X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát elõször a gyári 1.2, aztán rá az 1.1-es rzr-ból CSAK az exe...
Van e valakinél olyan probléma ,hogy a Sector térképen vannak olyan pontok, hogy a térkép kaput jelöl rajta de ha hajóval valójában megprobálsz atmenni rajta nem találod meg. Ez valami Bug vagy csak nálam van ilyen? Kicsit kevésnek tartottam a rendszerek számát és probáltam mindet feltérképezni. Több helyen találkoztam ilyen hibával. Egyébként 2x annyi rendszer van mint az X-Tension-ban.
Felraktam az 1.2-õt legalábbis részben...

Azaz:

Felraktam, és nem indult el. Ekkor gondoltam egyet, és az 1.1-es rzr pecsbõl felnyomtam CSAK az exét... Nem tudom, hogy elcs.sztem-e valamit, de egyelõre mûködik...
Valen
Kingdom Endben én nem kaptam, se a Boronoknál.

Boron spec equipt:
Ecliptic projector
Triplex scenner

Paranid:
Docking computer

Teladi:
Best Buy/sell locator

Argon:
Video ench. google
vmi.

Gonar temple:
Teleport
Jumdrive

Split:
Nem tudom, utálnak 😊

Odamész a gatehez, a nacell-t kiválasztod és odamész cca 200 m-re a hajóval, utána kiszász (Shift+E), akkor megint kijelölöd a nacell-t s odamész közel hozzá 30m re, ekkor kapsz egy animot, utánna viszsa a hajóra, át a másik nacell-hez, ott ugyanezt, s utánna irány Antigone Memorial.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Itt simán elfér kettõ is a Gateben, de azért ha nem muszály ne próbáld ki .)

Köszi a választ. De ha nem jártam körbe úgy hogy kiszáltam a hajóból a nashell-t 10x akkor 1x sem. Valamit még mondhatnál róla. Különbel Best Buy/Sell Locatort hza jól emlékszem kapsz a Boron-oknál is Kingdom End Space Equeqment Dock.. M6-ot kapsz az Argon Warf feliratu helyen Argon Centaur.. Különben nem sok mindenre jó az M6. Nem lehet vele be dokkolni sehová csak a shipyard-okra. Ezért szar vele kereskedni. Ráadásul csak mondjuk 1 Discover dockolhat alá. Ha mégis úgy döntessz hogy bevállalod Home Of Light Terracorp HQ-nál vehetsz energia cellát és igy már használható a Jumpdrive..
Valen
Argon Primeban vagy a Shipyardon vagy a Wharf-ban van a ,Centaur ára ha jól emlékszem 7,8 M

Valen
A Ray a legolcsóbb (viszont jó), a Odysseus a leghatékonyabb 😊, a Titan meg felejthetõ (lassú és uaz megy rá mint a Ray-re nagyvonalakban+ kicsi a raktere 😊)

Jó, csak azt nem tudom hol lehet kapni. Nem nekem kell, de szektort õrízni jó lenne, vagy nem?

Egyébként idegenkedem a nagy hajóktól, a Freelancert játszottam multiban. Ehhez akkor már mindenféle modot fel kellett rakni. Vettem egy Omega Destroyert, nem tudtam vele befordulni a kapuknál, volt vagy három kilométer. Nem tudom nekem a repülés szépségét vette el! :-) És hol lehet M6-os hajót kapni? Mert az Argon Prime-beli shipyardnál nem láttam.
Valen
anyáznék rendesen 😊, bár már végigvittem, most tervezem az elsõ részt végigvinni, mert annó csak a Gonar Templeig jutottam (nem értettem, hogy mit kell csinálni 😊)

K.András
Mondjuk én szeretek végigmenni a dolgokon,tehát elöször volt egy novám aztán egy centaur(aztán egy nemesis-t is vettem),mostmeg valszeg egy ray lesz mer az a legocsobb 😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Hát szerintem az 1.1-es save már menni fog faszán 1.2-ön,NAGYON REMÉLEM!!!
Hát vicces lenne ha minden patch után lehetne ujakezdeni a játékot 😊))

Akkor menj nagyon közel ûrruhában ezekhez a nashellekhez. Ha elég közel van jön az átvezetõ anim.
Valen
Bár én sohasem használtam M6 osztályú hajót, mert nem jó az igényeimnek, akkor inkább a Nova vadász, s utánna a Titan/Odysseus/Ray.

