6542
-
kisviku #2981 Megint csak egyetérteni tudok. :)
M2-esbe javasolt az M3-as vadászgép, de minek? Nekem pl, abszolúte nem kellene, mert annyira erős a Titán és most már a Ray is, hogy minek bele?
Jó, mondjuk arra esetleg, hogy ha más csatahajókat támadsz, figyelem elterelésre kiváló, meg azért segít is.
-
#2980 Csak nekem töketlenkedik a progi az utolsó tutorialban mikor arra kér, hogy adjak 10k creditet az állomásnak és rakjam maximumra a nyersanyag-vásárlás összegét? Mindkettő megvan, de semmi nem történik azon kívül, hogy a két hajó folyamatosan hozza a cuccot és ész nélkül készül a cucc, de a tutorial nem megy előbbre. Az 1.0-val nem volt ilyen gondom. -
K.András #2979 Szerintem ti is csináljatok mentést külön mappába nehogy igy járjatok,most nem lett volna elrakva abba is hagytam volna...Az a vicc hogy semmit nem csináltam, el volt mentve aztán amikor töltöttem volna be kivágott az asztalra minden állás. -
K.András #2978 Van egy két napja elmentett állásom,de még milyen szerencse hogy el volt rakva külön mappába.Egyszerüen nem értem miért csinálja ezt,fel sem tudom fogni.Két napot buktam megen :( -
hork #2977 Részvétem... Ezt hogyan sikerült elérni, kifagyott a játék? De hogy egyetlen jó állás se maradjon?! -
K.András #2976 ÁÁÁ,komolyan mondom nem hiszem el.nem lehet beltölteni egyik elmentett állást sem...Hát ilyen már tényleg nincsen,ez nem lehet igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
K.András #2975 Szerintem nem érdemes nekimenni a hajoknak,igen könnyen "letörik" a hajorol a fegyver vagy valami más megsérül, aztán több a kár belöle mint a haszon :))) -
#2974 Köszi a válaszokat :)
A kalózzokkal hogy tudod megkedveltetni magad? Mert engem nem engednek dokkolni (Friendbe vannak állítva).
A Getsu Fun szektor már nekem is szemet ütött - kellemes hely, és a kalózok/khaak-ok miatt sem kell aggódni :)
-
hork #2973 Ha ez némi vígaszt nyújt: én is egérrel nyomom, és így sem kilátástalan, sőt fordulékony hajóval (M3, pl. Nova) kifejezetten élvezet a harc. -
#2972 Nekem is. Az Elite1 megjövetelekor voltam vagy 5 éves és hát nem túl sokat értettem belőle azon kívül, hogy amint lövök egy piramisszerű valami kijön a "nagyon-sok-oldalú-valami"-ből és megöl. Aztán 15-16 éves fejjel kipróbáltam a Frontiert és BUMM! Azonnal meglett minden idők legjobb űrszimje, amit eddig semmi nem tudott űberelni. :-))) -
#2971 Sajna nekem nincs joy-om, pedig ha lenne pénzem akkor már nemcsak hogy joy, de kormáyn is itt figylne az asztalon. -
#2970 az M2-be NOVÁT VAGY FALCONT :))
én nem tettem bele, minek :)) nem esik baja az Odysseusnak :)) -
#2969 Érdemes 4 Novát felfegyverezni és belerakni az Odysseusba? Vagy leszedik őket gyorsan?
