• BaLeeX
    Ne is hallgass Valen-re. :)

Joy-al játszol? Mert én először feltettem, kipróbáltam egérrel és félre is tettem a játékot egy hétig, amíg meg nem érkezett a joystickom. A Freelancer után ez egérrel egy _katasztrófa_ de joy-al már korrekt az irányítás.
    Gyűjts egy Novára és azzal már lehet harcolni is. Back turretet beállítod missile defense-re egy GIRE-el.
    Aztán előre meg egy BHEPT és egy Ion Distruptor. Röptében az Ion leszedi a pajzsát és utána az M5 - M4-eknek max pár lövés és végük. Az M3-ak azért már jobban bírják sajnos. Majd vegyél egy M6-ot és ott már két Turret magától lövi az ellent elég hatékonyan közben az első 1-2-vel meg te célozgatsz.
    Várd meg amíg feléd fordul az ellen és lőni kezd, ekkor te is erezd belé a tárat és jó eséllyel meghal, ha mégsem menj neki (M3-asnak M3-as hajóval már ne menj neki, M6-al már annak is nyugodtan) és kész. A legegyszerűbb stratégia, hogy nekimész a kisebb hajóknak és addig éltek.

A kis karika mutatja mindig hova kell lőnöd és ha nem fordul az ellen akkor nagy eséllyel el is találod csak sajnos elég sokat forognak ezek a rohadékok.