Tegnap beindult végre a pénz termelés nálam is. A story küldetésnél kaptunk egy Wheat Farmot Aladna Hill-ben. Egy M6-osom volt az Ore Beltben egy meg a Kingdom's Endben de így meg mindig az Aladna Hillben lévő két darab Hermesemet sedték le. Meguntam, elmentem venni Laserthower-eket. Hármat a gyár köré, hármat a pirate sectorból nyíló kapu köré. Hát csalódtam. :( Az elején egész jól szedegették le a hajókat de mindig jött utánpótlás és szétlőtték őket. Itt nagyon hiányolok valami 1 milla körüli hasonló szerkentyűt nagyobb pajzssal, erősebb laser talán még nem is kellene mert ez is jó erős csak elég hamar leszedik őket. :(
Szóval leszeték mind a hatot, meguntam a dolgot, eladtam a két Hermesemet ami itt volt kicsit lejjebb vittem az árakat majd elboldogul ez hajűk nélkül is. És tényleg, max nem hoz akkora hasznot de egy gyárért meg két hajóért nem fogok M6-ot venni a szektorba mert soha nem hozza be az árát.
Na ezután letelepedtem az egyik gyáramban és SETA. Ugye panaszkodtam tegnap, hogy mindig leszedték egy hajómat. Most - miután az Aladna Hilleseket eladtam - egy hajómat nem támadták meg és jó két óra alatt majdnem 10 milla haszon jött ami már egész jó. Még ma nyomatom pár órát aztán talán lassan összejön a pénz egy M2-esre.
TS osztályú hajók ugye még beléjük tudnak dokkolni? Mert a Split Caimant annyira felfejlesztettem és annyira hozzámnőtt hogy szeretném azt Cipelni az M2-esben bevásárlás céljából.