X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Következö történik:kereskedek mondjuk van 100 ezrem elmegyek fuvarozok lesz belöle 130 ezer mondjuk,ha ezek után bedokolok valahova nyilván vásárlás miatt akkor nem az a 130 ezer szerepel a számlámon hanem 90!!!Kevesebb mint amennyiböl indult az egész!!!Ehez mit szoltok???Találkozott ezzel már valaki?Közben semmit nem vettem semmit nem csináltam nem kellett költeni semmire!!!Ez most igencsak letaglozott,nincs valami amitöl fogyhat a pénzem???Egy boron mantával szaladgálok....
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Még 1 kérdés (optionsban láttam valami 3d text-et) story küldetéseknél vagy bárhol be lehet állítani, hogy legyen feliratozva? Mert az intro nem volt. Esetleg story küldetésnél ha dumáltak valamit akkor azt vissza lehet nézni valahogy?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mennyire bonyolult a játék, mennyire kell hozzá az angol, mondjuk a Freelancerhez viszonyítva?
Magyarítást már kérdeztem de arra nem válaszolt senki, gondolom akkor az nem készül idáig.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Úgy csináld hogy 1x megálsz kb 8 km-re, t nyomva végigpásztázod a kapu környékét. mikor 1 adagot felrobantottad, akkor mégegyszer pásztázod, ha nem találsz közelebb mész kb 7 km-re, ott újra, s így tovább. kb négy vagy öt esetben kell végigpásztázni.
Mikor kiszálsz a ship-bõl, akkor is pásztázzz, és ha találsz közel x<2 km akkor vissza hajóba el 5 km-re (vissza, ahonnanjöttél, ugyanazon az uton), aztán felrobbantani. Mikor megvan a 2. ellenörzés, akkor vissza ugyanazon az uton ahogy odamentél, s akkor nem robbansz fel.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Én elöször a legolcsóbb rakétákat használtam, de abból kellett vagy 30 db, nem érte meg .)
Kérdés: van 1 db MErcurym tudok vinni 1270 cuccot, Kingdom Ends-ben vagyok, és van 40k-m. Mit érdemes honnan hová vinni, ahoz hogy minél elöbb legyen kb 400k-m. Ja és Power Cell-t nem praktikus, mivel 16-ért lehet venni :(
Én spec azzal próbálkoztam volna, hogy keresek egy részt a gyûrûn...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Szorri, nem direkt volt.
Természetesen: "Aztán" a helyes...
Aki akar venni Lasertower Factory-t,annak tudnia kell a következõket.
Elõször is, hogy összesen 2 darab fér el a raktárában (hogy miért nem több azt nem todom), a másik ,hogy 1 óra 50 perc alatt gyárt le EGY darabot.
Hát akinek sok ideje van várni, az vegy csak, én asszem megszívtam vele.Ja és sok anyag kell legyen a gyárban, sajnos nem néztem meg, mibõ mennyit vesz fel, de sokat.
Kó persze én sem vártam hogy tíz percenként szarik ki magábolt egy 185 ezres lasertowert, de ez a majdnem 2 órás várakozás egy darabért, az sok.
Gyáraknál (gondolom már más is rájött) a legjobb biznisz, hogy minden fajnál van olyan gyár ami a másikét használja.Pl: Boron szektorokban van amit Teladianiumot használ.Namost, veszel egy Foundry-t, berakod messze a Teladi szektoroktól, ott ahol használják, és így nem kell a hajóknak olyan messzire elmenni, így mindenki hozzád megy be.Asztán hogy az árat hogy szabpod meg, az mindegy, de még ha drágább is, akkor is Tõled veszik.
Én már a harmadik Teladianium Foundry-t nyitom Boron szektorokban és viszik,mint a cukrot....ja, és nem kell hozzá Ore, kizárólag Energy Cell!
Más: Az aknás részen hogy lehet átvergõdni? Vmi rakett távolról?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Más:
Találkozott már valaki "Nividium"-al?!? Hol találok ehez bányát??? Biztos sokat érhet mert én csak egy Unknow szektorban láttam aszteroidán! Mondjuk az is lehet, hogy csak az Nvidia támogatás miatt tették bele.

Mellesleg nem használok ACE MEgaSUX-ot :))
csak: Freienhoffer MP3 codec + Divx 5.11 + DIvx G400 + WMP 9 for XP + AC3 codec + Power DVD 5.0 + WinAMP 5 Full + XVID Codec
Na végignyomtam.
Szerintem nagyon jó a story, de rövid. Lehetett volna azt folytatni!
