6542
-
K.András #1425 Két orája keresem de sehol ninscen még kirakva,sajnos ez ma nem lesz meg nekünk ahogy kinéz a dolog :( pedig jo volna!
De ezek szerint csak az M6-os lassul be, szal addig kéne venni inkább más hajot, csak sajna még kéne lé,van 12 milla kp-m egy nemesis meg egy centaur ha eladom ezeket kapok a kettöért jo esetben ugy 12 milliot(mondjuk mindkettö fullos),szal hiányzik a legolcsobb rombolohoz még kb egy huszas plusz a felszerelés :))) -
Pöty #1424 Köszönet! -
#1423 ha az Északi kapu-val szemben álsz, akkor jobbra lefele két nagy aszteroida között van egy kisebb, az az, ha megtalálod video lesz a nyereményed :) -
#1422 #1403-nál van a válasz az Ore Belt-re
-
Pöty #1421 Egyébként a centaurra teladi harriert érdemes venni annak 100+ raktere van. Ezt szoktam elküldeni energiáért (home base a centaur és buy energia). Pillanatok alatt megfordul akár többször is és már lehet jumpdriveolni. Akár az egész rendszert egyszerre. Nagy könnyebbség! ;) -
Pöty #1420 Nálam csak 1x lassult be de jumpoltam egyből, gondoltam jó lesz...
Az ore beltet kéne végigscannelnem megint a fő sztori-vonal miatt. Namost ehhez kurvára nincs türelmem.
A térképet nézve és i betüt nyomkodva ez 10x gyorsabb mint anélkül de könyörgöm már végigscanneltem őket és azt se tudom melyiket scannelem másodjára!
Legalább azt áruljátok el melyik részen van a kérdéses aszteroida! -
Repiv #1419 nekem is lelassul a centaurom 18-ra igaz nem félóránkét, de ha átküldöm egy jumpgate-en utánna ujra tud 207-el menni. jumpdrive-ot nemhasználok
tényleg kéne egy link az 1.2-höz hátha megy a nehezen-kiirt-cdvel -
hork #1418 Íme:
Hello everybody,
Download information for the 1.2 patch can be found here
Note:
1.2 includes all 1.1 fixes - patch 1.1 is therefore not required when patching from 1.0 to 1.2!
IMPROVEMENTS OVER 1.1:
? Improved joystick sensitivity
? Station announcement text improved
? Improved statistics output in player menu
? Better alert and notification system for factories on maps and property menu
BUGFIX:
? FIXED: Station announcements stopping after a while
? FIXED: Ecliptic Projector was incorrectly displayed in turrets
? FIXED: Strafe Drive max speed was not respected
MINOR FIXES OR IMPROVEMENTS:
? NPC Ships no longer collect ore fragments
? FIXED: Police Licenses were sometimes 'Destroyed'
? FIXED: Lottery was offered with incorrect text sometimes
? FIXED: Enemy state of stations long after attack
? FIXED: Incorrect Maximum M6 Speed
? FIXED: Argon mammoth was sold in pirate station
? FIXED: Boron Octopus cockpit displays were not working -
K.András #1417 Linkeld be pls miket javitottak mert én nem találom sehol(már igen fáradt vagyok alig van nyitva a szemem) -
hork #1416 Ok. De crack akkor se kellett eddig feltétlenül, én pl anélkül játszom az 1.1-el. Kérdés, az 1.2 védelmét javítják-e valamiképp, bízom benne, hogy nem. -
K.András #1415 Én nem irtam ki a játékot bemountoltam... -
hork #1414 Jah 18-al tényleg gyengülhet kicsit a hatékonysága, azt elhiszem nálam szerencsére ez még nem jelentkezett.