Hogy érted, hogy rendeljünk TP-t meg TS-t az M2-höz, nem tud bedokkolni egyik sem úgy tudom és ha ugrunk az M2-vel valahova akkor azok elindulnak "gyalog" utánunk és leszedik őket nagy eséllyel. -
#2968 és minden M1, M2, TL, oszt. hajóhoz rendelj egy M3, TS, TP oszt. hajót
pl.:
M3:Argon Nova, Teladi Falcon,
Arra jók, hogy sok EC-t behozzanak
TP:Paranid Hermes, Split Iguana
TS:Teladi Vulture, Split Caiman
arra elég a rakterük, amire kellenek, és gyorsak :))
M6 oszt. hajóhoz Teladi Herriert ajánlok nagy (közel 100-as) raktérrel -
#2967 Baleex:
én is joyal irányítom, de én az egérre és biil. re gondoltam a szar irányítást + próbálj meg az Odysseussal DogFight-olni :)))
CIFU:
a fő pirat base, mindent lehet kapni, ha engednek bedokkolni :))
hát nekem nincs, de Shipyardokon próbáld meg :))
Tökmindegy hol veszed meg (nem igaz, mert ott kell megvenni, ahol lehet kapni L-est vagy olyat amit akarsz), de első utad mindig a Cloudbase SouthWestbe vezessen (jumpdrive+transporter+Xai softwer), utánna a Getsu Fun sektroba, ahol a Best sell computer kivételével mindent meg lehet venni :)) -
#2966 Újabb kérdésekkel bombáznám a nagyérdeműt, ha már így beindult az élet :)
-A Lomanck Strats Legacy rendszer nálam nem Argon, mint a térképen, hanem Pirate, és van itt egy Pirate Anarchy Base, mi a rák ez?
-Nincs arról valami kis gyűjtemény, hogy a gyárakat hol lehet megveni? (az X2-list.xls ugye erre nem tér ki)
-Hol érdemes hajót vásárolni (pl. hogy rendesen fel lehessen szerelni szerencsétlen leendő TL-emet.)? -
#2965 Nekem annak idején a The Frontier volt az etalon. -
#2964 Ne is hallgass Valen-re. :)
Joy-al játszol? Mert én először feltettem, kipróbáltam egérrel és félre is tettem a játékot egy hétig, amíg meg nem érkezett a joystickom. A Freelancer után ez egérrel egy _katasztrófa_ de joy-al már korrekt az irányítás.
Gyűjts egy Novára és azzal már lehet harcolni is. Back turretet beállítod missile defense-re egy GIRE-el.
Aztán előre meg egy BHEPT és egy Ion Distruptor. Röptében az Ion leszedi a pajzsát és utána az M5 - M4-eknek max pár lövés és végük. Az M3-ak azért már jobban bírják sajnos. Majd vegyél egy M6-ot és ott már két Turret magától lövi az ellent elég hatékonyan közben az első 1-2-vel meg te célozgatsz.
Várd meg amíg feléd fordul az ellen és lőni kezd, ekkor te is erezd belé a tárat és jó eséllyel meghal, ha mégsem menj neki (M3-asnak M3-as hajóval már ne menj neki, M6-al már annak is nyugodtan) és kész. A legegyszerűbb stratégia, hogy nekimész a kisebb hajóknak és addig éltek.
A kis karika mutatja mindig hova kell lőnöd és ha nem fordul az ellen akkor nagy eséllyel el is találod csak sajnos elég sokat forognak ezek a rohadékok. -
hork #2963 Ollie: erre nehéz egyértelmű választ adni, sok szempontból agyonveri az elite-t, pl. grafikailag, a gazdasága, hajóflotta, saját gyárak. Maga a játékélmény viszont lehet, hogy sokaknak az elite-nél (főleg pl. a 3. részben, ffe) jobban bejön. -
#2962 Igen, ne harcolj:)), de komolyra fordítva, én az első lövésemet egy Odysseussal tettem (70 óra játék után), addig egy lövést nem adtam le, holott volt már vagy 30 gyáram + 30 szállítóm :)))
Lehet harc nélkül is boldogulni a zelején :))
Az Elithez erősen közelít, de még elég messze van :))
Odysseusra PPC-k/PSG-k :))
-
#2961 Ja és csak nekem van gondom a harccal? Túl kiszámíthatatlanok az ellnefelek, a lézer órák alatt ér a célhoz (ennyi idő alatt az ellenség már kétszer elment kávéért). Szóval van valami ötlet? -
#2960 Huh, most már csak meg kéne jelennie a boltokban :)) -
#2959 Mellesleg eljutottam odáig, ahol régebben abbahagytam, szóval megvan a két hajóm (a discoverer és a szállító), úgyhogy hamarosan beindítom nagyvolumenű szállítmányozó vállalkozásom. -
#2958 "De olyan jó nem lehet semmi. :)"
Pontosan. Max majd az elite4, de arról évek óta nagy kuss van. :-(((
Mellesleg tényleg a dx9 media dolog volt a hibás, mostmár szépen csiripel a hajócompi, de sajna a gyatra szinkronszinészek is. -
#2957 Közelíti nagyon. De olyan jó nem lehet semmi. :)
Az utóbbi idők legjobbja. -
#2956 Skacok ez tényleg olyan jó, mint az Elite volt anno? -
#2955 Lehet, hogy a dx9 media lesz a gond, mert azt régebben felraktam és gondoltam most kihyagyhatom. Na most elválik. :-) -
Romeo One #2954 Csak kíváncsiságból. Nincs valakinek pontos adata arról, melyik hajó lelövése hány százalékot jelent a harci rangban? -
hork #2953 Szerencsére nem lassult a patchelések után, remélem nem is fog most már ennyi játék után. -
Romeo One #2952 "...Azt viszont észrevettem hogy akkor is esnek a rangok ha simán otthagyod a játékot seta nélkül..."