Valen
Lisandus : Igen

Valen
M6 class = Centaur,hidra, stb..

Best Buy/Sell locatort meg a Teladiknál : Menelaus Frontiertõl keletre 1 ugrás és ott van equipment dock.

Ha a kapunál kiszálsz a hajóból és már minden aknát szétlõttél, akkor már csak három célt tudsz befogni. Egyszer magát a kaput, ami nem érdekes most. A másik kettõ valami nashell???, na azokat kell nagyon közelrõl megnézni...
Valen
még nem próbáltam ki,de már megvan.

jelenleg 1.1.

egyenlõre örülök, hogy stabilan megy. Amint húzom a procit vagy a mem-t rögtön fagynikezd, ugyhogy jobb a békesség.

És a 1.0 ról 1.1-re konvertált save-jeim is mind hibásak voltak (fagyott, hibázott, bugos volt a gém), ezért kelett elölrõl kezdenem kb 1 hete 😞

Na persze... De hol az ördögde lehet kapni best buy/sell computert? Meg ha magára hagyom a szállítót, akkor tuti szétlövik, mert állandóan egy falka unknón new musical express (NME) kolbászol a rendszerben... Ezért hiába várok arra, hogy vegyenek tõlem, szerintem minden hajót kilõttek már (Ore Belt). És hol lehet M6-os hajót kapni? Nem mintha lenne rá pénzem... Argon Prime-on nem látom, hogy árulnának...
K.András
Tényleg Valen te már az 1.2-vel játszol?

Valen
Nacellehz kb 40-re gyalog

K.András
Akkor igen elöreszaladtál már anyagilag 😊 vagy cheat???
A kapunál meg ki kell szállni a hajobol és oda kell menni a két szélén lévö valamihez (nemtom a nevét) ha jol csinálod bejátszik egy videot aztán a másiknál is...

Valen
kitt= itt

Valen
lsáástok = lássátok

Valen
Jó, csak azért, hogy lsáástok a dolgot, hál istenne kitt a fórumon a elég sok jó ötletet lehet találni, amiket kombinálva, szervezve, koordinálva pik-pak lehet pénzt csinálni. Három nappal ezelött még nekem is csak 2 SPP-m, meg egy Boron Mantam volt, de aztán csak megküzdöttem a sikerért. 😊

Help!! Ma egész nap a Brehnan Triump-os szétlött kapunál de nem találtam semmit.Mit kell csinálni vagy keresni? Szétlöttem az aknákat is! Help, Help, Help. Különben már vannak Gyáraim és 1 Boron Shark-al járok. Gondoltam elkezdem megcsinálni a szorit. Valaki gyorsan írjon ha tud mert már nagyon rá vagyok éhezve hogy történjen valami. Épitésben vagy bármiben szívesen segítek. Köszi.....
K.András
Mindenki igy csinálja,helyreteszi a dolgokat aztán SÉTA 😊

Valen
mielött bárki megkérdi hogy sikerült ennyire gyorsan, annak elárulom, hogy a gép 3 napig ment éjjel nappal. Egy stationba bedokkoltam és SETA 10x. Munka elött be, munka után haza (9 óra) alatt elég szép summa összejött, s még relative kevés hajót is vesztettem (3-4 db összesen)

Valen
az Odyseus meg 235-t bír végre, s elfér benne ha jól emlékszem 3000 cucc, ami full két váltás fegyverzet+7 125MW-os shield melet kb 600 ec-t tud befogadni.