Az 1.2-höz pedig ha minden jól megy nem kell majd crack ahogy az 1.1-hez se kellett, ha a megfelelő CD1 image-t írtad fel. (cyclone vagy obit) -
K.András #1413 Nekem leszedik akkor is ha 25mw-s pajzs van rajta!Söt azt támadják elöször,érdekes modon mindig azok "mennek el" elöször...M6 meg csak addig véd amig megy :)))
Neked nem szokott megállni???Egyébként olvasd el mit irtam, azért kéne odaugranom hogy ne 18-al menjen(ha 18-al megy nem szed az le semmit)!!! -
K.András #1412 Remélem!!!Márcsak várhatunk megint(crackre),most hogy megudtam hogy kijött a patch megint megdobbant a szivem :)))
Annyira szeretném hogy minden flottul menjen :( nem kérek sokat csak ennyit!!!Olyan jo játék lehetne! -
hork #1411 A másik meg, hogy nekem miután telenyomtam 25mw pajzsokkal a szállítókat (maxra), nekem gyakorlatilag egyet se szednek már le. Ami khaak meg bejön a szektorba, azt pillanatok alatt leszedi az ott magára hagyott M6 hajó, tök fölösleges odaugráln és 'kézzel' csinálni szerintem, kivéve ha direkt azt élvezi az ember :). -
Arden #1410 szvsz a játékot korábban adták ki mint hogy készen lett volna, de jött a harácsony, és az amiknak így is jó :-)
eredetileg februárra igérték -
hork #1409 a nehézségi fok tudtommal csak a kezdeti feltételeket (kp, hajó felszereltség) szabja meg, később a játék már ugyanolyan bármilyen fokozaton (xuniverse fórum alapján, márpedig a fejlesztők is ott vannak :) -
hork #1408 az 1.2-ben: " FIXED: Incorrect Maximum M6 Speed"
talán ez lesz az a bizonyos 18 -
K.András #1407 Komoly???Nézem, de crack-re biztos kell várni legalább 1 hetet majd figyeld meg! -
K.András #1406 Na gyerekek itt befejeztem,összefoglalom gyorsan miért aztán nem szidom többet a játékot igérem!
1.Ha ez a harcban valo megállás nem másolásvédelem hanem bug,akkor kiadták játszhatatlanul a játékot(mindjárt kifejtem).Hard fokozaton nyomom a játékot és ezért mostmár kb 2-3 percenként betéved 3-4 hajo plusz egy unknown ami egy nagy hajo és vagy tiz pici,na hát egy 5-10 percig kb megy a védö hajo és faszán csinálja a dolgát,aztán jön a szünet,na de ezalatt legyaknak kb 4-5 szállitohajot ami ha csak S-es szállitot veszek akkor is 6-7 kilo a felszereléssel együtt,a gondom csak az hogy ezalatt keresek kb 3-4 kilot a gyárakkal,van tiz gyáram és volt 20 mantám(ha nem megyek ki ugrani akkor a többit is legyakják)),nincsenek szétszorva 9 gyár van ringo moon-ba 1 meg kingdom end's-ben,mindegyik gyár kapott két hajot egy beviszi a cuccot egy ki.Ha már legyakták a szállitokat akkor nagyon lassan jön a pénz,szállitani meg senki nem szállit alapanyagot ergo ha kiürül a gyár akkor az ugy marad akármeddig hagyom ott!!!Mindez persze nem elég, kimész a hajodba és 18-al megy addig amig nem ugrasz egyet a jumpdrive-al(még szerencse hogy lehet ugyanoda ugrani bár mind1 is hogy lehet ha ezért kell).Ha SETA-val pörgetem az idöt(6x) akkor pillanatok (5-10 perc)alatt bejön a megállás nagyjábbol három támadást visszaver és vége az egésznek(utazásnál is használom ezért ha megyek valahova valoszinü hogy a hajom már áll mire odaérek hacsak nem ugrok), ergo nem lesz pénzem mert nincsen ami védjen stbstbstb.Ha nem pörgetem az idöt hanem utazok megyek harcolok akkor meg nem tudok odafigyelni ringo moonra meg ha észreveszem se tudok mit csinálni a hajoval(azért az tulzás lenne hogy harcoljak valahol, közben menjek vissza ringo moon-ba szálljak be a másik hajoba ugrani hogy ne 18-al menjen aztán menjek vissza oda ahol harcoltam mert ha nem akkor buktam egy rakás pénzt pusztán azért mert áll a hajom???!!!), ezért ugyanugy legyakják a szállitokat ergo megint nem lesz pénzem.
EZ KB OLYAN MINTHA FIFA 2004-BEN A MÁSIK TÉRFELÉN MEGÁLLNÁNAK A JÁTÉKOSAID,NEM TUDNÁL VELE GOLT RUGNI!!!
VAGY MINTHA EGY SAKK PROGRAMBAN NEM LÉPHETNÉL RÁ AZ EGYIK KOCKÁRA,AMIVEL TE ÉPPEN SAKKOT TUDNÁL ADNI!!!
Kb az 5.-6. napon játszhatatlanná válik a játék.Szerintem ez másolásvédelem,ezt a tesztelök ha nem vették észre vagy nem tudták kiadásra megcsinálni, akkor tisztában kell legyenek vele hogy használhatatlan a játékuk nehezebb fokozaton(aztán lehet csirkén is)!!!Meg ha ez hiba akkor miért nem javitották ki az 1.1-be???
Azért még utána olvasok ennek meg kiirom angol forumra,hátha valaki tud valamit!!! -
Arden #1405 Kint van az 1.2-es pach.