Akkor valószínűleg a játékban eltelt időhöz viszonyít, 1-2 óra realtime után nekem semmit nem vett le, 35 perc SETA (Ez kb 6 órányi játék), után viszont 14% mínusz. -
#2951 Éccakára otthagytam a gépet és reggel vettem egy Odysseust. Sebesség miatt elsősorban meg, mert Iont mégsem rakok rá mert nekem még jól jönnek az 1000-5000 kreditek is a lelőtt ellenekért.
Rajt van eddig 6db GPSG idegen szektorokra meg 3 GHEPT, majd veszek még 6db GPPC-t ha hazaérek (és pénzem is lesz hozzá...). Csak azt nem tudtam eldönteni még, hogy ahova megy GHEPT meg BPPC oda milyet tegyek? Bár azt hiszem kettő GHEPT és egy BPPC megy majd az ilyen turretekbe és félhet mindenki.
Gondolom ebbe már a Nova belefér. Értdemes belerakni 4 jól felfegyverzettet vagy leszedik őket gyorsan? -
K.András #2950 Szerintem nem zavaro ,nekem a ray-en 6 db ion van minden turretben 1,sokkal hatékonyabb a hajo mintha csak PPC-k lennének rajta.Sok gond nincsen azzal sem hogy ha szövetséges hajot talál el, én meg leszarom a licensz-t már keresek annyi pénzt a 70 gyárambol hogy ne érdekeljen párezer credit :))),hja és persze tökéletes a viszony nem rontja le hosszu használat során sem.Azt viszont észrevettem hogy akkor is esnek a rangok ha simán otthagyod a játékot seta nélkül... -
#2949 Ja, de Európában elvileg most jelenik meg alapból 1.2-essel. Elég gáz, hogy minden Európai lap az amcsi játékból vonja le a következtetéseket. -
K.András #2948 Egyébként ezt a kiado baszarintotta el,kiadták a játékot félkész álapotban sokan megnézték és olyan hibák voltak benne hogy elment a kedvük...Ilyenkor meg már nehezebben hiszik el hogy ez jo játék,pedig az egyik legjobb ürszim ami valaha volt... -
Romeo One #2947 Felraktam a játékot, volt hang. Újraraktam winfos, játék, nem volt hang. Codecek fel, dx9media fel, semmi. Játék újra, semmi. Hangkártya ki, alaplapi install, beállít, dx9M újra, semmi. Hangkártya vissza, újra minden, semmi. Ugyanezen dolgok 3x-os variációja, semmi. Úgyhagytam mindent, script problémák miatt játék újratelepítve. Erre megszólalt a voice. Na, ezek után döntsd el, miért szólalt meg...
Nekem például fent van ACEMCP. -
Romeo One #2946 Asszem ez a vég kezdete. Tegnap nem tudtam X2 elé ülni. Mára elvonási tüneteim vannak... -
#2945 Szedd le az Ace Mega Codec Packot, s csak a gaméhoz adott DirectX 9 Media ...-t hagyd fent -
#2944 UP.
"Senkinek nincs ötlete a hangra? Még a hajó számítógépe se hajlandó megszólalni. Elég frusztráló így játszani." -
#2943 melyik billentyü a menu left és right?
-
#2942 Senkinek nincs ötlete a hangra? Még a hajó számítógépe se hajlandó megszólalni. Elég frusztráló így játszani.