• Zombye
    Most nem tudok játszani, mert filmet konvertálok, meg cd-t írok egyszerre. Úgyhogy, most elméleteket fogok gyártani.

A getsu funé vagy mifene szektor felett, van egy Xenon szektor. Itt a szektor infóban valami olyasmit ír, hogy amikor ezt a rendszert felfedezték, még nem volt benne semmi, de amikor egy Argan titánnal megpróbálták biztosítani a rendszert, egy csomó Xenon hajó jött, egy ismeretlen kapun át, és szegény titánt leamortizálták. azóta senki sem mert belépni a rendszerbe. Ez a rejtett kapu ugyi a nyugati, ami egy unknown xenon sektorba vezet. Itt viszont vége a dalnak, mert egy törött kapu állja el az utat. ilyen kapuból a legjobb tudomásom szerint ezen kívűl még 3 van, beleértve a Brannen's Triunph-ban levő EarthGate-t is. Kérdés: ki és miért semmisítette meg a kapukat? Az EarthGate okés, az le van írva. Ja és mégis hogyan semmisítették meg? én még a törött kapunak is csak a pajzsát tudom levenni, a burkolatból már egy grammot se vesz le. Folytatni lehetne pl a játék fősztoriját úgy, hogy pl a tudósok kifejlesztettek egy hajóosztályt, amivel képesek megjavítani a törött kapukat. A Xenonoknak asszem volt egy ilyen M0-ás szupershipje, amit ugye az XBF végén kellett megsemmisíteni, de még az XTensionban is benne volt, a BlackHoleSun feletti Xenon sektorban volt, a shipyard mellett. Most miért nincs meg ez az M0-os hajó?

Más:

Ugyi onnan lehet tudni, hogy egy szektorból vezet e kapu a másikba, hogy a szektortérképen a szektort szimbolizáló négyzetből pici vonalkák mutatnak az adott irányba.

Nyílván nektek is feltűnt, hogy ez nem minden esetben igaz van egy két kapu, amit így nem lehet beazonosítani.

Ezek a kapuk a következők:

Fejből nem megy el kell indítani a gamét.

Family Whi (E) : (W) Shareholder's Fortune
    Interworld (S) : (E) Sacred Relic
    Priest Refuge (W) : (E) Barren Shores

Én ezeket a "rejtett" kapukat találtam. Találtatok máshol is ilyen kapukat, pl patchenként elrejthetnének néhányat, csak hogy a jónép keresgélhessen új szektorok után.

Vajon ki lőhette szét a kapukat, miért, és főként hogyan?

Ezért szeretem ezt a játékot. Mindíg lehet új ötleteket belerakni, így elvileg a főstorilinét is símán tovább lehetne gombolyítani.

Reméljük az egosoftos fiúk nem vakarják a ... fejüket munka helyett!!!