6542
-
#2581 a teladik ritkán utálnak meg, mivel alapvetően amíg költöd náluk a pénzed, addig szretni fognak :))) - mint a ferengik :)) -
Zombye #2580 Ez érdekes nem is jártam még a Teladiknál, de már 50%-os Profit Opportunity vagyok. De már a kezdetek kezdetén
-
Zombye #2579 Basszus! Hogy mennyire elszoktam a "garasoskodástól" azt mi sem jelzi jobban, hogy a Trading Software MK2-re már nem volt pénzem, következésképp a Mercurym nem tud eladni csak venni. Pedig az egész cucc nem kerül többe 3500-4000 creditn;l. -
#2578 Hidd el, rombolóval sem mész csak úgy eszetlenül
Nagyon óvatosnak kell lenned nagy hajóval M1,M2,Tl, mert könnyen elgázolhatsz valakit, s akkor legtöbbször ugrik a vadász engedélyed, rosszabb esetben vmely tuning cuccos (legtöbbször BestBuy Comp./Engine Tunning), s az igen kellemetlen tud lenni. Mégvalami pl. a Menelaus Paradise szektor melletti Xenon szektorokat elkerülöm, mert ott az M1-es Xenon J-t nem tudom kilőni (nem sérül), s az igen kellemetlen, amikor körbevesz vagy 6 Xenon K + egy halhatatlan Xenon J :DDDDD -
Zombye #2577 Na, első SPP ledobva, kingdom end-ben. amíg termel, én megyek szépen felderítem a fél galaxist.
Egy kicsit furcsa ugyan visszaszokni, hogy megint a más hajókból elhullajtott rakétákon és egyéb cuccokon kell hogy éljek egy darabig de kibírható.
Egyébként aki a guruban írta a cikket, nem érzi át a játék lényegét. Itt mindenért meg kell kűzdeni. És milyen marha jó érzés amikor egy rég áhított hajót, pajzsot, vagy fegyvert meg tudsz venni és az asztalra csapsz, mondván "Na akkor most ki is szólt be nekem?"
Ennek a játéknak pont ez a lényege.
DOLGOZNI KELL, NEM CSAK MENNI MINT AZ ÁLLAT!
Bár ha már van pénzed rombolóra, akkor már mehetsz mint az állat, de te tudod, hogy MEGDOGOZTAM ÉRTE!
Utasokat sajna még nem nagyon szállíthatok, mert a "Harmles" harci kategóriám nem teccik nekik. Amatőrök!!!
-
#2576 A nyugatinál van a Griff áruház mellett egy kis utazási iroda, ott olcsó az EURO -
kisviku #2575 Hát látom szépen fejlődsz.Én eddig megmaradtam kb 35 gyárnál.
Most nem kell több.Inkább arra izgulok, hol veszem meg az eredetit....ja és hol kapok olcsón euro-t...
-
#2574 elméletileg nem kell, de nem árt ha van (ha esetleg lelőnék a Triplex scennert róla
Hát ez az EC-s pakolgatós dolog tényleg kicsit gáz, de mivel mostanában Split Elephatnal járok, abba a TS/TP hajók be tudnak állni, s elfér benne vagy 9000 EC :))
Ja Tudtátok, hogy a Mammoth-ba 4 db SPP fér el, az Orca-ba 3 db, a Herculesbe 2 db, az Elephantba 2 db, az Albatrossba 2 db, így egyszerre meg tudok venni az Argon-oknál 13 db SPP gyárat, s csak sorban kiteszem a különböző szektorokban és kész is a erőmű bizniszem (ezekkel együtt 33 db SPP lett + 25 db egyéb gyár) :)) -
Zombye #2573 Srácok! Ha veszek Triplex Scannert, akkor már felesleges Duples Scannert venni, vagy a Duplex Scanner hatótávja hozzáadódik a triplexéhez?
