6542
-
K.András #2901 Hork, te hol tartasz mennyi gyárad van mostanra???:) -
K.András #2900 Csak nem lehet vele saját vagy szövetséges szektorban harcolni vele...Ha olyan szektorba mész ahol nem számit akkor tuti hogy az a leggyilkosabb... -
K.András #2899 Egyértelmüen a boron ray-t tudom ajánlani elsö hajonak.Ugy szerelj fel minden turretet hogy mindegyikbe rakjál egy ion-t,nagyon gyilkos :)))
M2-be viszont nem lehet ts-el dokkolni szal azzal nem fogsz tudni...
A lézertornyoknál én is észrevettem hogy pénzkidobás lerakni,tényleg kár hogy nem lehet komolyabbat venni de legalább plusz pajzsot rakni rá... -
hork #2898 A PSG azért a legbrutálisabb fegyver, mert területre (méghozzá jó nagyra) hat, ezért egyszerre sok hajót sebezhetsz vele. Nem kell célozni. Mindemellett egyetlen nagy hajó/bázis gyors elpusztítására is ideális. -
M2-es hajót melyiket ajánlanátok? Nagyon jól megcsinálták a programozók az egyensúlyt mert egyszerűen nem tudok döntetni, nincs egyértelműen legjobb hajó. :)
Nagyon szemeztem egy Odysseussal de arra nem megy Ion ami nagyon jó lenne mert hamar lekapja az ellenfél pajzsát.
Python jó lenne csak a 4x125mw kicsit kevés. Raynek nagyon pici a raktárkészlete és utálok mindig EC-t utántölteni.
Titan nagyon szimpi meg a kinézete is tetszik, de sajnos csak 175el megy. Phoenix meg nagyon tuti, 5 hangár, mindenhova Ion, hatalmas raktér de elég drgága sajnos és a leglassabb a többi között. :(
Ötlet? :) -
Tegnap beindult végre a pénz termelés nálam is. A story küldetésnél kaptunk egy Wheat Farmot Aladna Hill-ben. Egy M6-osom volt az Ore Beltben egy meg a Kingdom's Endben de így meg mindig az Aladna Hillben lévő két darab Hermesemet sedték le. Meguntam, elmentem venni Laserthower-eket. Hármat a gyár köré, hármat a pirate sectorból nyíló kapu köré. Hát csalódtam. :( Az elején egész jól szedegették le a hajókat de mindig jött utánpótlás és szétlőtték őket. Itt nagyon hiányolok valami 1 milla körüli hasonló szerkentyűt nagyobb pajzssal, erősebb laser talán még nem is kellene mert ez is jó erős csak elég hamar leszedik őket. :(
Szóval leszeték mind a hatot, meguntam a dolgot, eladtam a két Hermesemet ami itt volt kicsit lejjebb vittem az árakat majd elboldogul ez hajűk nélkül is. És tényleg, max nem hoz akkora hasznot de egy gyárért meg két hajóért nem fogok M6-ot venni a szektorba mert soha nem hozza be az árát.
Na ezután letelepedtem az egyik gyáramban és SETA. Ugye panaszkodtam tegnap, hogy mindig leszedték egy hajómat. Most - miután az Aladna Hilleseket eladtam - egy hajómat nem támadták meg és jó két óra alatt majdnem 10 milla haszon jött ami már egész jó. Még ma nyomatom pár órát aztán talán lassan összejön a pénz egy M2-esre.
TS osztályú hajók ugye még beléjük tudnak dokkolni? Mert a Split Caimant annyira felfejlesztettem és annyira hozzámnőtt hogy szeretném azt Cipelni az M2-esben bevásárlás céljából. -
K.András #2895 A clone cd-s verzot nem lehet mountolni!!!Sem kiirni!!!Az obitost lehet mountolni meg kiirni.Nekem is a clone cd-s volt elöször,mit össze anyáztam miatta atyaég...
-
Akkor szerencséd van :) -
Már visszavették, de mostmár nem olyan tápos, de azt nem tudom, anno mi miatt volt erősebb....
