-
K.András #1406 Na gyerekek itt befejeztem,összefoglalom gyorsan miért aztán nem szidom többet a játékot igérem!
1.Ha ez a harcban valo megállás nem másolásvédelem hanem bug,akkor kiadták játszhatatlanul a játékot(mindjárt kifejtem).Hard fokozaton nyomom a játékot és ezért mostmár kb 2-3 percenként betéved 3-4 hajo plusz egy unknown ami egy nagy hajo és vagy tiz pici,na hát egy 5-10 percig kb megy a védö hajo és faszán csinálja a dolgát,aztán jön a szünet,na de ezalatt legyaknak kb 4-5 szállitohajot ami ha csak S-es szállitot veszek akkor is 6-7 kilo a felszereléssel együtt,a gondom csak az hogy ezalatt keresek kb 3-4 kilot a gyárakkal,van tiz gyáram és volt 20 mantám(ha nem megyek ki ugrani akkor a többit is legyakják)),nincsenek szétszorva 9 gyár van ringo moon-ba 1 meg kingdom end's-ben,mindegyik gyár kapott két hajot egy beviszi a cuccot egy ki.Ha már legyakták a szállitokat akkor nagyon lassan jön a pénz,szállitani meg senki nem szállit alapanyagot ergo ha kiürül a gyár akkor az ugy marad akármeddig hagyom ott!!!Mindez persze nem elég, kimész a hajodba és 18-al megy addig amig nem ugrasz egyet a jumpdrive-al(még szerencse hogy lehet ugyanoda ugrani bár mind1 is hogy lehet ha ezért kell).Ha SETA-val pörgetem az idöt(6x) akkor pillanatok (5-10 perc)alatt bejön a megállás nagyjábbol három támadást visszaver és vége az egésznek(utazásnál is használom ezért ha megyek valahova valoszinü hogy a hajom már áll mire odaérek hacsak nem ugrok), ergo nem lesz pénzem mert nincsen ami védjen stbstbstb.Ha nem pörgetem az idöt hanem utazok megyek harcolok akkor meg nem tudok odafigyelni ringo moonra meg ha észreveszem se tudok mit csinálni a hajoval(azért az tulzás lenne hogy harcoljak valahol, közben menjek vissza ringo moon-ba szálljak be a másik hajoba ugrani hogy ne 18-al menjen aztán menjek vissza oda ahol harcoltam mert ha nem akkor buktam egy rakás pénzt pusztán azért mert áll a hajom???!!!), ezért ugyanugy legyakják a szállitokat ergo megint nem lesz pénzem.
EZ KB OLYAN MINTHA FIFA 2004-BEN A MÁSIK TÉRFELÉN MEGÁLLNÁNAK A JÁTÉKOSAID,NEM TUDNÁL VELE GOLT RUGNI!!!
VAGY MINTHA EGY SAKK PROGRAMBAN NEM LÉPHETNÉL RÁ AZ EGYIK KOCKÁRA,AMIVEL TE ÉPPEN SAKKOT TUDNÁL ADNI!!!
Kb az 5.-6. napon játszhatatlanná válik a játék.Szerintem ez másolásvédelem,ezt a tesztelök ha nem vették észre vagy nem tudták kiadásra megcsinálni, akkor tisztában kell legyenek vele hogy használhatatlan a játékuk nehezebb fokozaton(aztán lehet csirkén is)!!!Meg ha ez hiba akkor miért nem javitották ki az 1.1-be???
Azért még utána olvasok ennek meg kiirom angol forumra,hátha valaki tud valamit!!!