X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem most van 36 gyáram, kb. 70 szállítóhajó, de nem lassabb, mint a legelején. Remélem nem fog belassulni

Kinek másnak? Valennak egy komplett flottája van, neki is akadozik?

Próbáltad levenni a felbontást? Vagy állítgatni rajta?
K.András
Á gyerekek most mondom a rossz hirt,nem vagyok egyedül ezzel a zsufolt rendszerrel,van olyan akinek nálam jobb gépe van és neki is ez a baja van!2.8-as amd-vel meg 98 proval képtelen játszani!!!Szal én azt hiszem befejeztem a játékot,a legnagyobb szopatás,mire összegyüjtesz sok pénzt lesz egy jo hajod meg minden ott véget is ér a játék!!!SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Az a baj, hogy lassan nõ a vagyonom, mert sosem tudok tûkön ülni miközben SETÁ-lnék... Tegnap is inkább elmentem hajókat kobozni az M4-es Boron Makommal... Már van vagy 20 pirate shipem... A pirate shipek mennyire ellenállóak a támadásokkal szemben? Tudom hogy gyenge a pajzsuk, csak egy 25 MV-és megy fel rájuk, de ha felrakok hátra egy ion disruptort, elõre meg egy béta HEPT-et, akkor is leszedik õket?
:-) Meg keep your children away from the airlocks... :-)
vaporized on sight

Oké, azt sejtem, hogy megsemmisítik õket... Csak az utolsó két szót nem értem... Any loose animals will be ???-ed on ??? (Ha jól írom...) Ja és mindenhol Suzy, az argon girl vész el! :-)
K.András
Na elkezdtem körbenézni komolyabban a rendszerekbe és játszhatatlanul lassu!!!Az lehet baj hogy az 1.0-val kezdtem és angyon tulzsufoltak a rendszerek???Asszem 1.1-be javitották ezt ki,és akkor elvileg elképzelhetö hogy a save-be nem tudja kivajitani???

Ja-ja! Sehol nem ír ki 1.2-õt, csak az eddigi *-os állások 1.1-esek lesznek, és ha 1.2-vel mentesz most az lesz a *-os. Úgy mint az 1.0-ról 1.1-re-nél...
Hentes, 1.2-t nem ír ki sehol. Ott látni, hogy a mentett állásoknál az 1.1.-esekhez 1.1-et, az újaknál pedig *-ot jelez.

K.András
Ha egy csillagal jelöli a mentést akkor minden okés...

Titan
Hmmm...érdekes...most meg elindúl bár 1.1-et ír ki és az 1.2 pecselés után nem csináltam semmit...Most akkor mi van???!!!

Titan
Pedig az 1.1 pecseléssel simán ment...😞((

Lysandrus: az a loose animals is vicces, azt mondja baromi kedves és lágy hangon a nõci, hogy az állatokat tartsad pórázon, mert minden szabadon lófráló állatot rögtön megsemmisítenek.

András: sajnos nincs más módszer, csak szétlõni lehet a gyárat.

K.András
Egy M6-os hajot már nyugodtan ott lehet hagyni védelemre, az már megbirkozik szinte mindennel.Novámat nekem ugy tépték szét ha ott hagytam mint a lábtörlöt 😊))

BaLeeX
Hmmm. Valami erõsebb védelem nincs ezeknél?
Esetleg ha egy jól felszerelt Novát hagysz a bázison ha megtámadják az nem jön ki és szedi le õket?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

K.András
De volna egy kérdésem is,mi van akkor ha le szeretnék bontani egy gyárat?Csak ugy tudom hogy legyilkolom vagy van esetleg más megoldás is???

K.András
Lasertowert nálam ugy szedik le a kalozok mintha ott sem lenne...

K.András
Te pedig rakd a menü shade-t 8-ra,és hagyd is ott.

K.András
Rakd fel a legujabb daemon tools-t(3.44) és mountold be az image fájlt,ugy menni fog...

Olvasható nem?
Nem kapcsoltam be. Semmit sem változtattam 1X csak átváltott.
Megpróbálok beszúrni 2 képet, hogy milyen lett.
Nvidium: A galaxis Észak-Keleti sarkában van most nem tudom pontosan megmondani, hogy hol. Ha jól emlékszem akkor 1x Xenon szektor + 2x unknown szektor. Csak 1 út vezet oda!

Itt vannak a képek:

Nekem is az volt az elsõ gyáram. Milyen fokozaton játszol? Én is pontosan emlékszem, hogy 270 ezer felett volt, mert nem maradt semmi pénzem a kezdeti 400 ezerbõl, miután megvettem egy SPP-ét, és 50 százalékra felhúztam a mercury hullját, plussz megvettem rá a szükséges dolgokat.
BaLeeX
Tegnap pont arra kerestem, de nem találtam. Ma elrepülök arra még1x.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ok, Nálam valahol észak-északkeleten van.(Jobb felsõ sarok a térképen), jó messze a rendszertõl, kb 30-60km a térkép szélétõl.

Si vis pacem, para bellum.

BaLeeX
De amíg nem megyek közel hozzá addig nem jelenik meg a listámon sem szóval nem tudom kijelölni.