Valen
a paranid Hermes-be meg fér 690-700 cucc és megy vagy 250-et 😊

Valen
a dolphinba 3000-t tudsz rakni és 100-al megy 😊

Valen
kb 120 körül, de van vagy 20 spp-m szerte a galaxisban, meg 10 silicon mine + ugyanennyi alap kalyagyár (bofu gas factory, hasonlók) a az elszigetelt rendszerekben. õrzésnek meg nem kell hajó, mert én 1 db Paranid Odysseus-sal járok, benne egy elkobozott pirat NOVA oosztályú vadász. Most próbálom leépíteni a kereskedõ hajó flottámat (40 db boron dolphin (õk adják el a legyártott cuccot) + 40 db paranid hermes (õk veszik a crystal-t vagy az egyébb alapanyagokat), ugyanis még akkkor is jön be a lé, ha csak a gép jön be hozzám vásárolni, igaz ehez sajnos ki kell iktatni a konkurenciát .)

K.András
Nem ám sajna egy hajo nem tud elvinni cuccot aztán hozni,ehez a mutatványhoz már két hajo kell ha nem akarod állandoan te irányitgatni...transportert amit kaptam eladtam kaptam érte kemény 5000 cr-t mivel le van pusztulva ha azt akarod hogy müködjön meg kell javitani ami egy 100-as lesz(és akkor még semmi nincs a hajon)...

K.András
Szerintem a boron manta a baro mert gyors(200) és aránylag sok is fér bele(1000),mig a dolphin-be 1500-at tudsz rakni és 120-al megy, ha kiszámolod akkor kétszer olyan gyors és majdnem annyi fér el benne....

BaLeeX
Ja meg még valami olyat is olvastam ~1000 hozzászólással ezelõtt, hogy a transporter amit kaptam az bugos, mert kolbászol összevissza és nem lehet normálisan beállítani, hogy kereskedjen.

Mennyire lehet elengedni a kezét a transporternek? Ha kijelölöm az Ore bányámat neki Home base-nak akkor meg lehet azt oldani, hogy rakodja tele a rakterét és süsse el valahol mindig a terméket és vigyen energy cellt a bányának ha kifogy vagy azért ennyire nem egyszerû az élet?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

K.András
Mennyi pézzed van ha nem vagyok tolakado???😊))

Nekem az összvagyon most kb 40-50 milla persze ebben hajok meg gyárak is benne vannak no meg a 12 milla készpénzem 😊

Valen
Nem tudják sima piratok lelõni a gyárat, se az unknown enemy shippek, ugyhogy ne izgulj.

a Mercurytól meg szabadulj meg mielöbb, ha nem kell, vegyél helyette Boron Dolphin-t vagy Paranidnál megfeleõ osztályú hajót

K.András
Hát én azt nem tudom hogy félteni kéne e vagy sem egy idö után szükséges a védelem, ami nálam legalábbis nem müxik még mivel az 1.2-es patchban javitották ki az m6-sok sebességböl adodo hibáját(mindig leesik 18-ra).De valszeg egy novával nincsen baj szal vegyél rakjál rá fegyvereket aztán meg ad ki neki a parancsot a szektorodban hogy attack AE és minden hajot ami ellenséges legyakja...

Valen
vegyél két áruszállítót,mindkettõre tegyél best sell/buy locatort, s rendeld a "téglagyáradhoz", silicon bányádhoz, hogy az egyik folyamatosan vegyen bele kristályt ócsón, és a másik adjon el silicon warf-ot drágán.

Második kérdésre meg pasz, nekem még nem sikerült személyszállító missziót elvállalnom, igaz anélkül is multi milliomos lettem 😊

K.András
Kell venni szállitohajot és akkor nem kell neked szállitani 😊))
De az nem téglagyár, de rég nevettem ilyen jot 😊
Egyébként meg magasrol fogsz s....i a futármelokra meg ilyenekre,hát a gyárakat épits meg vegyél hozzá hajokat stbstbstb...

BaLeeX
Kösz összejött. Még pár kérdés és mára megszûnök.

