6542
-
Zombye #2661 "Azért szurtad el mert nem használtál jumpdrive-ot :)))
1 mizura majdnem 3 perc."
Ez így ebben a formában nem igaz. Természetesen, én az efféle fuvarmunkákat úgy intézem, hogy jumpedrive-os centaurban egy fullos Pegasus, gyárból ki, centaurba be, centaurral elugrik a kívát szektorba, centaurból ki, gyárba be. Csak az volt a baj, hogy kénytelen voltam elmenni a hajógyárba megjavítani a pegasusomat, mert félig volt már csak burkolata, és csak 545-el ment. valsz ezért futottam ki az időből. De hogy hogyan is vesztettem el a burkolat felét az egy más történet, nem is akármilyen. Brennan's Triunph-ban van egz SPP Alpha, ide kellett vinni a pac'kot, bedokkolok, és amikor épp dokkolnék kifelé, kegyetlenül el kezd remegni a kép, és nekimegyek a nagy semminek. Pár mp után a pegazusom megadja magát sorsának és felrobbant. Végül úgy sikerült kijutnom, hogy DC-vel még az előtt sikerült gyorsan visszadokkolnom, mielőtt megpusztultam volna, de a burkolatom sajna így is megsínylette.
Nálatok volt már ilyen rejtéjes ütközési effektus? Először arra tippeltem, hogy épp valaki dokkolni akar, de nem.
Valsz valami bug lehetett.
Na, most megyek, oszt fuvarozgatok egy keveset. -
Zombye #2660 "indulj el északkeleti irányba,"
Természetesen észak-nyugatot akartam írni!!!
Bocsi.
-
Zombye #2659 Depths Of Silence-be vezető kapu nagyon szokatlan helyen van. Ez ugye egy nyugati kapu, a szektorb axak egy keleti kapun át lehet bejutni, és most jön a csavar. Nem pont a keleti kapuval van szemben a Depths Of Silence-be vezető nyugati kapu, hanem kb 45 fokkal elforgatva, magyarán a szektor északnyugati részén. De észre lehet venni, indulj el északkeleti irányba, és nézd a hajókat, amik oda mennek, és kövesd őket. Előbb utóbb a kapu is meglessz. -
#2658 Kösz a rengeteg választ, nekiesek megint. -
Arden #2657 az aszteroida szkener-script nekem is kéne javascript:put('beka2')
-
Arden #2656 Itt 1 link
X2EconomyModel
középáron van kiszámolva minden
-
#2655 Na szóval:
Tud valaki aszteroida szkennelő szkriptet ???, mert unalmas kézzel végigszkennelni egy Ore Belt tipusú szektort :)))
1. Minden Unknown Sektorba vezető kapu a középpontól 100-150 km-re, általában aszteroida takarásában van.
2. lásd Arden írása
3. Minden olyan sektorba, ahol - valmint a szomszédos szektorokban - kevés 1 vagy 0 db SPP van kell tenni egy SPP-t.
a Wasteland melletti unknown sektorban van egy 102-es Ore Aszteroida, én oda tettem egy SPP-t (3 hermessel) + Ore minet (3 hermes + 1 Split Caiman). Alapszabály, hogy olyan gyárat kell tenni olyan sektorba, amiből a környéken hiány van (ha nincs hiány, akkor csinálni kell :))
4.lásd Arden írása
5. ezt ki lehet játszani. (minden illegális cuccnál). Az a lényeg, hogy az illegális cuccost egy szállító hajóba teszed, azt meg bedokkoltatod egy TL / M1 hajóba. ekkor ha leszkennelik az M1 / TL hajót, nem találják meg a cuccost :)) (nekem legalábbis). Így szoktam tradelni Whisky-vel, Speceweed-el, Slave-vel :)), meg egy két aprósággal :)) -
kisviku #2654 Asszem én (is) írtam erről.
Én felhúztam vagy három-négy Soyery-t (Paranid élelmiszergyár) Boron szektorban.Mivel a Soja Husk itt nagyon nagy hiány ezért úgy viszik, mint a cukrot.Kezdetben persze csak egy volt, hogy kipróbáljam beválik-e.Az egyedüli probléma vele, hogy a Soja Beans-t (ami az egyik alapanyaga) azt Paranid szektorból kell hozni folyamatosan, az pedig elég messze van.
Viszont gyorsan összejön nagyon sok pénz, és javasolt egy Soyfarm odacipelése is, mivel így már rohangálni sem kell a Paranid alapanyagért, ott helyben előállítja...
-
Arden #2653 1 ott vannak, csak messze és el van dugva felhő vagy aszteroida mögé. Néz körbe.
