• Zombye
    "Azért szurtad el mert nem használtál jumpdrive-ot :)))
    1 mizura majdnem 3 perc."

Ez így ebben a formában nem igaz. Természetesen, én az efféle fuvarmunkákat úgy intézem, hogy jumpedrive-os centaurban egy fullos Pegasus, gyárból ki, centaurba be, centaurral elugrik a kívát szektorba, centaurból ki, gyárba be. Csak az volt a baj, hogy kénytelen voltam elmenni a hajógyárba megjavítani a pegasusomat, mert félig volt már csak burkolata, és csak 545-el ment. valsz ezért futottam ki az időből. De hogy hogyan is vesztettem el a burkolat felét az egy más történet, nem is akármilyen. Brennan's Triunph-ban van egz SPP Alpha, ide kellett vinni a pac'kot, bedokkolok, és amikor épp dokkolnék kifelé, kegyetlenül el kezd remegni a kép, és nekimegyek a nagy semminek. Pár mp után a pegazusom megadja magát sorsának és felrobbant. Végül úgy sikerült kijutnom, hogy DC-vel még az előtt sikerült gyorsan visszadokkolnom, mielőtt megpusztultam volna, de a burkolatom sajna így is megsínylette.

Nálatok volt már ilyen rejtéjes ütközési effektus? Először arra tippeltem, hogy épp valaki dokkolni akar, de nem.
    Valsz valami bug lehetett.

Na, most megyek, oszt fuvarozgatok egy keveset.