K.András#1387
Semmit nem utálok annál jobban ha egy játék csal,márpedig ez ugy csal hogy majd letöröltem,kezd nagyon idegesitö lenni.
Ott van a rendszerben védeni a hajo erre mit csinál???20 percig véd aztán meg végignézi ahogy legyilkolnak 3-4 szállitohajot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindezt persze ugy hogy a szállitohajo pontosan belefut a kalozokba nehogy megmaradjon,be van állitva hogy ki az ellenség nem hiszem el hogy annyit nem lehetett volna megcsinálni hogy kikerülje azt a kurva kalozt!!!Kezdem unni ugy lefogom törölni mint a szart nem genyozik ez velem tovább elegem van!A legjobb játék lehetne és ilyen pöcs hibák miatt gyakorlatilag játszhatatlan,áll mint egy fasz középen a hajo aminek védenie kell közben meg 4 szállitohajo belefut a kalozokba,az ilyentöl kikészülök,keresek erre valami scriptet mert ilyen nincsen hát ez vicc,ha nincs ilyen script letörlöm!!!Nekem nem kell cheat egy játékhoz sem,de nemár szorja el a megkeresett pénzemet a gép,vagy ez direkt a másolásvédelem hibája ezt nem tudták kiszürni vagy nem tudom mire gondoljak,ha ez igy megy semmit nem ér a játék!!!Nem beszélve arrol hogy lépek be az elmentett játékba beleülök a centaurba el akarok menni valahova és 18-al megy!!!Nincs rajta sérülés nincsen rajta karcolás sem és nem megy a gép!!!Beülök a nemesis-be és mi van???Ugyanez!!!Nem megy csak 18-al a gép!!!Ilyenel már találkozott valaki???