• kisviku
    Tudjátok mióta várom ezt a játékot? El sem tudom mondani...
    Végre októberben megláttam az egosoft oldalán hogy novemberben kijön.Természetesen ahogy lenni szokott, elcsúsztatták a kiadást európában.Amerikában és Ausztráliában! már megjelent, igaz egy két napja, ha jól értesültem.
    De a legbosszantóbb az az hogy elvileg ugye németek, tehát európaiak fejlesztik akár csak az előző részeit, és nem itt jelenik meg hanem a szájba****tt ausztráliában ami a világ f*sz tudja hányadik felén van! Szori picit ideges vagyok...
    A lényeg hogy az előző részeit SEM tudtam itthon megvenni eredetiben, mert amikor megjelent, a duma az volt,hogy "nem küldtek", meg "kevés van és elfogyott és nem tom' mikor jön legközelebb" szóval itthon nem lehetett megkapni....később meg már egyáltalán nem volt.
    Mindegy,csak azt szeretném mondani, hogy ez az ország fasorban sincs, mert megnéztem a külföldi oldalakat és persze miért is szállítanának magyarországra?!Tehát vagy "megveszem" warezban vagy várok,amíg hátha fordul a szerencsém.

Más.A demót lefuttattam mikor kiadták, én nem csalódtam, csak egy kicsit a gépigényben.A gépem p4 3.0 Ghz ram 1 giga corsair ddr alaplap nem annyira érdekes de asus p4c800 deluxe, jó a videókártya szar régi, de hogy miért szaggat ennyire?
    Én utoljára a Freespace majd később a Freelancer című alkotásokkal nyomtam, szerintem nagyon kevés az űrhajós játék.Jó még c64-en és amigán az elite-vel, de mikó' volt az már....
    A freespacenél hihetetlenül ideges voltam mikor kiderült hogy nem csinálnak harmadik részt.Olyan ku****ra voltam ideges hogy írtam a volitionnal persze feleslegesen.A freespace volt az a játék aminél szó szerint sírtam bizonyos részeknél, annyira fenomenális története és kidolgozottsága volt.
    Bocs hogy eltértem a témától.