X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Azt hol látod a játékban, hogy 1.2 lett? Mert a fórumon ami be van idézve írogatják, hogy a crack feltétele után is 1.1-et ír a game.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Valen
Na müxic, hogy mennyire bugmentes, az majd kiderül 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Na letöltöttem a crakelt 1.2-t mindjárt megnézem müxik -e

Valen
NEm tom hogy az õvé e, de tele van pirattal és egy k...va nagy Pirat Base-el

K.András
Te ez a Mi Ton szektor nem azé a Mi Ton-é akinek a hajoját 150ezer cr-ért lehetett kölcsönvenni???Mert akkor oda engem biztos nem engednének be, föleg miután leamortizáltam a gépét 😊)) eladtam rola mindent amit lehetett meg nekivezettem egy két dolognak 😊)) Üvöltött is amikor visszakapta...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Valen
Megadod a mehet gomb alatti {url} nél a címet (kimásolod a ctrl+c vel az intézébõl a címet) és utánna megadod, hogy mi legyen a neve (bármi lehet) és kész

K.András
"Át kell ilyenkor kalibrálni a deflektortányért!
Vagy a pajzsfrekvenciát!"

Vasziszlosz?😊))
Meg fps-t még mindig nem tudjátok hol kell bekapcsolni hogy kiirja???

Hoppá, találtam egyet!!! 1.2 no-cd...

A MegaGames-en van, van egy olyan fórumuk
(www.mgforums.com/forums/forumdisplay.php?f=12),
hogy: X2 The Threat No-cd V1.2. ikkebwoy indította a topicot, ott lehet rálelni. Ha vki jobban be tudja linkelni, tegye. Én nem értek hozzá.
Valaki találkozott már az 1.2-es crackelt patch-csel?
A képeket már láttam párszor! :-)))
Valen
Kiírja az ufót a listán, fehér UNKNOWN OBJECT, a térképen úgy néz ki mint egy Gonar Ship (kicsi zöld deltoid)

de baromi gyorsan megy , nézd meg az oldalamon a képeket.

Vagy a pajzsfrekvenciát! :-)
Át kell ilyenkor kalibrálni a deflektortányért! :-)))
Az UFO-t befogja a szkenner? Illetve mutatja a listán? Párszor már hallottam vmilyen hülye hangot, ami nem Unknown Enemy ship volt, de a sector map objektumlistjára nem írt ki semmi szokatlant.
Valen

Valen
Ninju>

Nvidiumot MI TON'S REFUGE Nevû sektorban van egy Pirat Base, ott el lehet adni (már amennyiben engednek leszálni 😊

térkép: ITT

K.András
Fps-t hogy lehet kirakni képernöyre???

Tényleg állat ez az ion distruptor. M4-es hajóval már elkoboztam egy csomó pirate shipet. Az a jó benne, hogy ha az ember megbizsergeti õket az ionnal, akkor általában már pár találat után feladják. Így 80 % feletti hullal sikerül megszerezni a hajókat. Van amin még a 25 MW-és pajzs is rajta van, bár ez ritka. A Ringo Moonban érdemes cirkálni, a térképen kívül délkeletre van ott egy pirate base, és állandó a forgalom. És csak egy ugrásra van a shipyard az Argon Prime-on.
Nem a scriptben vannak, hanem a játékban! Nvidiumot, a Borron Research stationt és az Argon Comm. Stationt is elõbb találtam meg, mint a scriptet feltettem. Egyszer lelõttem egy Khaak hajót és maradt utánna valami. Sajnos nem tudtam megnézni, hogy mi mert egybõl nekimentem. A hajó még befogta egy pillanatra aztán BUMM! Azóta is azon agyalok, hogy mi lehetett az!
K.András
Ezek a cloud-os szektorok elég szopatosak,vannak ilyen elektromos felhök amik leszippantják a pajzsot nullára!Szal csatázni nem nagyon érdemes ezekben a szektorokban 😊)

Az a jó, hogy tényleg hatással van az ember a játék világára. Én például telladinium foundryt hoztam át a teladiktól a boronokhoz. Nos, profit szempontból nem ajánlom, kevés pénzt termel. Viszont a boronoknak szinte mindenhez kell telladinium. Illetve a BoGashoz, ami a kajájuk alapja, kaja meg sokmindenhez kell. Ezért a gazdasági aktivitás félelmetesen megugrott a szektorokban, ahova szállítok, azt sem tudom most milyen új gyárat húzzak fel. (Érdekesség: a teladiknál a telladinium foundryhoz secondary resource-ként kell ore. Viszont nekem a boronoknál nem kell, csak energy cellbõl termel a gyár.)
K.András
Nem lehet hogy inkább a F.A.T.E scriptben vannak ezek a dolgok???Mondjuk az tuti hogy vannak rejtett dolgok de azt kétlem hogy csak egy script segitségével lehetne megvenni...