2 A The Vault kapuja pont 1 aszteroida mögött van, Depths Of Silence-é pedig ha jól emlékszem kb 160 kmre a központtól
3 gyors pénz szvsz a Power Plant a többi karcsi hozzá képest,
csak azért csinálok mást is, hogy felverjem az energia árát,mert én olcsón veszem mástól, így én 22-ért szállítom 3 hajóval
4 a spliteknél nem tiltott, csak a többinél, ott másodlagos áru
5 szkennelnek, és felszólitanak hogy dobd el a cuccost, ha nem akkor megtámad -
#2652 4.: Spliteknél. -
#2651 Na, vettem egy Pegasust és kb. 1,5 óra alatt végirepültem vele az egész univerzumot, most pár kérdés ömlesztve.
1. Azon nem csodálkoztam, higy a térképen jelölt Unknown szektorokat nem találtam, mert azt itt olvastam, hogy a BBS-en ajánlotta fel valaki megvételre, meg is örültem amikor egy paranid renszerben megláttam de nem adta el nekem az infót... Csak paranid rendszerben lehet hozzájutni, azaz a paranidokkal kell jóban lenni vagy random a dolog?
2. Két érdekes dolgot vettem még észre, a The Vault (Teladi szektor Észak Kelet) és a Depths Of Silence (Boron szektor Dél Nyugat) szektorba nem vezetett kapu azaz nem tudtam odaugrani, pedig a térkép is jelöli amit le lehetett tölteni linkről (az a szines) és az Universe Map-on is ott van a vonal, hogy arra van szektor, csak Jumpgate nincs!?
3. Visszaolvastam de nem találtam azt az ötletet, amit valaki javasolt gyors pénzszerzésre, állítólag valamijen kajagyárat(?) kell valahol felhúzni és akkora rá a kereslet, hogy eladó hajó nélkül max áron is mindig üres a készlet annyira viszik. Aki tudja hol volt ez az írás vagy melyik szektorba mit kell építeni az plz. írja le újra.
4. Írtátok, hogy van valami űrlégy begyűjtő szerkentyű, ezt hol lehet kapni és hol veszik meg az árut?
5. Ez utóbbi tiltott, ha ezt vagy bármilyen tiltott dolgot fuvarozok és leszkennelnek akkor mi van? Megtámadnak? -
Arden #2650 valaki ért ezekhez a scriptekhez?
tök jó lenne 1 kalóz-shipyard ahol venni lehetne különböző dolgokat, pl: khaak lézert 5milláérta hajódra új fegyver tipust pl a novára bhept helyett ghept (1milla a hely + a fegyver), vagy még nagyobb raktér.
meg az igazi az lenne hogy Te tervezheted meg a hajódat,minden részletét(sebesség, fordulékonyság, raktér, fegyverek, pajzsok, stb) természetessen jó sok pénzért.
-
#2649 m=n
Megnéztem és se Rhy's Desire-ben, se Family Rhy-ban nincs Nvidium aszteroida :(((
Viszont vannak egész jó Silicium aszteroidák (54-65 körüliek) (végigszkenneltem az egészet :)) -
#2648 FRISSÍTVE A LIMKEM :)) -
Arden #2647 ennél a listánál már van újabb, a commander's-en
the commander's space station
a lista meg itt
lista
-
#2646 na fentvan itt>
oldalam - X2 lista -
#2645 kösz 1 perc és kint lesz -
#2644 elment... -
#2643 küld el ide ([email protected]), én kirakom majd IDE -
#2642 tömörítve 42KB -
#2641 feltehetem ay oldalamra, mekkora mérete van ?
-
#2640 A mobil Drill.Sys.t úgy tudod használni, hogy közel mész egy aszteroidához belelösz párat mire az szétrobban apró darabokra, amit az orecollectorral be tudsz gyüjteni...úgy mintha egy objectet venél fel... -
#2639 Skacok!
Van egy excel fájlom, amiben minden le van írva, hogy mit hol lehet kapni, hajók, fegyverek adatai...stb.
