vegyél egy SPP-t Argon Prime-ban, s vidd fel Kingdom End's-be (ez szumma 280k körül van. A kapott hajót javisd meg egy kicsit (Shipyardon vagy Dry Dock-ban/Wharf-ban), hogy mennyen valamennyivel, s kezd el az SPP-t beüzemelni (veszel bele Crystalt vagy 10 db-t, s az EC-t meg eladod Kingdom End's-ben 20Cr feletti áron. ezt párszor megycsinálod, s folyamatosan veszel kristályt az SPP-hez, mellette a Mercuryt is feljavíthatod (az Argon Discoverert NE ADD EL), akkor egy idő után lesz annyi pénzed, hogy a Mercuryt lecseréld egy gyorsabb hajóra vagy vegyél mellé egy másikat (te beszerzed a Crystalt, a másik meg eladja az EC-t 22-re beállított áron :))
Én így kezdtem el, s mostmár 80 gyáram van (40 SPP + other) meg 40 kereskedő hajó (főleg anyag beszállító) meyeket szépen lassan leredukálok 10-re :)), inkább a civil kereskedőkre építek, mert ők ugyanúgy megveszik, mintha én adnám el, de legalább nem nekem fáj, ha lelőnek egyet közülük :)))