X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, igazad van, M2-t akartam irni. M1-esem meg nincs.
Oké igaz, lehet találni kihívást M1 számára is, ez pozitív. A fõ cselekményszál amúgy kényelmesen végigvihetõ egy Novával is már.

Valen
vagy egy M2-ben

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Ize... Ez nem teljesen igaz

Latogass meg 1szektort azok kozul amiket a
#1826 hozzaszolasomban irtam. Ott az M1-es
hajoban is csak ugy eled tul ha elkerulod a
Khaak rombolokat. Novaban meg van kb. 3 perced
utana szetraketazzak az agyad (folyamatosan
mondja "incoming").

Szval a Nova 1 kivalo hajo, de 1 M1-esben igazan
biztonsagban erezheted magad majdnem barmitol
Valen
tud vki privben küldeni alábbi fajta, RAR tömörített, ftp-s letöltési helyet az X2-höz ????

X2.The.Threat.CD1.Clone-Cyclone

BaLeeX
GameCopyWorld-ön kint lesz úgyis ha lesz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Valen
Az M1, M2 és TL class hajók belseje sajnos ugyanúgy néu ki.

K.András
"Arra figyelni kell, hogy kell neki a francium script library pack, de abból ne másolj fel mindent, mert vannak benne játék módosító dolgok is. Elég, ha a lib-el kezdõdõket másolod ki a franciumból, az init-eket semmiképp."

Lehet nem raktad fel ezt a francium script library packot???
Cracket pedig én nem láttam 1.2-höz.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Mondjuk jobban szeretem magam apritani a jonépet szal,ez nem a legjobb megoldás számomra.Bár az tény hogy ez egy csatahajo tehát nem számitottam olyan irányitásra mint az m6-nál...M1-es hajoknak más a belsejük???Meg nem lehet lekapcsolni a jobb also sarokban lévö térképet(?), mert a csatahajoban müxik az a radar ami az asztalon van.

Srácok! A rakéták hatótávolsága le van valahol írva?
Valen
S-C, itt set all turets of ..... és kész.

Valen
Én pl. beállítottam, hogy a turettek automatán tüzeljenek minden ellenségre, megáltam a tömeg közepében, s vártam 😊

Állomásnál megállok 3-4 km között, és várok 😊

K.András
Kérdésem viszont volna nekem is,hogyan érdemes csatahajoval küzdeni???Odamegyek és váltogatom a turret állásokat vagy meglehet oldani hogy automatán váltsa helyettem mindig abba a turret-be téve ahonnan látom a kijelölt ellenséget???

K.András
#1803 itt irta Hork melyiket érdemes használni...

Valen
Zombye > Nyugodj meg, ugyanugy jönnek, mint az X-Tensionban 😊

"De, de miért kérded? 😊"

Csak azért, mert anno az X-Tensionban, ha kiírtottam egy Xenon szektort, akkor a BlackHole Sun feletti Xenon szektorból (ahol volt anno egy xenon shipyard), mindíg pótolták a lelõtt rombolókat, meg egyéb hajókat. Így hiába tettem biztonságossá egy kereskedelmi útvonalat, mindíg visszatermelõdtek a hajók. Bár most mint ha nem láttam volna Xenon Shipyardot abban az ominózus szektorban.
Valen

Valen
én még nem találkoztam vele, de ami késik nem múlik.

Ja egyébként a lentebbi belinkelt térképen megtalálható a

GETSU FUNE nevezetû szektor, ahol mindent egyhejen meg lehet kapni 😊

Valen
Sõt akkora népvádorlás lesz a kiírtott Xenon rendszerbe más Xenon rendszerekbõl, hogy csak úgy nézle majd mint .... . ...... 😊

A jó öreg Xperimental shuttle-val lehet vajon röpködni a játék során?

Emlékszem, X-Tensionban megkaptam egy küldetésre amikor a perenid Perseus prototipusát megfújták a kalózok, és vissza kellett tõlük szerezni.

Valen
De, de miért kérded? 😊

Helló mindenkinek!

Ha kipucolok egy Xenon szektort nem "termelõdnek" újra?
Valen
pár kép pluszban felkerült IDE

Valen
Azért az az M2 jó jön egy két Xenon szektor kipusztításánál 😊

Az argon fab argon kaját eszik, igen. Én ilyet pakolok minden nem-Argon rendszebe, és akkor nem kell feltétlenül szarozni a beállításnál az árakkal/konkurrencia legyilkolásával, mert viszem az Argon kajagyárakat is, és azt csak tõlem vehet(ek) ott.

