-
Zombye #2566 Utólért az 1.0 belassulási szindróma, így fájó szívvel bár, de előről kell kezdenem. Ill már el is kezdtem. A boranokat (Mi Tan és csapata) "leszállításra került", hajóról cuccok eladva, most veszek egy spp-t argan prime-ban, és elvitetem kingdom ends-be. aztán megyek személytranszportra.
Nem is olyan rossz ez a personaltransportation. Bár a vége felé már csinál érdekességeket. még az előző játékomnál volt olyan, hogy egy perenid ürgét nagyon sokáig szállítgattam ide-oda, (pegasussal gyárba be, megvár, ha másik szektorban van a cél, Hidrába beugrás, jumpdrive, hidrából kiugrás a pegasussal, és célállomásra dokkolás. Ez roppant hatékonynak bizonyult, de ugyi egyre kevesebb idő van egy adott célállomás elérésére. Így egy kicsit irreális dologgal ért véget az adott személy szállítása. "1 mizura alatt juttass el x szektor y állomására. accept? ENTER. azonnal incoming message, amiben az ürge felháborodottságának hangot adva kijelenti, hogy ő egy gyors hajót akart de én egy szerencsétlenkedő balfék vagyok, így nem transzportíroztatja magát tovább velem. Szóval ez nem túl értemes megoldás, akkor már inkább legyen olyan, hogy kicsit több időt ad, de egy jóval távolabbi szektorba akar eljutni. Vagy modja azt, hogy köszöni az eddigi szolgálataimat, de jelenleg nincs több kézbesítenivalója, de ha lessz akkor "távrecseg", Ja, és azt is mondhatná, hogy a haverjai figyelmébe is ajánlani fog stb. stb.
Egyébként az utolsó küldetésnél hullot ki a hajam, ezért is kellett újrakezdeni mert nagyon szaggatott. Egyszerűen képtelenség volt precíz manővereket végrehajtani, márpedig az egész küldetés gyakorlatilag a precíz manőverezésről szól. Azt a részt még megcsináltam, hogy
SPOILER ON!
pozíciót elfoglalni, hátha ki tudja Ben bácsi transzportálni apucit, de ugye ez nem sikerül. Ezek után ugye az UNKNOWN OBJECTEKET kéne szétlőni, amik az anyahajó oldalán folyamatos forgásban vannak.
SPOILER OFF!
Na itt berosáltam, a hajamat téptem, kettéharaptam a billentyűzetet stb. stb.
Így most ismét Harmles, meg Argan Neutral Trader lettem, nem Heroe of the federation de nem is olyan elviselhetetlen.
Basszus ez egy kicsit sok lett!
Elnézést!!!