Na ezt jó meg írtam, de azért érthető. -
Zombye #2572 Behozni nem fogják? Az a baj a rendeléssel, hogy kifizetem a játékot, meg még egy rakat pénzt postakölcségre aztán ki tudja mikor küldik. Jobban örülnék, ha bemennék egy bótba, ost kérnék egy példányt. De én is nagyon szeretném megvenni, annál is inkább, mert ehhez már gyárilag 1.2-es patch jár.
-
kisviku #2571 Sikerült belépni az egosoftra.
Hivatolasn is MEGJELENT az európai verzió.
Meg is rendelem, amint lehet.
-
Zombye #2570 Én anno a nemesisembe egy herriert raktam, annak nem olyan nagy a raktere, hogy ne lehtne hamar feltölteni. de pl egy hidra 1500-as rakterét már tényleg nem olyan üdítő 1 szál herrierrel feltölteni. -
#2569 Alternatív megoldás lehet a tranporter device egy teherhajóba, amit televeszel EC-vel, és ha kezd fogyni a nafta, akkor odahívod :) -
Zombye #2568 Ebben van valami, de ez a módszer nem működik, ha Home of Lite-tók távol jársz. egyébként tényleg ez a megoldás -
#2567 Mi a ráknak pakolgatnék én EC-t kisebb hajóba?!?!?
Bedokkolsz a Centaur-al pl. a Terracorp HQ-ra, és televeheted a rakteret EC-vel... -
Zombye #2566 Utólért az 1.0 belassulási szindróma, így fájó szívvel bár, de előről kell kezdenem. Ill már el is kezdtem. A boranokat (Mi Tan és csapata) "leszállításra került", hajóról cuccok eladva, most veszek egy spp-t argan prime-ban, és elvitetem kingdom ends-be. aztán megyek személytranszportra.
Nem is olyan rossz ez a personaltransportation. Bár a vége felé már csinál érdekességeket. még az előző játékomnál volt olyan, hogy egy perenid ürgét nagyon sokáig szállítgattam ide-oda, (pegasussal gyárba be, megvár, ha másik szektorban van a cél, Hidrába beugrás, jumpdrive, hidrából kiugrás a pegasussal, és célállomásra dokkolás. Ez roppant hatékonynak bizonyult, de ugyi egyre kevesebb idő van egy adott célállomás elérésére. Így egy kicsit irreális dologgal ért véget az adott személy szállítása. "1 mizura alatt juttass el x szektor y állomására. accept? ENTER. azonnal incoming message, amiben az ürge felháborodottságának hangot adva kijelenti, hogy ő egy gyors hajót akart de én egy szerencsétlenkedő balfék vagyok, így nem transzportíroztatja magát tovább velem. Szóval ez nem túl értemes megoldás, akkor már inkább legyen olyan, hogy kicsit több időt ad, de egy jóval távolabbi szektorba akar eljutni. Vagy modja azt, hogy köszöni az eddigi szolgálataimat, de jelenleg nincs több kézbesítenivalója, de ha lessz akkor "távrecseg", Ja, és azt is mondhatná, hogy a haverjai figyelmébe is ajánlani fog stb. stb.
Egyébként az utolsó küldetésnél hullot ki a hajam, ezért is kellett újrakezdeni mert nagyon szaggatott. Egyszerűen képtelenség volt precíz manővereket végrehajtani, márpedig az egész küldetés gyakorlatilag a precíz manőverezésről szól. Azt a részt még megcsináltam, hogy
SPOILER ON!
pozíciót elfoglalni, hátha ki tudja Ben bácsi transzportálni apucit, de ugye ez nem sikerül. Ezek után ugye az UNKNOWN OBJECTEKET kéne szétlőni, amik az anyahajó oldalán folyamatos forgásban vannak.
SPOILER OFF!
Na itt berosáltam, a hajamat téptem, kettéharaptam a billentyűzetet stb. stb.
Így most ismét Harmles, meg Argan Neutral Trader lettem, nem Heroe of the federation de nem is olyan elviselhetetlen.
Basszus ez egy kicsit sok lett!
Elnézést!!!
