MorGanN#195
A régi szép időkben az átvezető animok mind mind renderelt cuccok voltak. Jobb-rosszabb minőségben, de rendereltek voltak. Gondolom még mindenki emléxik a StarCraft & StarCraft - BroodWar átvezető animációira (vagy bármely Blizzard movie-ra a WarCract 1-2-3, Diablo -1-2) Hát sajnos ezek az idők elmúltak. Túl drága... Amióta a játékok 99%-ánál a grafikus engine-nel készítik az átvezető animokat, azóta nem nagyon tudok lelkesedni ezekért. Ezért aztán Hettyempitty-el kell hogy egyetértsek, szívem szerint kihagynék minden átvezető animot, ha nem érdekelne a sztory. Ebben a játékban szerencsére feledteti velem a gyenge animokat a játékmenet.
Ma egész este navigation satellite-eket telepítettem, azaz semmi igazán mozgalmas nem történt, de végig élveztem a játékot. Kevés ilyen jó játék napvilágot manapság sajnos. Természetesen elfogult vagyok, és ilyen esetben szemet hunyok a számomra nem túl fontos dolgok hibái felett, de ha nem nézitek az animokat, hanem a játék belső tartalmára és komplexitására godoltok, akkor űűűűber game lett ez.
Uff, én beszéltem.
-- Jézus reset téged --