Az a vicc, hogy a Nova még messze nem 'heavy fighter', az M3 egy erõs közepes hajóosztály. Mégis nagy ugrás, talán a legnagyobb az M5/M4-es szenvedés után.

Egy M2-es sokszor ilyen erõs, de arra gyakorlatilag nincs is szükség már a játékban. Az M6-os hajóosztály se piskóta, az a következõ lépcsõfok a Nova után 😊

Romeo vagy?

Most meg én kezdtem fagyni, illetve desktopra kidobódni. Te csináltál más változtatást a gép kitisztításán kívül? Téged az 1.1-es is kidobott? Nekem még mindig az 1.1-es, 1.2-es hibrid van fenn.
BaLeeX
Mazsolázzál.

Mindegyiknek van elõnye és hátránya is.
Viszont ebben a hajóosztályban csak a Novának van back turretje ami azért nagy elõny szerintem. Igaz még nem volt ilyen hajóm szerintem még gyûjthetek rá 1-2 napig.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

A Kingdom Endben lévõ shipyardon nincs Crystal Fab. Kérdés: ha viszek oda egyet mondjuk az argon rendszerbõl, akkor abba milyen kaját kell vinni? Cahoonát vagy BoFu-t? Viszem a munkásokat is a gyárral, vagy toborozhatok majd helyben is? :-)))
Na végre egy jó hír! Hogy van használható "very heavy fighter" is a játékban. Egy csomó X-wing, Wing Commander és a jó ég tudja mi után nagyon kiábrándító volt ez az M5-ös discoverer. Akkor gyûjtöm a lóvét. Egyébként a Nova a legjobb M3-as hajó? Mintha láttam volna a táblázatban gyorsabbat is nála. Talán a spliteknél.
A back turret tüzel bizony, én fõleg missile defence-re állítva használom gire lézerrel. Az Ion Disruptor meg az egyik legtáposabb fegyver a PSG-k mellett, szempillantás alatt lenyomja akár egy bázis pajzsát is, és még célozni se kell vele. Kicsit túl táp is szerintem...

Amúgy a PSG-ket kicsit visszafogták az 1.2-es peccsben, de még így is brutális.

2 milláért már fel is van fegyverzve(2db béta-hept)+pajzsok(3db 25 mw), csak tuningra kell még költeni
Balee, a Nova az egyik legjobb hajó, szinte bármit el lehet pusztítani már vele, Ion Disruptor+bhept kombóval. Nekimész egy kalózbázisnak egyes-egyedül, és le tudod irtani az összes kizúduló hajót (csomó M3, M4 és M5 kalóz) utána meg a bázist is. Teljes nagy khaak fürt sem akadály, bár annál azért már vigyázni kell néha 😊 Szóval ez már komoly hajó, igen könnyû vele hajókat capture-lni is, én szinte mindig a Novában vagyok, a nagyobb hajókat körülményesebb kezelni.

BaLeeX
Szerintetek érdemes megvenni egy Argon Nova hajót és fullra felfegyverezni? Azzal már azért lehet pusztítani, nem olyan nagyságrend, mint a Buster vagy a Discoverer, ugye?
Jó két milla a hajó és a felvegyverzése sem lehet olcsó.

Viszont ~1 millával drágább, mint a hasonló kaliberû más hajók viszont van rajt back turret. Azért gondolom talán megéri. Back turret tüzel magától hátrafelé ha mögöttem vannak vagy kell valami ahhoz is pluszban?

Hogy a francba kell ezt az ore extractor-t használni?
BaLeeX
Ok, jó ötlet.
Mennyit kóstál egy ilyen 3x25-ös (ha jól tudom ez a max) pajzzsal? Mert akkor lehet, hogy veszek egy ilyet és a jumpdrive scripttel meg lehet oldani, hogy mondjuk környezõ 2-3 szektorból hozzon olcsón kristályt az SPP-mbe? Mert most sokszor az a gondom, hogy már rég eladták az EC-t a két hajóm és csak állnak bennt a hajók, mivel a helyi Crystal Fab ki van fogyva vagy az ára nem akar lemenni 1800 alá és ha elmegy érte a környezõ szektorokba akkor az sok idõ meg még meg is támadják néha.

