Engem viszont nagyon felhúzott a játék tegnap.
Eddig volt kb. 8 gyáram és ha SETA-ztam akkor ha 1 óra alatt voltam akkor szinte sosem lőtték le egy hajómat sem. Két balhésabb szektorban volt egy-egy M6-os.
Aztán két napja nagy építkezésbe kezdtem és építettem plusz 7 gyárat a Kingdom's Endbe végre tegnap sikerült is belőni, hogy semmiből ne legyen hiány erre nem tudtam még 15 percet sem SETA-zni úgy, hogy le ne szedték volna hajómat, természetesen általában a 3x25MW-os Hermeseimet lőtték le, ami kb. 700 000kredit/db...
Még a Kindom's Endbe is támadták a hajókat ahol eddig nagyon ellenséget sem láttam, a végén vihettem oda az egyik M6-ost de még így is szedték le hajómat.
Mi a faszért nem engedik kicsit meggazdagodni az embert? Szerintem a kézpénzem most sincs sokkal több, mint 10 milla a hajó amit venni szeretnék meg felszerelésekkel kb. 80-100...
Azt még megértem, hogy korlátozták a SETA-t, hogy 1 óra után csökken a rang és lelövik a hajóidat, de 15 perc után??? Természetesen ha játszok és éppen kereskedek vagy repkedek össze-vissza akkor még egyszer sem támadták meg hajómat csak ha otthagyom SETA-val.