-
#2565 mind a 2-t BPSG-vel+GPPC, alig tudtam kihozni őket a tűzvonalból (igaziból vagy 40-t lőttem ki elfoglalhatónak, de csak ez a 2 élte túl a menekülést/dokkolást :))))) -
Lysandus #2564 Mivel lőtted őket? Mert tapasztalataim szerint ha erősebb fegyverrel lövöm őket, akkor kisebb az esélye hogy megadják magukat. Míg ha sokáig farigcsálom a csókákat, akkor majd 95 százalék, hogy kiugranak, de szinte biztos, hogy nem marad semmi a hajón. -
#2563 nemtudom az esélyeket, de én eddig két hajót löttem ki (Xenon M és Orinoco), de mind a 2-n volt full pajzs+fegyver minden slotban :))
akkor lehet hogy véletlen volt :)) -
Lysandus #2562 Szerintem az ürgék addig harcolnak, amíg van fegyverük. Vagy pajzsuk. De én már fogtam el úgy hajót, hogy volt rajta pajzs. Ennek becslésem szerint 10 százalék az esélye. De volt már olyan is, hogy fegyver is maradt a szerkentyűn... Ennek esélye jóval kisebb, úgy 2-5 százalék. -
Romeo One #2561 Egyértelmű...
Te vesztettél légiharcban....
:))))))) -
kisviku #2560 Na uraim, visszajöttem a kórházból.
Nem ide tartozik, úgyhogy nem mesélem el milyen volt...
De az biztso hogy megyek X-ezni tovább.
Apropó, nem tudom elérni az egosoft honlapját.Ez nálatok is így van?
Most már meg kell jelennie az európai verziónak, biztos azért nem megy. -
Romeo One #2559 Egész jó a Dragonfly rakéta. Egy lövés - egy khaak M5.
Ja, az elfogott hajókon sosincs pajzs vagy fegyver. Ez azt jelképezi, hogy megsemmisültek a harc során? -
Asmodeus84 #2558 hork: hát ez tényleg gáz. Mindegy akkor marad a Preacher's Refugee és a New Income-beli.
Romeo One: azt hiszem teljesen random módon dől el, hogy ugrik e vagy sem. Legalábbis hiába próbáltam az ajánlott capture módszereket, ugyanakkora %-al sírtak kegyelemért ha ID+GIRE-vel, mint most ha 2xGHEPT+2xBHEPT-el lövöm őket. Persze az más kérdés, hogy a második esetben nincs idejük kiugrani. -
hork #2557 Asmodeus: a kalózbázisok respawn dolog engem is foglalkoztatott, aztán mikor egy szektorban véletlenül belebotlottam egy előtte ott nem levő bázisba rájöttem, hogy a kalózbázisok egy másik, random szektorban generálódnak újra! Szóval szívás, lehet utánuk kajtatni. -
Romeo One #2556 Wow. Valaki tudja, mi alapján dől el, hogy kiugrik-e a csávó az éppen lőtt hajóból, vagy sem?
Ugyanis: Légiharcoltam egy teladi M3-al, otthagyta a hajót, de azt a játékállást saját kezűleg elb@tam. Visszatöltés, új harc. 9 (!!!) esetben hagyta magát szétlőni, plusz 4 vagy 5 taran is volt, bár ez szerintem csak az AI hülyesége, és csak a sokadik alkalommal ugrott ki megint.
Szóval mitől függ, hogy escape, vagy nem escape? -
Asmodeus84 #2555 Most már, hogy teszteltem a Centaurt csatában félig igazat adok. A fordulékonysága tényleg nem egy leányálom, de a biztonságérzetem sokkal jobb. Ezen kívül kamikaze-kalózokat is jobban állja, eddig egyetlen alkatrész sem sérült meg. A Novánál már leverték az ID-met is. El is mondtam egy imát... :) -
Asmodeus84 #2554 A kalózbázisok mennyi idő után respawnolnak (be van kapcsolva). A Ringo Moon és a Priest's Pity bázisait már régen szétlőttem de még mindig nem épültek újra. Pont most van hiány kalózokból, amikor fel szeretném emelni a harci rangom.