BaLeeX
Kingdom's Endben elég gyakoriak.
Amikor szállíttattam a gyáramat oda és fedeztem fel a szektrot vagy 3x találkoztam vele. Könnyû megismerni azt a hülye hangot amit adnak. Egyszer neki is repültem, el is baszódott pár cuccom úgyhogy tölthettem vissza az állást.

Valen
mégegyszer UFO képek

ITT

NEM KAMU, NEM CSÍT

Saját magam fotóztam õket (nagy nehezen) 😊

Valen
Na elkezdtem megvenni MINDEN Hajóból 1 db-t, A komplett Split flotta már megvan, meg a Boron Kapital Shipek, meg a Paranid Kapital Shipek, meg egy két transzporter+vadász.

Hát az biztos hogy sokba fog kerülni, de legalább fogok tudni egy szép "családi" fotót csinálni róluk .)

JOHIREK

Sikerult megszereznem a titkos szektor koordinatakat a
BBS -rol, 350 000 CR-be kerult. Es lass csodat, ezek a
szektorok NEM a map szelen talalhato eldugott szektorok,
hanem kulonleges jump-kent epulnek be a jumpdrive
konzolba, hasonloan mint az az 1 szektor ami a kozepso
kuldiben van (AP hammer black box).

SZOVAL 5 darab total ismeretlen szektor a preri kozepen.

A felderites meg folyamatban van, mert mindig elhalalozok
ott. Kicsit veszelyes terulet.

Kepeket felraktam a SPACEGAMES oldalra. Ez egy X2-nek
dedikalt magyar oldal.

http://free.srv.hu/s/p/spacegames/
De milyen jó érzés átpakolni a sok pénzt!

Valen
kipróbáltam a jumpdrive scriptet, s király, végre nem kell átszálni ide oda, ahoz hogy elküld a hajód a galaxis tulfelébe 😊

K.András
Mondjuk igy külön hajoknak nem érdemes védelmet biztositani.
Inkább ha van pénzed vegyél Paranid hermest az gyors(nem is érik utol) nagy pajzs és viszonylag türhetö raktér.

K.András
Szerintem sem számithat csitnek ugyanazon okok miatt amit felsoroltál
1.pénzbe kerül az energia miatt
2.ugyanugy meg kell rá venni ami szintén nem ingyen van...

Valen
254=25

Valen
Igen, bármelyikre tudsz venni 1, 5, 25 MW-os shildet, de a 254 MW-os csak M3, Mercury és Express oszályokra megy fel

Valen
tipusok

S - 3x1 MW -os pajzs
M - 3x5 MW -os pajzs
L - 3x25 MW -os pajzs

BaLeeX
Mondjatok nekem olyan scripteket amit érdemes használni.
Ha én kiadom pár hajónak, hogy védjenek egy kereskedõhajót akkor védik normálisan? Mert visszaolvava azt hiszem láttam olyat, hogy valakinek ezzel volt gondja.
Mert Kingdom's Endbe raktam SPP-t és 0 jump-al kereskedek, az elején 1 volt a jumpok száma és már az elsõ pár körben az egyik hjóm 69-es hullal jött vissza azaz valahol meglövöldözték. Ez meg 1mw-os pajzsokkal nem túl egészséges.

Ja mégegy, a shipjardokon általában minden hajóból 3fajta van. Ezek csak felszereltségben különböznek? Azaz ha én megveszem a legolcsóbbat arra is tudok majd 25 vagy 75-ös pajzsot rakni az 1-es helyett ha lesz rá pénz vagy arra már nem is lehet?

Valen
NEm, mert csak kihasználja azt, ami egyébként a hajódon csak a hejet foglalná 😊

Még nem próbáltam, azon gondolkodtam, ez csítnek számít-e vagy sem 😊 Egyre inkább azon vagyok, hogy nem - fõleg, mióta megpendítették a Trade Mk3-nál, hogy a jövõben az is fog majd jumpdriveot használni. Meghát ugyanúgy kell jumpdrive és energy cell a hajókra, végülis miért ne. Legközelebb ha nekiülök játszani, felteszem a scriptet.