Jeleneg a fő erénye a GPSG-nek a 3000 méteres lőtávja, miközben a PAC-k 1500 (GPAC: 1300) méterre érnek, a HEPT-meg egységesen 1800 méterig. A GPSG ráadásul másodpercenként 5x lő, úgyhogy pajzs ellen alig rosszabb, mint a GHEPT, viszont hull ellen sokkal gyengébb. Szvsz jelenleg a legtáposabb 'középfegyver' a GHEPT. Csakhát kapni alig lehet... :( -
Romeo One #2892 Nem feledem, valóban gyenge a pajzs. A védelem egyszerű, ne engedd, hogy rád lőjenek... :)))
A Mako-val király dogfightot lehet művelni, de arra tényleg figyelni kell, hogy csak 1, max 2 ellenséged lehet. De elkóborolt Khaakok mindig vannak! Ilyen módszerrel khaakmentesítettem 1-2 rendszert.
M3 ellen a legegyszerűbb: "beülsz" mögé, és addig lövöd, amíg fel nem robban. Aztán mész a következőre. -
Én is DT-t használok és semmi gond nicns vele. -
Romeo One #2890 Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a PSG mitől számít olyan erős fegyvernek? Papír szerint jóval gyengébb, mint a PAC, vagy a HEPT? -
Írd ki CD-re, és ne mountold...
Amúgy a programban van egy ilyen védelem, hogy ha Daemon Tools-t (vagy Alcoholt) talál, akkor egyszerűen nem indul el. Bár nekem csak a DT-vel akadt össze, az Alcohol most is fent van... -
segítséget. <---------- Valahogy kimaradt.
-
Meg hülyülök ettöl a játéktól. Clone cd-s verziom van, ehhez elvileg nem kell krekk.Ha be mountolom filet(Daemon Tools 3.44 és Alcohol 120%) akkor azért nem megy mert:
"Conflict with Disc Emulator Software detected"
Ha kiírom akkor meg az a baja hogy nem sikerült az adott ídö alatt leellenőrizni hogy eredeti-e a lemez
Valaki segítesen nekem és írja már le mi a helyes megoldás.
Elöre is köszönöm a. -
Vicces kis hajó az a Bayamon, tényleg erős a fegyverzete, de ne feledd, hogy csak 2x5MW pajzsod van (M4-es hajó!), ami azért elég karcsú. A Boron Bako sem ideális vadászatra, ha több Khaak vagy Kalóz hajó támad egyszerre...
Személy szerint azt ajánlom, hogy egy Argon Centaur vagy egy Split Dragon-t szerez be, a nagyobb hajó szvsz nem jelent hátrányt rangban, de sokkal túlélőképesebb, én már Admiral vagyok, pedig csak 4 kalózbázist lőttem szét, és az utamba kerülő kalóz, khaak és xenon hajókat támadom meg... -
Romeo One #2885 Na, egy technikai kérdés: légigyőzelem után a harci rangnál kapott százaléknál figyelembe veszi-e a gép, hogy milyen hajóval mit lőttél le? Mert akkor továbbra is Mako-val irtom a Khaak M3-asokat. Iszonyú jól halad a harci rangom... -
Romeo One #2884 Valaki kipróbálta a Pirate Bayamon-t? Most lőttem egyet, nem is amortizáltam le túlságosan. Gyors, nagyobb a raktere mint a Mako-nak, és a négy ágyú elég durvának tűnik. Főleg, ha egy-két Alfa PSG-t is rakunk rá... -
K.András #2883 Ma megint felbaszott agyilag,elmegyek mászkálok meg minden összejön egy kis pénz,mondom épitem tovább a gyárakat.Elmegyek veszek három db gyárat és vissza megyek a rendszerbe,erre végig kellett néznem ahogy egy senkiházi khaak elintézi a drága centaurom...Azért egy full gagyi hajo hadd ne tudja már elintézni a centaurt,hát ne már..Ilyeneket annyira utálom,kb olyan mintha egy autos játékban egy kispolszki megverne egy toyota suprát...Ezeket remélem kijavitják következö javitásban mert ennek igy nincsen értelme. -
Doki171 #2882 Én rolks driftbe és kingdoms endbe pakoltam be 1-1 spp-t akkor jó is volt 3 este seta és megis volt a dragonom azzal + már gyerekjáték volt a főszál.
Rolksban viszont kevés a szilikon és ide raktam a cahuna, cristalfab ... sort ez full jó is lenne de mondjuk az Ore beltben. (Mért is nem néztem jobban körül a kahakjaim + alig akarnak odatévedni lassan már csak akkor találkozok velük ha én megyek hozzájuk az 5 szektor vmelyikébe.)
