Zombye#2661
"Azért szurtad el mert nem használtál jumpdrive-ot :)))
1 mizura majdnem 3 perc."
Ez így ebben a formában nem igaz. Természetesen, én az efféle fuvarmunkákat úgy intézem, hogy jumpedrive-os centaurban egy fullos Pegasus, gyárból ki, centaurba be, centaurral elugrik a kívát szektorba, centaurból ki, gyárba be. Csak az volt a baj, hogy kénytelen voltam elmenni a hajógyárba megjavítani a pegasusomat, mert félig volt már csak burkolata, és csak 545-el ment. valsz ezért futottam ki az időből. De hogy hogyan is vesztettem el a burkolat felét az egy más történet, nem is akármilyen. Brennan's Triunph-ban van egz SPP Alpha, ide kellett vinni a pac'kot, bedokkolok, és amikor épp dokkolnék kifelé, kegyetlenül el kezd remegni a kép, és nekimegyek a nagy semminek. Pár mp után a pegazusom megadja magát sorsának és felrobbant. Végül úgy sikerült kijutnom, hogy DC-vel még az előtt sikerült gyorsan visszadokkolnom, mielőtt megpusztultam volna, de a burkolatom sajna így is megsínylette.
Nálatok volt már ilyen rejtéjes ütközési effektus? Először arra tippeltem, hogy épp valaki dokkolni akar, de nem.
Valsz valami bug lehetett.