Kezdõknek:
1 SPP: Kingdom's End itt nem vesztesz teherhajót! Viszik az EC-t mint a cukrot 22-ért!
Más:
Ha nagy hajód van corvette+ akkor megvetetsz valamit egy másik hajóval utánna irány egy shipyard. Átszálsz a transporterbe és bedokkoltatod mindkét hajót. Aztán mehet a freight exchange!
Na hali!
Mellik billentyûvel aktiválható a transporter device?

A játékrol pár szot:
Miota leszedtem a ace mega kodecet azota nem volt egy darab fagyásom sem!A grafika nem rossz,bár az emberkék télleg furák egy picit, meg ahogy mennek na az lol:))) de az ür az csodálatos!!!
Kiprobáltam 1600x1200-ban és elég jol birja, antialias nélkül benchmarkon 51 fps-t csinál antival 27(ekkora felbontásnál teljesen lényegtelen antialias mert ha nincsen rajta akkor sem recés sehol). 1024-ben
full grafika minden rajta 87 fps átlagosan egy p4 2.4-es gépen 512 rambus gffx5900xt-vel.
Csak elég idegesítõ. Ja és ha nem figyelsz, valaki más felveheti az eldobott árut!
Negatívuma hogy kezdhetem elõrõl, mert az 1.0-ról konvertált savegamek miatt fagyott meg, s most megint vagy 3x24 óra, míg utolérem magam :((
Tényleg kéne egy kis help, hogy a kapott 411921 creditel, meg az alap mercury + discovererrel milyen bizniszbe érdemes kezdeni, hol érdemes elkezdeni, miként, hogy minél elõbb profitálni tudjak a nyereségbõl :))
Válaszokat elõre is köszönöm.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nem tudom de szerintem van más útja is a felszerelések felvételének. Nekem a Centauron volt hasonló problémám vmi fegyverrel, sehol nem találtam ahová bedokkolhattam volna. Namost megvettem egy Expresszel odamentem a hajóm közelébe, majd kidobtam a raktérbõl, átszálltam a Centaurba, közel mentem a kidobott fegyverhez, kinyitottam a rakteret, és magától bekerült a raktérbe. Nem tudom ilyen nagy hajónál mûködik-e de a Centaurnál biztos.
Szóval egyszerûen fogalmazva: NAGYON ERÕS
Amikor megvettem,akárcsak a Centaurhoz vagy a TL hajóhoz, ehhez is csak egy darab 125 MW-os pajzs jár.65 millába azért belefér más is szerintem.... Bele is fért még kettõ darab Beta Photon Pulse Cannon,amit alapból az elülsõ turret helyekre rakott. Sikerült egy kicsit késõbb már plusz pajzsokat is venni, de így is fél nap mire megtalálom. Ja és persze csak shipyardon lehet tuningolni.
Szóval megvettem.Gyönyörû szép, remek kidolgozttság, láthatók az ágyúk rajta, plusz egy radar is forog,melynek szerintem csak formai jelentõsége van, haszna nincs. Nagy, hosszú, könnyebben fordul mint a Mammoth viszont lassabb. Eltelt kb egy teljes nap mire sikerült a fegyvereket úgy felszerelni ahogy a gép által irányított rombolókon van.
Most jelenleg 139 ezres a lézere, a pajzs az 625 MW-os.
A hangárban négy hajónak van helye, ez lehet bármilyen, kivéve a TS és TP osztályú transzportereket. Hát hogy miért nem fér be azt nem tudom, de a lényeg hogy így nem tudod az amúgy csak XL méretû fegyvereket a hajóra rakni egy TS hajó segítségével. Így marad a shipyard tuning, ha nincs, akkor addig kell keresni amíg találsz...
Namost, 18 lézernek van helye 3 db-os felosztásban, 6 különbözõ turret van a hajón Front vagy Main,Left,Right,Up,Down és Back. Ebbe a 6 pozícióba tudod rakni hármasával a különbözõ ágyúkat és így jön ki a 18.
Rakéta az Hornetig megy persze, de nem lesz rá nagy szükség... :)
Olyan k*va erõs a hajó, hogy nem hogy a pajzsból alig vesznek le még ha 30-an is támadnak, de egyáltalán csoda, ha meg tudnak közelíteni! Tudom iszonyatosan drágák a PPC fegyverek, de egyrészt a hatótávjuk a Gamma HEPT-hez képest több mint kétszer akkora (HEPT kb 1.70 km, PPC kb 4.30 km.), másrészt gyorsan tüzel és elképesztõen erõs.
Egy Pirate ship 75 ezres pajzzsal kb 3-5 lövés és vége. Jó nekem sincs mindenütt Gamma PPC (2 milla/db), de azért abszolúte meg vagyok elégedve.