Kéne 1 biztonsági mentés :-) -
K.András #1404 ÁÁÁ igy benézni valamit,megvan :))) Már fáradt vagyok le kéne feküdni tegnap ota játszom :) de már megvárom a boxot aztán! -
K.András #1403 Biztos vagy te ebben a dél-nyugati irányban???Inkább ugy határold be enekm hogy a térkép baloldalán van alul vagy felül szoval igy mert abban a szektorban egy deka n-e-w-s kordináta sincsen!!!Plusz hogy érted hogy rajta van a system mappen???Akkor minek kell végigscannelni az aszteroidákat???Egy khaak bázist kell keresni és csak egy unknown bázis látszik a térképen.Egyébként ez az a rész ami tuti nem kellett volna ebbe a játékba,egyszerüen annyira utálom az ilyen keresd a tüt a szénakazalba feladatokat hogy le tudnám törölni az egészet,na mind1 remélem ez az utso ilyen keresgetös rész mert kb egy orája keresgetem és sehol semmi!!!
Valen: ore beltben ahogy látod a térképet, a jobb felsö sarokban van a bázis egy aszteroidában amit meg kell találnod!!! -
#1402 Volt már kérdés, de mivel ismétlés a tudás anyja, mégegyszer megkérdem én is:
az Ore Belt-ben Hol a .... ban keressem azt az aszteroidát,mert már átnéztem az 50% ékát, s még midig semmi, pedig régen vki feltett egy képet, amin be volt jelölve hogy kb melyik részen keresgéljen a földi halandó.
Ha tehát valaki tud irányt/képet megadni/beszúrni, annak nagyon megköszönöm. -
Ninju #1401 Ha a térképen látod az aszteroidát akkor menj rá a kurzorral és nyomd meg a "T"-t ha befogta akkor tudod merre menj!
Az unknow sectorban meg dél-nyugati irányba repűlj! Rajta van a célpont a system mappen!
Én is találkoztam már azzal, hogy csak 18-al ment a centaur. Utánégetővel megy gyorsabban is, de ha leveszed róla a kezed akkor viszaesik! A jumpdrive neke mis bejött. -
K.András #1400 De tényleg jo volna valaki segitene a hydrás küldetésben,megyek keresem közben egyfolytában lönek ami nem volna baj mert nem tudnak lelöni,de idegölö az a hang egyfolytában meg idegölö hogy nem lehet szisztematikusan keresni a játékban(mondjuk ezt el sem hiszem!),ezalatt azt értem hogy mondjuk kijelölök egy aszteroidát és odamegyek,de nem itt csak meg tudod nézni a térképen hogy jé ott egy asztaroida aztán meg kovályogjál össze-vissza!!! -
K.András #1399 "Ez egy általuk is elismert bug"
Remélem minél hamarabb kijavitják akkor!!!
Komolyan mondom már félek a játéktol :)))
Le sem szarnám az egészet ha ne lenne olyan jo amikor ne csinálná a hülyeséget!!!Annyira imádom már most ezt a gamet,hogy ölni tudnék ezekért a hibákért :)))
Tegnap ota nem nem is aludtam,lehet már rámférne! -
hork #1398 Ez egy általuk is elismert bug, nem a másolásvédelem miatt van. ha jól emlékszem, a hivatalos FAQ-ban olvastam vhol.
-
K.András #1397 PLS valaki mondjon már egy kordinátát az unknown rendszerben hol van a bázis amit meg kell találni.
Öszinte leszek az ilyen keresd ezt meg keresd azt dolgok abszolute nem tartozik a játékmenet élvezetes részeihez,föleg ugy hogy még az sincsen hogy sorba kijelölöm az asteroidát és megnézem de mit van hogy ott vagyok a térkép szerint és mégsem találja meg az a buzi target!!!Egy vicc ez a küldetés is,nemá szar asteroidákat keljen scannelgetni már megint hát hányszor sütik még el ezt a szar unalmas és gagyi feladatot???A másik problémára még mindig nincsen megoldásom az is felidegesitett. -
K.András #1396 Itt vannak leirva a fegyverek ereje:
http://www.the-commander.com/x2weaponchart.htm -
K.András #1395 Lemértem,minden 30. perc után lemegy a sebesség 18-ra!!!Szal ez a másolásvédelem, és félek töle ez mindenkinél igy van!!!Már probáltam az 1.1-es hivatalos patch-t,probáltam a manuálisan telepithetö verziot is,kiprobáltam a két crackel is mindkettö patch-nál szal nagy baj van! -
K.András #1394 Na és ma már nem csinálja neked???Akkor ezzel most mit csináljak???Ez akkor tuti a másolásvédelem miatt van!Kolbászosfánk neked is csinál ilyet a gép???Te melyik patch-t használod melyik crackel???