Ma a szemem láttára lőtték ki az egyik TP-m a nyamvadt Khaakok. Én pedig sajnos épp a Pegasusosam ültem úgyhogy segíteni sem tudtam. :( Ezért most pénzt nem kímélve minden TP-re veszek annyi pajzsot amennyi csak ráfér! Az összeget pedig a Pegasussal a legkönnyebb előteremteni. Gyors fuvarokkal fél óra alatt 500k-t is össze lehet szedni!
-
#2553 Jaaaa értem. És ha űrben nyomod akkor ez nem történik meg vagy bízol abban, hogy az 1 óra vége előtt mindig leszkennelnek?
Eddig én mindig csak úgy SETA-zgattam, hogy nem volt meg az 1 óra folyamatos sosem. Mielőtt elérte volna leállítottam, megnéztem vesztettem-e hajót, mentettem egyet és folytattam a SETA-t. Remélem ilyenkor nem csökken a rangom. :) -
K.András #2552 Azért hogy ne menjenek lefele a rangjaim...1 ora SETA után visszaesik... -
#2551 De miért? -
K.András #2550 Vágom én mit mondasz,csak nem akarom ugy csinálni... -
#2549 Ezt úgy mondom, hogy van egy Centaurom és Nemesisem. Ha jön egy Khaak fürt akkor mire 10-es kordulékonysággal kinyírod mind a Centaurral addigra beleőszülsz. A Nemesis annyiban jobb talán, hogy ott GPSG-vel még akkor szét lehet őket lőni jó esetben ha együtt vannak vagy éppen szétváltak.
Mondjuk azért a két turret elég jól tud irtani.
De majd kitapasztalod úgyis. -
#2548 Hát sok sikert, hogy a Discovererrel töltsd fel EC-vel. Kb. 40 fog beleférni annyi el is megy egy 4 szektor távolságú ugrás után. Mellesleg hogy fogsz rá venni Gamma HEPT-t meg hasonló cuccokat amiket éppen nem kapsz meg a Shipyardon csak a gyárban, ha nem tudsz bedokkolni a hajóval a Discoverer meg nem bírja el? -
#2547 Ne feled, hogy meg van még a Discoverer. Harcolni pedig a Centaur messze jobb, mint a Nova... -
#2546 Szerintem ne vegyél egyszerre Centaurt. Mivel abban repkedni nagyon körülményes. Csak a Shipyardokra és az Equipment dokkokba tud dokkolni és kell bele venni egy hajót ami be tud dokkolni. Ez csak egy M5-ös lehet, abból a Teladi Harriernek van a max raktere 100 körül max. upgrade után és utána azokkal kell mindenhova dokkolni pl. EC-ért ugrásokhoz meg ha menteni akarsz és nincs Salvage-d akkor mindig át kell szállni és bedokkolni valahova szóval qrva körülményes.
Vegyél inkább előbb egy M3-at. Azokkal is nagyon lehet irtani és azokkal még dokkolni is tudsz bárhova. -
#2545 Ne az ürben SETA-zzál ba'!
Dokkolj be aztán nyomjad. Semmi miatt nem fog leállni a SETA. -
#2544 Reggelre nekem is alapon ment a sebesség, val'szeg lescanneltek, de sajnos Horknak lett igaza, a hajóim 2/3-a megpusztult - viszont a 380.000-ből lett reggelre 3 millió, szóval még így is bőven pénzemnél vagyok :)
Holnapra talán összejön a pénz a Centaur-ra is, és akkor lesz 'nemulas.... :D -
K.András #2543 Én mostanában ugy csinálom hogy egyfolytában megy a játék,ha nem vagyok gépnél éppen akkor elinditom SETA-t,max 40 percig megy mert kb akkor mindig leszkennel valamelyik nova, aztán alapon megy reggelig,még igy is szép pénzek jönnek össze és hajot egy dekát nem löttek le az utobbi három napban. -
#2542 Kis gonosz...