Kizárt vagy sem, én kettõt is vettem belõle. 172k-176k, fejbõl nem tudom, de 180 alatt volt. Pontosan emléxem rá, mert azok voltak az elsõ gyáraim, és roppantul kibüszkültem rájuk.

Vannak reklámok meg szolgálati közlemények... Nekem az tetszik a legjobban, hogy az Egosoft köszöni a vásárlást! :-) Az viszont nem értem pontosan, hogy mi lesz a loose animals-okkal? Megfõzik õket, vagy mi???
A kalózbázis nem láccik, mert annyira a rendszer szélén van. Jelöld ki célpontnak a listádon, és akkor már tudni fogod, merre menj.

Hol is van az Nvídium lelõhej? :-)
Kizárt dolog. Én is 270 ezer felett vetten az SPP-ét az Argon Prime-ban az 1.1-es verzióban is.
A crackelt 1.2-es? Nem tudok segíteni, nekem simán fut.
Wasp-pal le lehet szedni a kalózhajókat is. Méghozzá pontosan 11 wasp kell hozzá (mármint az un pirate shipnek). A rakétákat gyors egymásutánban kell kilõni, nehogy regenerálódjon a pajzsa. De nem kifizetõdõ biznisz, mert egy wasp ugy 1000 cr, egy kalózért meg 500-at kapsz. Kész bukta.

Más: eddig azt hittem, hogy akkor ugrik ki egy kalóz a hajóból, ha nem marad fegyvere. De tegnap sorsára hagytak egy hajót, amin megvolt még elõl a béta HEPT. Igaz mikor leszedtem a hátsó tornyát utánafordultam és rátapadtam, úgy faragtam rajta.

Rakétaelhárítás: láttam a teladiknál vmi spéci fegyvert erre a célra. Már nem tudom hogy hívják. De tapasztalataim szerint az ion disruptor is leszedi a missile-t és azzal még célozni sem kell, csak nagyjából.
BaLeeX
Két kérdés amig el nem felejtem:

#1 Az Ore Belt szektorban a térképen van jelölve egy lakózbázis. Ez merre van? Mert én nem találtam.

#2 Ha egy szektorban fogom magam és kiírtom a Solar Power Plantokat hogy csak az enyémbõl vásároljanak akkor annak milyen következménye lesz rám nézve?

Nem állítódott be a "3D text - on" ???

BaLeeX
Na, senki nem beáratos a hivatalos oldalra, hogy kisegítsem engem egy Trade Software MK3 scripttel?

pár solar powerplant és meglesz!

A francba! Teljesen szétestek a menük a játékban!!!!!!!!!!!
Mindegyik szellemképes lett! Taálkozott valaki ilyen problémával?
Akkor most lebuktam... Sosem volt ilyan nagy hajóm...
De akarok egy ilyet...!!!

Ha M6 vagy nagyobb hajóval dokkolsz akkor mindíg a külsõ dokkba dokkolsz. Ha vadászgéppel vagy szállítóval akkor a belsõbe!
Passz. Nekem csont nélkül abszolválta a témakört...

Belsõ dokk? Hogy tudsz választani, hogy melyikbe mész?

Titan
Na, Hali Skacok!

Felraktam az 1.2-es pöcsöt és ha beteszem a clonCDs okosságot valami olyasmit ír ki, hogy Securom védelmet detektált és takarodjak a picsába valami oldalra....(Nem pontos fordítás😉)
??????????????????

BaLee: dehogynem, az se rossz választás, csak missile defence-re elõnyösebb a GIRE. Amúgy jóval erõsebb lézer a BPAC, ellenséges hajók ellen.

Nah hali!
Felfedeztem 1-2 érdekességet!

Paranid prime-tól keletre a 2. szektorban van 1 Paranid communication station. Itt ha bedokkolsz (nem a külsõ dokkba hanem a belsõbe) akkor a dokkoló csarnokban lehet találni egy ládát! Nem jelzi ki a radar, de fel lehet szedni. Nekem Mass Driver Ammunition volt benne. Ami a lényeg. Megnéztem a statisztikámat és a "Secret Contaners Found" 1-re ugrott! -> Ergo máshol is vannak ilyenek. Lehet alposan körülnézni.
Találtam helyet ahol hivatalosan is megveszik a Nvidiumot. Ebben a szektorban a Space Jewellery-ben darabjáért 20e Cr-t adnak.
Na befejeztem.
Hali.
BaLeeX
De a PAC-t ha hátrarakod és beállítod, hogy attack enemy az nem jó? Mennyire hatásosan szedi a GIRE a rakétákat le?

Zombye: a hatótáv miatt valóban az IRE a jó rakéták ellen, a Novában nálam GIRE van hátra felszerelve, hiába menne fel PAC is.

Egyelõre nem akarom õket piszkálni, jobb, ha a teherhajóim nyugodtan járkálnak. És mondom, nincs semmilyen sérülése a bányának...

Nem, én ugyanis 172k-ért vettem õket még az 1.1-ben is.

BaLeeX
Használta valaki a massdrivert? Mennyire jó az a fegyver? (az az amibe külön töltény kell)

BaLeeX
Vegyél egy laser thowert, állítsd fel a bánya mellett és add meg neki, hogy támadja az ellenségeidet. Nem lesz többet ilyen gondod amíg csak kalózok jönnek. 😊