• BaLeeX
    Na, vettem egy Pegasust és kb. 1,5 óra alatt végirepültem vele az egész univerzumot, most pár kérdés ömlesztve.

1. Azon nem csodálkoztam, higy a térképen jelölt Unknown szektorokat nem találtam, mert azt itt olvastam, hogy a BBS-en ajánlotta fel valaki megvételre, meg is örültem amikor egy paranid renszerben megláttam de nem adta el nekem az infót... Csak paranid rendszerben lehet hozzájutni, azaz a paranidokkal kell jóban lenni vagy random a dolog?
    2. Két érdekes dolgot vettem még észre, a The Vault (Teladi szektor Észak Kelet) és a Depths Of Silence (Boron szektor Dél Nyugat) szektorba nem vezetett kapu azaz nem tudtam odaugrani, pedig a térkép is jelöli amit le lehetett tölteni linkről (az a szines) és az Universe Map-on is ott van a vonal, hogy arra van szektor, csak Jumpgate nincs!?
    3. Visszaolvastam de nem találtam azt az ötletet, amit valaki javasolt gyors pénzszerzésre, állítólag valamijen kajagyárat(?) kell valahol felhúzni és akkora rá a kereslet, hogy eladó hajó nélkül max áron is mindig üres a készlet annyira viszik. Aki tudja hol volt ez az írás vagy melyik szektorba mit kell építeni az plz. írja le újra.
    4. Írtátok, hogy van valami űrlégy begyűjtő szerkentyű, ezt hol lehet kapni és hol veszik meg az árut?
    5. Ez utóbbi tiltott, ha ezt vagy bármilyen tiltott dolgot fuvarozok és leszkennelnek akkor mi van? Megtámadnak?