Valen:Sajna nincs most ftp hely ahova lehetne rakni de keresek és akkor elkérném, megprobálom azzal! -
kisviku #1393 "Nem beszélve arrol hogy lépek be az elmentett játékba beleülök a centaurba el akarok menni valahova és 18-al megy!!!"
Ezt én is észrevettem.Sajnos nekem is volt ilyen problémám, de nem akartam felhozni, azt hittem másoknál ez nincs.
Nálam Home of Light szektorban jött, amikor bementem a Titánnal.
Érdekes volt, hogy először simán ment a hajó 175-öt aztán lement 18-ra és nem tudtam gyorsítani! Még szerencse, hogy volt jumprive-om meg hozzá energy cell és átugrottam egy másik szektorba, ahol már normális volt minden….
-
#1392 én a X2Update1.1US.exe pathet és a X2TheThreatv1.1FixedexeEng.rar cracket használom. Ha kell és tudsz adni egy Ftp címet, ahova feltölthetetem (Szuma 12 Mb a kettő) akkor odaadom. Nekem semmi ilyet nem csinál, amit lent írtál, de mint lentebb is írtam, engem a kalózok nem bántanak, s ha én bántom őket, akkor is csak menekülnek előlem :) -
K.András #1391 Azt csinálja nekem hogy egy 10-15 perc utána megáll a hajo és mondjuk beleülök és csak 18-al tud menni addig amig nem ugrok egyet a jumpdrive-al!!!Utána már megy megint!!!Ez biztos hogy a védelem miatt van.Nem?
-
K.András #1390 Ti melyik cracket használjátok???Meg melyik patch-t?Nekem az a patch van amit multkor valaki itt belinkelt,nem telepitös hanem át kell irni manuálisan a mappába,cracket pedig a gamecopyworld-röl szedtem. -
K.András #1389 Szerintem az exe-m nem jo mert most nézem a rangok is visszaestek,most raktam fel másik exe-t remélem ezzel már minden müködni fog!!! -
REDBUG #1388 Szerencsére ilyesmivel még nem futottam össze, de engem is idegesít hogy állandóan azt kell figyelnem, hogy megvan-e minden kereskedőhajóm és működnek-e a gyáraim. Ha létezik ilyen script én is használnám. Ez lenne eddig az első! -
K.András #1387 Semmit nem utálok annál jobban ha egy játék csal,márpedig ez ugy csal hogy majd letöröltem,kezd nagyon idegesitö lenni.
Ott van a rendszerben védeni a hajo erre mit csinál???20 percig véd aztán meg végignézi ahogy legyilkolnak 3-4 szállitohajot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindezt persze ugy hogy a szállitohajo pontosan belefut a kalozokba nehogy megmaradjon,be van állitva hogy ki az ellenség nem hiszem el hogy annyit nem lehetett volna megcsinálni hogy kikerülje azt a kurva kalozt!!!Kezdem unni ugy lefogom törölni mint a szart nem genyozik ez velem tovább elegem van!A legjobb játék lehetne és ilyen pöcs hibák miatt gyakorlatilag játszhatatlan,áll mint egy fasz középen a hajo aminek védenie kell közben meg 4 szállitohajo belefut a kalozokba,az ilyentöl kikészülök,keresek erre valami scriptet mert ilyen nincsen hát ez vicc,ha nincs ilyen script letörlöm!!!Nekem nem kell cheat egy játékhoz sem,de nemár szorja el a megkeresett pénzemet a gép,vagy ez direkt a másolásvédelem hibája ezt nem tudták kiszürni vagy nem tudom mire gondoljak,ha ez igy megy semmit nem ér a játék!!!Nem beszélve arrol hogy lépek be az elmentett játékba beleülök a centaurba el akarok menni valahova és 18-al megy!!!Nincs rajta sérülés nincsen rajta karcolás sem és nem megy a gép!!!Beülök a nemesis-be és mi van???Ugyanez!!!Nem megy csak 18-al a gép!!!Ilyenel már találkozott valaki??? -
#1386 tetszett az első rész?
Mert ha:
Igen, akkor ez mégkobban fog
Nem, akkor ez sem fog
Ha a Freelancerrel játszottál már, akkor ahoz képest más.
Elitenek kevés, Nomad-nad, Privateernek sok.
S remélem nem lövök le nagy dolgot ha azt mondom hogy Űr kereskedős, stratégia, akció, kaland, kevés RPG beütésssel típusú játék.