• BaLeeX
    Pedig én is Novával oldottam meg ezt a küldit és én minden különösebb gond nélkül átmentem a Xenon szektoron. Sőt, előtte még vettem egy Navigation Satelitet, hogy telepítem a szektorban, belépésnél a pina már parázott, hogy húzzak bele és érjel el a kaput, én meg mentem a kapu mögé és leraktam a satelitet de jöttek is az M2-esek. A satelitet kár is volt letenni mert egyszerre leszedték aztán megsoroztak engem is és egy 2-3mp-es sorozat után a pajzsom lement felére (3x25mw) de kicsit manővereztem aztán nem jöttek utánam szerencsére. A küldi végén még meg kell kűzdened jópár Unknown Shippel meg Teladi hajóval de Novával gyerekjáték volt mondjuk a rakétakészletem eléggé lefogyott. A végén kaptam egy Wheat Farmot jutalomból.

Ezt imádom a játékban, hogy nem erőltetik a főszálat. Ennél a küldinél is elindultam követni a csajt aztán közben szóltak, hogy menni kéne vásárolni. Bedokkoltam egy bázisra és SETA-t benyomtam a gépet meg otthagytam. Visszajöttem kb. 2 óra múlva egy hajómat sem vesztettem ezalatt és ahogy kijöttem az állomásról szólt a csaj, hogy folytatni kéne az utat...
    Küldetések között meg azt csinálsz amit akarsz és akkor kezdesz bele amikor jónak látod. Egyszóval király!