Az a tuti bárki bármit mond. Mindig lesz szilikon a fab-nak és ha lerakok mégegy fabet kell a többi is sorba mert gyorsan kiürülnek a gyárak akkor + mégegy spp és .... ördögi kör és dől a lé.
Ugyanis 504 es szilikon ár mellett (ezt úgy kell most vennem rolks drift-be) 1 cristal =1035 cr nem is kell erre mit mondani aztszem, főleg saját gyárból bőven 1000 alá vihető ekkor egy kör alatt is már 10k a haszon + az elhasznált energy 16cr el. -
K.András #2881 Azért csak van valami összefüggés,másnem az hogy a játékmenetben nem kellenek karakterek,a történetben látod öket 10-15x azt kész... -
Pláne, hogy az övék a legtáposabb M2 hajó (Xenon K), most néztem, és csak hüledezni tudok. Valamivel gyorsabb, mint a Split Phyton, 2x jobban fordul, mint a Teladi Phoenix, a pajzsa és fegyverzete meg átlagos...
Amúgy virul a fejem, ma szereztem egy Xenon M-et, nem nagy szám, de elég poénos kis hajó... -
Ez hogy függ össze? Na mindegy, bíííííztos neked van igazad. :PPP -
K.András #2878 Én meg azon gondolkoztam hogy lehet majd öket kiirtani...
Bementem egy xenon szektorba és kb 50 db M2-es szaladgált :)))persze nem mind ilyen de amikor bementem ebbe(majd megnézem a nevét)asszitem leesik az állam...
Azért oda bemenni elég gázos, pillanatok alatt széttépnek akármivel mész,szoval öket nem lehet leirtani a rendszerükben ez tuti. -
Most nézem, hogy a Xenon hajóknak is van ára - de hol lehet venni őket?! Meg lehet megbarátkozni a Xenon-okkal?! -
Asmodeus84 #2876 Hehehe... 
-
3. A másiknak mindig jobban megy, mint neked :)
-
K.András #2874 Mondjuk aki a stratégiai játékokat szereti az tuti függö lesz ettöl,bár az idöigényesség egy komolyabb játéknál alapkövetelmény :)
Egyébként vannak valos hibái is a játéknak de elenyészö már az 1.2-vel... -
K.András #2873 Na de a játékmenet miatt nem fértek bele a karakterek,tehát inkább nézem ezeket a nagy hajokat meg a szépen kidolgozott rendszereket mint egy kidolgozott karaktert :))) -
Nem a játékmenetet hasonlítottam, hanem a karaktereket. :PPP -
Asmodeus84 #2871 Azért van az X2-nek még két komoly hibája:
1. időigényes
2. függőséget okoz :)
Mások mondták, hogy ezek a bizonyos -5 kredites játékok.
-
De azért azt is tegyük hozzá, hogy a Kotor-ban messze nem volt ilyen szabadságfokunk :) -
K.András #2869 Hát freelancer itt nem akarták majmolni,meg ott nem tudtad mire elkölteni a pénzt itt viszont nem tudsz olyan összeget mondani amit ne lehetne értelmesen elkölteni befektetni,én nem keveset játszottam rfeelancerel jo játék de ennek a közelébe sem ér... -
HMUDA: örülj :)) hogy egyáltalán van benne karakter :))
tudom bár ne lenne, de ezt is értékelni kell :)) -
Az megint más tészta. :D -
Nana, azért én tisztában vagyok bizonyos stílusbeli különbségekkel játék és játék között (nem hiába máig kedvenc játékaim az Elite sorozat részei, ahhol tökéletesen megvoltunk karakterek nélkül). -
hát az tény, hogy a Kotor történetét amilyen messzire lehetett elkerülték a készítők (mind hosszban, mind kidolgozásban :)) -
K.András #2864 Igy van, ha a történetet nem nézed,ha ugy használod mint egy RTS-t akkor beszarás jo.Kb mintha az imperium galaktikában beülhettél volna a hajoba és magad vezethetted volna :))) -
Tudom, hogy nem FPS, csak ha már majmolni akarták a freelancert, akkor nemcask ötletet, hanem példát is vehettek volna róla (kevesepp poligon, szarabb textúrák, mégis milliárdszor élethűbb karakterek). -
Hát szerintem a topicból már leszürhető, hogy nem a története miatt van mindenki beleesve a játékba :)
Ha a kereskedős-építgetős része nem jön be, hanem csak a fő szálat, a "történetett" akarod végigjátszani, csalódás lesz osztályrészed. :)