Mielõtt nagyon elszállnék, azért egy ilyen hajóval se menjünk nagyon bátran. Csatahajók ellen mint pl. Xenon K nagyon jó, és ha jól manõverezel akkor szinte karcolás nélkül le lehet zúzni. De amikor már többen vannak, hát azt meg kell fontolni.
Én a Piratekre még mindig haragszom, ezért folyamatosan írtom õket. Megsemmisítették az egyik SPP-met, ezért én 3 Pirate Base-t teljes flottával kiírtottam.
A legjobb, hogy megközelíteni nem tudnak, csak beállsz az állomás mellé és vársz...
Most a negatívumok.
A sebessége nem túl nagy gáz, full tuningon 175-öt megy.A fordulékonyság....hát...izé...de legalább realisztikus! Lassan fordul ez a lényeg. A hangár nem nagy,"csak" négy hajó, de hogy miért nem tiudok teherhajóval bedokkolni?
Igazán hajókra nincs nagy szükség benne.Én tartok 3 Nova-t meg egy Perseus-t ugyan, de hogy milyen szarok ezek is ha nem Te irányítod....
Nekem úgy lõtték le a novámat hogy csak néztem, mint a moziban...Szerintem sz*rt sem érnek.
Folyt.köv. mert hosszú vagyok már...
Tudod mennyit szoptam én is?
Ez olyan, mint amikor elmész venni valamilyen anyagot és ha csak egy hajó is bedokkol elõtted, te megy mondjuk 2 km-re vagy a gyártól, abban a pillantaban te már drágábban kapod meg. Sokszor szívtam így energy cellel, ki volt írva hogy 6 cr/db elõttem egy másodperccel bedokkol egy hajó és én mindjárt 12-ért vihetem.
Mellesleg ezt a konkurenciaírtást megpróbálom, fõleg a Titannal...de akkor sem az argonokat.Olyan emberiek... :)
Freelancer óta nem ügyeskedek semmivel...
Mióta ott cirka 2 óra alatt Titánt szerezhetek, már nem érdekelt annyira a game... sõt... egyszer-egyszer esgítek pár kezdõnek, de nem tolom komolyan.
szeretnek,nem akarom szetszorni. Ebben az esetben nem jo
a 10SPP mint ahogy mar lentebb megbeszeltuk. Ha teged nem
zavar hogy szet van szorva a birodalmad, abban az esetben
valoban tobb a profitod, a tamadasokkal viszont tobbet
szivsz majd
""Aztat elfeledtem hozzátenni, hogy én tápos bestsell scriptet használok - lehet lehúzni az x2 scriptingrõl, ami minden kapuugráskor csekkolja az árat, ha pedig már a célszektorban van, akkor 10 másodpercenként ellenõrzi a célállomáson az árfolyamot. ""

En a sajat szabalyaim szerint jatszok, ami pedig:
-Nincs PSG hasznalat (tul eros fegyver, mintha csitelnel)
-Nincs STRAFE DRIVE hasznalat (sosem hasznaljak ellened)
- **** Nincs semmilyen letoltott script ****
-Nincs Mamut csit (sem orzesre, sem bazis elpusztitasara)
-Nincs ejszakara ott hagyott gep SETA. Max 1 ora egyszerre.

HITTEM EZT EN IS
No most ezt figyeld (a jatekba lefigyeltem, megtortenik):
Van 3 SPP, 3 Elado hajo. A hajok nevei A,B,C. Min SELL: 22
A elindul-> Great Reef, Szilikon mine. Rakomany 970 EC.
Kicsit kesobb (A meg nem ert oda, uton van):
B elindul-> Great Reef, Szilikon mine. Rakomany 970 EC.
Kicsit kesobb (A es B meg nem ert oda, uton van):
C elindul-> Great Reef, Szilikon mine. Rakomany 970 EC.
A odaer, eladja 22 Cr, ettol lemegy az ar
B odaer, szemrebbenes nelkul eladja 15 Cr, tovabb le ar
C odaer, szemrebbenes nelkul eladja 10 Cr
Kiraly BUKTA
Es akkor arrol meg nem is beszeltunk hogy mi van akkor ha
miutan elindult a hajod, valaki idegen lenyomta az arat.
Cafoljatok meg, de szerintem csak az a biztos amikor
toled viszik el a cuccost, ekkor tudsz 100% arkontrollt
megvalositani.
fenn a játék, eredeti 1.1 patc is meg van, de még nem raktam fel, mi kell akkor hogy játszak rendesen? :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''