Aprpó!
Olvasgatta valaki a Gonner BBS-t?
Ott szó van arról, hogy dolgoznak egy új jumpdrive-on. Állítólag van 1 titkos mozgásban lévõ kutatóbázis a szektorban amit nehéz megtalálni! Belefutott már valaki?
Nah!
Nvidiumm bányászás=siker!
Probléma: Nem tudom eladni!
Még nem találtam helyet ahol megvennék.
Még valamai! A játék tele van rejttett dolgokkal!
Pl.: Khaak fegyverek, Motion relay analisator, Boron research station, stb.
Ezeket érdemes felkutatni. 1 csomó cuccot még nem is láttam, de a F.A.T.E. scripttel lehet vetetni a hajóval!
Van még mit felfedezni!!!
Valen
BE kell tenni fegyvernek, de azthiszem, hogy csak nagy hajók tudják használni.

K.András
Kijelölöd az aszteroidát,aztán nyomsz egy i-betüt(20km körben kell lenned),ekkor meglátod milyen bányát lehet épiteni rá.

K.András
Elkerülte a figyelmem valahogy ez a csoportos dolog na mind1.
Ellenben azt nem értem hogyan lehet hogy küldöd harcolni a hajot és nem lö,nálam ilyet nem csinál szerencsére,ellenben ma már volt nálam is egy elég nevetséges hiba vagy nem is tudom minek nevezzem:1 db unknown enemy(M3) 10 ezres lézerel,leszedett egy full nemesis-t,egy full centaurt,meg egy nem fullos de 48 ezer lézerel és 250 ezer pajzsal rendelkezö boron ray-t.

Valen
K.András: Ceas-nek igaza van

Én ugyan nem hsználok Wingmaneket, mert bár van 6 db fullra szerelt vadászom (NOVA, ORINOCO, XENON M, HARRIER, SCORPION, ST😎, de ha megadom, hogy támadja meg az ellent, akkor rárepül, de nem lõ, holott be van neki állítva fegyver is meg rakéta is, na mind1

M1-el lehet harcolni, csak Pl. egy Xenon csatahajónak nem ugranék neki vele 😊

Meg a Pirat Baseket 3x annyi ideig kell lõni, mint az M2-vel 😊

van csoportos kijelölés:broadcast to my all ship..., és ott, hogy milyen tipusú hajókra vonatkozzon a parancs
K.András
De csak azt nem értem hogy minek van ha harcra nem jo? 😊))
Az okés hogy lehet bele rakni 100 hajot(van amelyikbe 130-at),meg az is okés hogy jo drága, na de hogyan használom harcnál,hiányzik belöle a stratégiai játékoknál megszokott csoportos kijelölés és parancsadás,egy példa:
Mondjuk megyek az M1-es anyahajoval és mondjuk megjelenik az ellen,akkor ugy volna értelme hogy felmérem mennyien vannak milyen hajokkal stb,aztán meg kijelölök 10-20-30 M3-ast és kiadom a gyilkold le öket parancsot,amire leölik a parasztokat majd pedig szépen visszajönnek "anyuhoz".De most el nem tudom képzelni hogyan lehetne kezelni 100 hajot másképpen,egyesével küldöm ki öket???Azért remélem nem igy megy...

Valen
ahrcra = harcra

Valen
kisvuk:

Igen a M1 be tud dokkolni TS/TP osztályú hajó, de ahrcra nem az igazi, kevés az oldlankénti 1 ágyú.

K.András
Attol függ ha L-es M3-sal rakod tele akkor plusz 190 milla...Gondolom abba már tud dokkolni ts tp hajo a TL-be tud az tuti...

Most egy lehetetlent kérdezek.
Van valakinek M1-es Carrier osztályú hajója?
Mert a kérdésem az lenne, hogy abba is csak a vadászgépek tudnak bedokkolni avagy leszállhat-e TS és TP osztályú transzporter is?
Na nem mintha a közeljövõben vennék egyet, de ki tudja...
Azért az a 90 milla, plusz mire felszereled (kb még 10 milla) és még esetleg telerakod hajóval, akkor még 50-100 milla az egy "kicsit" sok.