Sajna nem tudom belinkelni, de ha valaki tudja annak elküldöm szivesen... -
#2638 ha jól emlékszem akkor a Paranidoknál vagy a Boron-oknál lehet kapni (nézz végig minden shipjarod, nem tart sokáig (, bill. előhozod a térképet és ott végigtudod nézni a sekotorokat))
Azt majd megnézzük, ugyanis az argon Bbs -en láttam egy ranglistát a leggazdagabbakról és a legutolsó helyen állónak 5 billió körül volt a magántőkéje :)) -
K.András #2637 Gyerekek hol lehet kapni 125 MW-s pajzsárat???Akarnék venni egyet és nem találom melyik fajnál lehet kapni,argonokat végignéztem mert van egy gyár ringo moon-ban ami meatsteak cahoonával megy gondoltam hogy ha argon primary food-ot zabál akkor argonoknál lehet kapni,de egyik argon szektorban sincsen :)))
Egyébként nagyon megszaladtam,van már 50 gyáram és döl a lé,ezért is gondoltam hogy most jöjjenek a komolyabb gyárak.4 szektorban van ez az 50 gyár 4 centaur vigyáz rá, és meg sem kottyan a játéknak,asszem még egy 100-200-at felhuzok és én leszek az egyik leggazdagabb a világürben :))) -
#2636 de hagyjál nekem is :) -
#2635 a kalózoknál tudom hogy el lehet adni darabját 10k fölötti áron :)) -
K.András #2634 Drága ez az nvidium vagy minek akarod bányászni???Ha drága akkor már megyek én is :) -
#2633 azon hogy szarrá löttek nem csodálkozom :)), de azon, igen, hogy nem tudtam bányászni azalatt az idő alat :((
Na majd megnézem azt az Nvidium bányát :)), ha lehet kapni, veszek egy tucatot :)) -
K.András #2632 Nvidiumot akarsz bányászni???Rhy's desire,vagy family rhy-ben van nvidium aszteroida ,azért tudom mert tegnap leirtottam ezt a két szektort és kinyirtam egy nvidium bányát,ezek split szektorok. -
#2631 2db Khaak M1 + M3-ak? És csodálkozol hogy sz@rrá lőttek? :))) -
#2630 Hát megpróbáltam egy Teladi Albatross-al a Khaak sektorban Nvidiumot bányászni.
Nem sikerült :((
az egy dolog, hogy a kiszemelt aszteroidához nemtudok közelebb menni mint 5 km :((, ero hiába lövöm, nem történik semmi.
de mikor már a 3 BPSG + 3 APSG sem bírta leszedni a két db Khaak M1-et megy Khaak M3-akat, meg a többit, s mielött elugorhattam volna, a 6 db 125 Mw-os shieldemet úgy szeddték le, mint én a Pirat Orinococat az M2-esemmmel :(((
Majd újra megpróbálom, egy másik szektroban :)) -
K.András #2629 Azért szurtad el mert nem használtál jumpdrive-ot :)))
1 mizura majdnem 3 perc. -
Zombye #2628 Basszus! Mekkora madarat fogtam! Egy perenid pacákot kellet ide-oda hurcibálni, kb 1 óra alatt 2.5 milát gomboltam le róla. De dégül utthagyott, mert nem tudtam 1 mizura alatt elszállítani vagy 6 szektorral arrébb. -
K.András #2627 Ebben a játékban a történet meg feladatok szart sem érnek szvsz.Számomra ez a játék nem a történet miatt jo,olyan lehetöségek vannak benne ami nagyon hosszu idöre játszhatová teszi,egy pillanat alatt el lehet bukni 70-80 millát, elég ha elvesztesz egy hajot,márpedig ha nem töltesz vissza akkor lesz rá példa nem egyszer... -
#2626 Na, a nagy bizbasz is meghalt.
Hát nem volt túl kiadós a story line, volt vagy max 6-8 küldetés. :) De a poén az, hogy még rengeteg felfedezni valóm van (Split szektorban még nem is voltam!) és a cél egy M2-es hajó, van hozz kemény 12 millám szóval asszem előbb inkább még pár gyárba fektetek be. -
#2625 a nagy bizbasz hátulján jeöl Unknown Objekt-eket az első nav neacon után. na azokat kell kilőni :)) -
#2624 Na mégsem megy a dolog.
Megjelennek a kis sugaras bizbaszok, odamegyek Nav beaconhoz novával, mellélő a hajó. Majd vissza a Centaurba és lövöm a nagy hajót. Rájöttem, hogy a seggét kell lőni akkor lemegy a pajzsa, na le is megy de semmi nem történik, mint ahogy a lézersugarat lövöldöző bizbaszok sem robbannak fel ha lemennek 0-ra.
Na most ilyenkor mi van? -
K.András #2623 Nekik egyenlöre el kell ezt néznem, ugyanis az ö szállitojukra(hermes) épitem a gazdaságom :))
Jo lenne épithetnék én is bázist,gyárthatnék hajokat...Majd lassan kiprobálom ezt a scriptet amivel állitolag lehet épiteni ilyeneket,csak félek elbasz valamit... -
#2622 és a Paranid gyorshajtás elleni törvény, azis vért kíván