Most féltsem ezt a gyárat vagy hagyjam magára nyugodtan, mert nem fogják megtámadni/elfoglalni/lerombolni? Ha félteni kell akkor hogyan tudom védeni?
A Mercury transportert amit kaptam érdemes fejlesztgetni vagy minél elõbb venni egy jobbat és majd azt?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hali!

Játszogatok... Most már van egy téglagyáram (szilikonbánya, vályogetõ gödör, vagy mi a szösz...). Jobbára eddig összevissza kolbászoltam, mivel nem ismerem az elsõ részt. Jó ez a szilikon bánya, csak állandóan törõdni kell vele. Mindig el lehet sózni valahol 700/egység felett, csak hát nekem kell szállítani, és ez minden idõm elviszi...

Apropó, nem tudja vki, hogy mitõl függ, megkapom-e a gyors személyszállító (pl. gyárlátogatós) vagy futármelókat? A katonai vagy az üzleti rangtól? Vagy vmi mástól? Megyek vissza a gaméhoz...

Ja és mikor lesz krekkelt 1.2-es pecs?
K.András
Ja és amikor kiadod neki a a parancsot hogy rakja ki a rakományt akkor a nyilakkal(4-es 2-es 6-os 8-as gombok) tudod megmutatni hova rakja.

BaLeeX
Kösz a gyors válaszokat!

K.András
Rudder optimization az a hajo 3. tengelyének gyorsaságát befolyásolja.
Odamész egy mamuthoz és megkéred hogy szállitosn neked mint a tutorban....Ha nincsen a szektorban mamut akkor várd meg mig jön egy vagy a környezö rendszerekböl hivjál egyet...
Aztán scanneld le az aszteroidákat és amelyiknek jo a yeald-se arra rakd ,persze ore aszteroidára nem fogsz tudni silicon bányát telepiteni...

K.András
Nem tud valaki helyet ahonnan le lehetne szedni az obitost???

K.András
Tudod mi a szégyen???Az hogy a másolásvédelemre volt idejük,arra bezzeg nem hogy játszhato állapotban adják ki a játékot!!!Egyébként nem sikerült kiirnom sem a laptopon sem az asztali gépen, szal ezt a cyclonos verziot nem is értem hogy irták ki, pedig van akinek sikerült(állitolag).Mindegy mostmár,elkezdem szedni az obitost csak hát ez már a harmadik lemez amit le kell szednem ez miatt,találtam egy obitost egy hubon és jön kb 1k/s-val,jövöhétre lehet lent is lesz😞!!!Nekem minden összejött most,se a játékot nem tudom játszani se leszedni nem tudom,patch sincsen,faxomat mááááááááááár.

BaLeeX
Kösz a válaszokat. Ha már itt tartunk mi az a Rudder optimalization? Azért nem vettem eddig mert nem tudom mi az. 😊

Még két kérdés.
Vennék egy Ore bányát csak nem tudom hogy tudom ezt megvenni és odaszállítani a helyére. Gondolom amit kaptam transporter az nem bírja el. A tutorialban volt valami mammouth hajó amit fel lehetett bérelni de itt ilyet hol tudok? A shipyardokon tudok venni hajót de gondolom itt nem venni kell. Hogy oldjam meg a dolgot?
Ja esetleg ha nem egyértelmû akkor az is a kérdésem, hogy hogyan tudom az általan kiválasztott aszteroidára telepíteni?

Valen
Balee:

A stationnál van egyolyan opció hogy Change Shp (x) ott kiválasztod azt a hajót amivel menni akarsz

A cargo baz extension és az engine tuning db-ra vehetõ, minél több annál nagyobb, gyorsabb a gép.

Rudder optimalizationnal viszont ovatosan, mert az nem mindig maxon a legjobb!

Csak az image olyan nagy, a lemezre kiírva bizony 653 megás az anyag, másképp hogy is lehetne kiírni egy 700 megás cd-re? Én is az RW-vel való kísérletezést javaslom.