• BaLeeX
    Na, X2 guruk figyelem, bonyolult kérdés következik.

Ha én egy SPP-nél felteszem az árat 20-ra akkor gondolom a saját gyáraim is annyiért vásárolnak tőle, de hogyan oldom meg, hogy az idegeneknek ennyiért adja a sajátaim meg vihesség 16ért vagy ingyen? Van ugye, hogy be lehet állítani, hogy másokkal ne kereskedjen. Ekkor viszont gondolom alapanyagokat sem vesz másoktól vagy azt igen?
    Mert tegnap vittem a Kingdom's Endbe egy Soyfarmot, két Soyery-t és két SPP-t (egy SPP már volt). Azt akarnám megoldani, hogy a többi gyáram alapanyaghoz jusson olcsón és gyorsan, de ha leviszem az árat akkor minden jött-ment elviszi az EC-t. Szóval azt kellene megoldani ha lehet, hogy csak az én gyáraimba szállítsák a cuccot és más ne tudja megvenni, viszont alapanyagot vehessen mástól is.
    Na aki megértette a kérdést annak gratulálok, aki meg válaszolni is tud annak diploma kapásból. :)

Tipp: tényleg vigyetek Boron szektorba Soyerit (Soja Husk-ot csinál) és Soyfarmot (Soya Beans-et csinál, a Soja Husk alapanyaga) mert én is vittem két gyárat és maxra nyomtam az eladási árát, eladó hajót nem is vettem mellé és tényleg viszik, mint a cukrot.