A Novával bajos lesz az a ghept (nem megy rá). Hornet nélkül is megy, úgy az igazi kihívás 😊

Valen
Ne Bhept-el l[dd, hanem GHEPT-el + Hornet Missile

Elõbb le kell pucolni az összes kalózhajót, hogy ne zargassanak. Utána a bhept+ion-al folyamatosan lõni a bázist, jó sok idõ után megpusztul majd 😊 Az ion nélkül nincs esélyed, de az full lenntartja a pajzsát, a bhept meg szép lassan megeszi a hullját.

BaLeeX
Aham, ha majd nagyon elfogytak és unatkozom majd visszakapcsolom. 😊
De elõször ki kéne tudni nyírni õket, szóval #1932 help!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ha azt akarod, hogy újra megjelenjenek a bázisok miután véletlenül szétlõtted õket , akkor hagyd bekapcsolva.

BaLeeX
Van egy Respawn pirate bases az optionsban. Ezt kikapcsolva érdemes tartani vagy hogy?

BaLeeX
Jah, van egy Ionom de általában két Behpt-vel nyomon de az ion sem rossz, hamar eltûnik az ellen pajzsa. 😊
Most egy kérdés. Hogy a francba tudom elintézni a kalóz bázist? Simán lelõttem a három laser thowert a két behpt-vel, kiözönlöttek a hajók, visszarepültem egy SPP-be bedokkoltam, vártam, kimentem. A pirate shipek mindenfelé voltak a szektorban csak éppen a kalóz bázisnál nem, visszamentem és nekiálltam lõni, negyedére lelõttem a pajzsát de tovább nem tudtam mert mindig visszagyógyult és amíg ott tökörésztem visszaértek a kalózhajók is.

K.András
Fasza, jo sok hajod van nekem csak egy ray van(még nem fullos),a két M6-os ami már régen megvan, meg mindjárt veszek egy orca-t is ha minden igaz.Meg kéne még épiteni gyárakat is azért veszem orcát.
Egyébként mennyi a legtöbb gyárad egy szektorba???Nekem Ringo Moon-ban van 16 gyáram de nem veszem észre hogy lassulna,bár ide többet már nem szándékozom épiteni...

Valen
Most názd meg, ott van a "R" betüvel látható lista (ONLY Cloudbase SothWest-ben lévõ hajók)

Valen
Na itten van fent pár új kép a végén, ha rájövök hogyan tudok egyszerû linket csinálni akkor majd szólok újra

IDE SÜSS, HA KIVÁNCSI VAGY

K.András
Statisztika ablakrol gondoltam a képet,ahol irja miböl mennyi van,na amikor ott vagy akkor F9 és kész is...

Valen
de a legjobb, hogy a nagy hajók megvételét, felszerelését úgy tudom elintézni Cloudbase Southwestbõl, hogy nem is kell elmozdulnom 😊

Gyk. pl. Rolk's Fateben megveszem a hajót, odajumpoltatom a Mammothomat, annak segitségével felszereltetem a különbözõ népeknél (legtöbbször elmegyek a Getsu Fune nevû szektorba, mivel ott mindent egyhejen meg lehet kapni , s utánna vissza jumpoltatom a Gonar Templehez, s felszereltetem Jumpdrive-val és teleport-tal a megvásárolt hajót 😊

Valen
Gyár az most 40 db ( 20 PPC / 10 kaja / 10 egyéb)
Beszállító hajókat most építem le, inkább kiírtom a konkurenciát
Flotta képek vannak, csak Notepadban csinálom a HTML oldalt, és nem tudom hogy mi a link parancsa (hogyan kel beírni) 😊

Szerintem sokat, bár most már kicsit lassul a gém, ha a gyáraimmal teli sektorokban járok 😊

K.András
Akkor neked már szép kis gyüjteményed van 😊))
Mennyi gyárad van mindehez és mennyi szállito???Jo lenne csinálnál shotot a statisztika fülön...
Ja meg szerinted mennyit gyárat lehet csinálni anélkül hogy kifeküdne a gép???Asszem kérdeztem már csak akkor senki nem válaszolt...

Valen
trevem = tervem

Boron Ray-al meg 4 Paranid M3-as wingmannal
kipucoltam in-kompletto 1 xenon szektort (PSG nekul).

Asszem rakok oda gyarakat mert azota eleg nagy
a hajoforgalom ott.